gone fishing Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 3 hours ago, Filozof manijak said: Ovi koji žive na Beogradskom keju od Doma vojske pa do kruznog toka kod poliklinike Papić na bul.Cara Lazara, spremite se za Novosadski frtaljmaraton u nedelju 12.juna kakav je to maraton od 10,6 km, pa još 12 juna na 30 u ladu, popadaće rekreativci na pola staze
pt 2.0 Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Samo da se zapljunem. Provela (radni) dan u NS, i prvi put u životu bila na Limanu. 2
Filozof manijak Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 3 minutes ago, pt 2.0 said: Proveo (radni) dan u NS, i prvi put u životu bila na Limanu.
pt 2.0 Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Ne kopiraj me (ako si i ti bio na Poljoprivrednom… svet je baš mali)
Ros Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 41 minutes ago, pt 2.0 said: Ne kopiraj me (ako si i ti bio na Poljoprivrednom… svet je baš mali) ja na 300m
Ros Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 1 minute ago, pt 2.0 said: E bre… da, bre jurcam po gradu kao blesav. sve po komandi nadlezne komande 1
Ros Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 vozaci automobila u novom sadu, koji ne zele da gaze pesake koji imaju zeleno, pri skretnju desno na raskrsnici, su u opasnosti da ih neko udari odnazad. sviranje i pozurivanje je obavezno. dakle, uzas. juce kod norka, vozac uredno skrenuo desno i ceka da svi pesaci predju da bi produzio voznju. ali ne lezi vraze, riba iza njega legla na sirenu kao blesava, da bi na kraju prosle desno(!) pored tipa i po gasu. malo je falilo da udari neku zenu koja je jos na zelenom prelazila ulicu. katastrofa. e, da... plakati za novi lidl koji je otvoren u ulici IvAAAAA Andrica 1
Filozof manijak Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 (edited) Na toj raskrsnici jedina stvar koja može da reši taj problem je da se usklade pešački semafor i ovaj za automobile koji skreću desno. Lakše je skrenuti tu kada je uslovno zeleno u desno, nego kad je obično zeleno, zbog mase pešaka. esid: al ga objasnih Edited June 9, 2022 by Filozof manijak
Pegin Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Sva skretanja u desno na Bulevaru su u tom režimu, od Kralja Petra do Despota Stefana, nema razlike , jedino što je saobraćaj postao Mali Beograd , što jača sirena i sva 4 žmigavca, rules .
Filozof manijak Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 To stoji, ali ovo kod NORK-a je T raskrnica, i skretanje iz Jevrejske desno u bul Mihajla Pupina je baš otežano.
radisa Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 12 minutes ago, Pegin said: Sva skretanja u desno na Bulevaru su u tom režimu, od Kralja Petra do Despota Stefana, nema razlike , jedino što je saobraćaj postao Mali Beograd , što jača sirena i sva 4 žmigavca, rules . Nije još BG, još me većina gleda belo kad vozim kao da sam u BG... :( Neki dan je lik mrtav-ladan na onom suženju u Bul. Patrijarha Pavla, stao sa strane i uplaio sva 4 , na jedno 3 metar od samog suženja... Prošlo mi kroz glavu da zaustavim auto u drugoj traci, da svi moraju da stanu i da gledaju,uzmem čekić iz gepeka i izlomim mu auto, pa koliko košta da košta... Ljudi se u BG ponašaju mnogo kolegijelnije, nego u NS, u NS su uglavnom samoživa stoka... 1
Recommended Posts