Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI SAD

Featured Replies

Samo da znaš da u Novom Sadu postoji i ulica braće Grim.

• Replies 7.9k
  • Views 662.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

• 3 weeks later...

Izgleda da odlazi i AMB grafika na Futoškom putu u istoriju. Galens zgradurino, dobrodošla

Ne znam da linkujem na telefonu

Ali pogledajte Prvi servis epizodu 247 za snimak iz drona 1 delića Telepa i kakav je to mejhem tamo

Da se šutam u dupe što smo kupili stan na Jugovićevu..

Koliko su nam snizili standarde da sam sad ,,srećna,, što živim u ,,planskom naselju,, umesto da je svako takvo.. Jeezziivoo!

Ja već mesecima tvrdim da je Telep pretvoren u najgore naselje za život u N. Sadu.

Katastrofa

Broj gradilišta na Telepu je nestvaran. Generalno ceo grad je ogromno gradilište, ali ovamo je totalni haos. I na sve to u većini ulica je očajno stanje kolovoza. Obilaziš rupe, bicikliste, gradilišta...

Kad se sve sagradi, Detelinara će izgledati kao humano mesto za život.

Plus, u glavnoj ulici koja ide kroz Telep, heroja Pinkija, trotoar bukvalno ne postoji.

Sad su krenuli da razvaljuju i onaj deo Telepa između bul PPPavla i Futoškog puta.

Ova monstruoznost se trenutno gradi preko puta rahmetli Jugoalata, samo ne znam kada i kako će pretvoriti Vršačku u bulevar sa 2 trake

20260306_082440.jpg

Edited by Filozof manijak

Just now, Filozof manijak said:

bul PPPavla

Repujes ili mucas? :)

Igram se rrrrečima

Kretanje kroz Heroja Pinkija je kao neka video igrica

Krtetanje kroz ceo Telep... Poseban izazov je kod motela Duga, gde je uvek gužva kao da se nešto deli besplatno...

3 hours ago, Filozof manijak said:

bul PPPavla

You rrrang, Milord?

On 6. 3. 2026. at 8:23, Filozof manijak said:

Ova monstruoznost se trenutno gradi preko puta rahmetli Jugoalata, samo ne znam kada i kako će pretvoriti Vršačku u bulevar sa 2 trake

20260306_082440.jpg

Jel ovo Novella ?

On 6. 3. 2026. at 7:17, smooth.Op said:

Broj gradilišta na Telepu je nestvaran. Generalno ceo grad je ogromno gradilište, ali ovamo je totalni haos. I na sve to u većini ulica je očajno stanje kolovoza. Obilaziš rupe, bicikliste, gradilišta...

Kad se sve sagradi, Detelinara će izgledati kao humano mesto za život.

ko ce ziveti u tim stanovima? Srbija ima negativan natilitet.

11 minutes ago, Miki_belavista said:

ko ce ziveti u tim stanovima? Srbija ima negativan natilitet.

Brate ne znam. Ali evo ti primer iz ličnog iskustva. Pre pet godina smo uzeli stan za 1450 eur po kvadratu sa uračunatim PDV. U međuvremenu je počela i završena zgrada koja me je opkolila. Svi stanovi u toj zgradi su prodati tokom izgradnje. Cena za koju provereno znam da je u jednom momentu bila aktuelna je 2350 eur BEZ PDV.

I ajde što sam ja prošao kako sam prošao, jer nisam pretpostavljao da će neko da izvede tu vratolomiju i tako napravi zgradu, ali sam verovao da nema baš toliko ludih da kupe stanove koji gledaju u našu zgradu.

Međutim evo, od februara meseca su svi stanovi useljeni i čudim se čudu svaki put kad dođem da podignem/spustim roletne.