February 15Feb 15 Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин рекао је да је незапосленост у том граду на историјском минимуму од 4,2 одстоhttps://www.dnevnik.rs/novi-sad/gradonacelnik-zarko-micin-saopstio-sjajne-vesti-nezaposlenost-novom-sadu-na-istorijskom-minimumu-2026-02-14
March 4Mar 4 Izgleda da odlazi i AMB grafika na Futoškom putu u istoriju. Galens zgradurino, dobrodošla
March 6Mar 6 Ne znam da linkujem na telefonuAli pogledajte Prvi servis epizodu 247 za snimak iz drona 1 delića Telepa i kakav je to mejhem tamoDa se šutam u dupe što smo kupili stan na Jugovićevu.. Koliko su nam snizili standarde da sam sad ,,srećna,, što živim u ,,planskom naselju,, umesto da je svako takvo.. Jeezziivoo!
March 6Mar 6 Ja već mesecima tvrdim da je Telep pretvoren u najgore naselje za život u N. Sadu.Katastrofa
March 6Mar 6 Broj gradilišta na Telepu je nestvaran. Generalno ceo grad je ogromno gradilište, ali ovamo je totalni haos. I na sve to u većini ulica je očajno stanje kolovoza. Obilaziš rupe, bicikliste, gradilišta... Kad se sve sagradi, Detelinara će izgledati kao humano mesto za život.
March 6Mar 6 Plus, u glavnoj ulici koja ide kroz Telep, heroja Pinkija, trotoar bukvalno ne postoji.Sad su krenuli da razvaljuju i onaj deo Telepa između bul PPPavla i Futoškog puta.Ova monstruoznost se trenutno gradi preko puta rahmetli Jugoalata, samo ne znam kada i kako će pretvoriti Vršačku u bulevar sa 2 trake Edited March 6Mar 6 by Filozof manijak
March 6Mar 6 Krtetanje kroz ceo Telep... Poseban izazov je kod motela Duga, gde je uvek gužva kao da se nešto deli besplatno...
March 7Mar 7 On 6. 3. 2026. at 8:23, Filozof manijak said:Ova monstruoznost se trenutno gradi preko puta rahmetli Jugoalata, samo ne znam kada i kako će pretvoriti Vršačku u bulevar sa 2 trakeJel ovo Novella ?
March 7Mar 7 On 6. 3. 2026. at 7:17, smooth.Op said:Broj gradilišta na Telepu je nestvaran. Generalno ceo grad je ogromno gradilište, ali ovamo je totalni haos. I na sve to u većini ulica je očajno stanje kolovoza. Obilaziš rupe, bicikliste, gradilišta...Kad se sve sagradi, Detelinara će izgledati kao humano mesto za život.ko ce ziveti u tim stanovima? Srbija ima negativan natilitet.
March 7Mar 7 11 minutes ago, Miki_belavista said:ko ce ziveti u tim stanovima? Srbija ima negativan natilitet.Brate ne znam. Ali evo ti primer iz ličnog iskustva. Pre pet godina smo uzeli stan za 1450 eur po kvadratu sa uračunatim PDV. U međuvremenu je počela i završena zgrada koja me je opkolila. Svi stanovi u toj zgradi su prodati tokom izgradnje. Cena za koju provereno znam da je u jednom momentu bila aktuelna je 2350 eur BEZ PDV. I ajde što sam ja prošao kako sam prošao, jer nisam pretpostavljao da će neko da izvede tu vratolomiju i tako napravi zgradu, ali sam verovao da nema baš toliko ludih da kupe stanove koji gledaju u našu zgradu. Međutim evo, od februara meseca su svi stanovi useljeni i čudim se čudu svaki put kad dođem da podignem/spustim roletne.