Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Filozof manijak said:

Ovi koji žive na Beogradskom keju od Doma vojske pa do kruznog toka kod poliklinike Papić na bul.Cara Lazara, spremite se za Novosadski frtaljmaraton u  nedelju 12.juna

kakav je to maraton od 10,6 km, pa još 12 juna na 30 u ladu, popadaće rekreativci na pola staze :happy:

Posted

Samo da se zapljunem. Provela (radni) dan u NS, i prvi put u životu bila na Limanu.

:fantom:

• +1 2
Posted
3 minutes ago, pt 2.0 said:

Proveo (radni) dan u NS, i prvi put u životu bila na Limanu.

Posted

Ne kopiraj me :lolol:

(ako si i ti bio na Poljoprivrednom… svet je baš mali)

Posted

u radijusu od 100m :)

• +1 1
Posted
41 minutes ago, pt 2.0 said:

Ne kopiraj me :lolol:

(ako si i ti bio na Poljoprivrednom… svet je baš mali)

ja na 300m

Posted
10 minutes ago, Ros said:

ja na 300m

:ohmy: E bre… 

Posted
1 minute ago, pt 2.0 said:

:ohmy: E bre… 

da, bre :)

jurcam po gradu kao blesav.

sve po komandi nadlezne komande

• +1 1
Posted

Da bre

Posted

vozaci automobila u novom sadu, koji ne zele da gaze pesake koji imaju zeleno, pri skretnju desno na raskrsnici, su u opasnosti da ih neko udari odnazad. sviranje i pozurivanje je obavezno.

dakle, uzas. juce kod norka, vozac uredno skrenuo desno i ceka da svi pesaci predju da bi produzio voznju. ali ne lezi vraze, riba iza njega legla na sirenu kao blesava, da bi na kraju prosle desno(!) pored tipa i po gasu. malo je falilo da udari neku zenu koja je jos na zelenom prelazila ulicu. katastrofa.

e, da...

plakati za novi lidl :ziga: koji je otvoren u ulici IvAAAAA Andrica :D

• Tužno 1
Posted (edited)

Na toj raskrsnici jedina stvar koja može da reši taj problem je da se usklade pešački semafor i ovaj za automobile koji skreću desno.

Lakše je skrenuti tu kada je uslovno zeleno u desno, nego kad je obično zeleno, zbog mase pešaka.

esid: al ga objasnih :isuse:

Edited by Filozof manijak
Posted

Sva skretanja u desno na Bulevaru su u tom režimu,  od Kralja Petra do Despota Stefana, nema razlike , jedino što je saobraćaj postao Mali Beograd , što jača sirena i sva 4 žmigavca, rules .

Posted

To stoji, ali ovo kod NORK-a je T raskrnica, i skretanje iz Jevrejske desno u bul Mihajla Pupina je baš otežano. 

Posted
12 minutes ago, Pegin said:

Sva skretanja u desno na Bulevaru su u tom režimu,  od Kralja Petra do Despota Stefana, nema razlike , jedino što je saobraćaj postao Mali Beograd , što jača sirena i sva 4 žmigavca, rules .

Nije još BG, još me većina gleda belo kad vozim kao da sam u BG... :(

Neki dan je lik mrtav-ladan na onom suženju u Bul. Patrijarha Pavla, stao sa strane i uplaio sva 4 , na jedno 3 metar od samog suženja... Prošlo mi kroz glavu da zaustavim auto u drugoj traci, da svi moraju da stanu i da gledaju,uzmem čekić iz gepeka i izlomim mu auto, pa koliko košta da košta...

Ljudi se u BG ponašaju mnogo kolegijelnije, nego u NS, u NS su uglavnom samoživa stoka...

• +1 1