September 29, 2025Sep 29 4 minutes ago, Filozof manijak said:Meni je na trećem spratu pritisak srednje žalostanRanijih godina (pre korone npr) je to bila retkost, sad je to izgleda postalo standardno
October 6, 2025Oct 6 Mi smo iz stana u Mise Dimitrijevica (stara zgrada, ne nikakva novogradnja) izasli u junu ove godine. Sesti sprat, nadogradnja iz 90neke. Nismo imali problema sa pritiskom vode sem kad je bilo nekih kvarova/popravki u zgradi/na vertikali, sto je, jelte, normalno. Pre par nedelja mi bivsa gazdarica pise, pita da li smo imali problema sa pritiskom, novi stanari se zale...
November 5, 2025Nov 5 Jebem ti grad i sve, Ulica Kraljevića Marka je bukvalno neprohodna od automobila ostavljenih na sred kolovoza
November 28, 2025Nov 28 sad sam se od mosta slobode do futoske vozila 15min...ostaje se i u raskrsnicama...ceo bul je 1 neprekidna kolona..a prosla sam,cini mi se, i kroz crveno ono za pesake kod stadiona a jel to sad voznja zutom trakom skroz normalna?i taxista koji je stajao u traci za skretanje na bul evrope na crvenom za pravo dok je smorio 5oro kola koja su imala uslvno zeleno da skrenu..treba sve dici u vazduh i graditi od pocetka..
November 28, 2025Nov 28 Most od Limana do Kamenice je morao ranije da bude gotov. Most od Palanke do Nestina ce za 10 godina, a Futog Beocin se i ne spominje. Premalo je mostova izmedju sremske i backe strane.
November 28, 2025Nov 28 how yes no, ajde sada da svako selo sa bačke i sremske strane spojimo mostom od pola milijarde, da li ste vi realni, to je puno i za luksemburg a ne za srbistan
November 28, 2025Nov 28 Sremska sela Nestin i Vizic pripadaju opstini Backa Palanka. Ako hoces iz Nestina da ides u Palanku, mozes preko Hrvatske, preko skela u Banostoru ili Beocinu, ili da ides preko Novog Sada i napravis preko 80 km. Probao sam svaku opciju. Most izmedju Palanke i Nestina je nasusna potreba jos od raspada Juge.
November 28, 2025Nov 28 Vrlo cesto ljudi imaju, recimo vocnjak na Fruskoj Gori i prodaju voce Nectaru u Palanci. Kroz Hrvatsku s robom ne mozes i moras da vozis 70-80 km preko Novog Sada, umesto 5-10 preko mosta. Ili zivis u Palanci, a njiva ti u Sremu. Muke.
November 28, 2025Nov 28 Treba jedan most negde.. Ovako ceo srem i ostatak srbije sa te strane mora da ide preko slobode i kroz nesrećni bul oslobodjenja ako hoce bilo gde u vojvodinu ili dalje.. Ja obicno idem skelom ali danas ne bi stigla pa sam isla preko grada.. Pakao!
December 8, 2025Dec 8 Zna li neko kakvo je sad stanje sa kupoprodajom i izdavanjem nekretnina?Brzinski bacih pogled i čini mi se da se jednosobni (odvojena spavaća soba) stanovi do 40-45kv prodaju skoro duplo skuplje nego garsonjere od 30kv.A cena mesečne rente je skoro ista 😳Kako je to moguće? I da li je u praksi zaista tako?Šta se lakše izdaje od ova dva?
December 8, 2025Dec 8 38 minutes ago, Have_Fun said:Zna li neko kakvo je sad stanje sa kupoprodajom i izdavanjem nekretnina?Brzinski bacih pogled i čini mi se da se jednosobni (odvojena spavaća soba) stanovi do 40-45kv prodaju skoro duplo skuplje nego garsonjere od 30kv.A cena mesečne rente je skoro ista 😳Kako je to moguće? I da li je u praksi zaista tako?Šta se lakše izdaje od ova dva?moja sestra izdaje stan za 400 jura(dvosoban), nova detelina. Ne zivim u NS vec 20 gidna, pa ne znam za prodajne cene.