mlatko Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Počinje gradnja podzemne garaže u centru, ispod ulice Modene. Radovi će trajati 2 godine [emoji185]Već kad im treba toliko mogli bi da usput naprave i stanicu metroa, posle samo povezati sa Ribljom, Futoškom, Spensom, Stanicom. Tvrđavu ne moram ni spominjati, tamo su tuneli već gotovi... Štrand, Limani, Pokrajinska, Detelinara, Naselje druga linija, ihaj koliko bi grad prodisao. Da se ulagalo 90ih tamo gde je trebalo...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
stajebrebilo Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Stos sa te 4 javne garaze sto ce da se grade je da je ugovorom definisana obavezna popunjenost, kao i da ce Parking servis ukinuti deo parking mesta u parteru u okolini podzemnih garaza kako bi se to ostvarilo. Tako da se realno nece puno povecati broj parking mesta u centru grada. Šatro, sire pesacku zonu, vise zelenila i sl.
stajebrebilo Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Znači skloniće onu garažu iza SNP-a?Ne znam to, pretpostavljam da ce se neka mesta ukidati postepeno, pa povecavati ukidanje, ako % popunjenosti ne bude zadovoljavajuci.Zar ta garaza nije privremeno resenje?Btw, Parking servis ima u skladistu jos jednu takvu, demontiranu, godinama koja tavori.
Filozof manijak Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Pretpostavljam da jeste, čim je onako montažno sklepana. Samo da primetim kako nigde nisam video bar render kako bi to izgledalo, gde je ulaz i izlaz iz garaže.
slepa živana Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 možda sam bila 20 puta u životu u novom sadu i uvek je bio sav raskopan. to mi je glavni utisak. 1
radisa Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 15 minutes ago, slepa živana said: možda sam bila 20 puta u životu u novom sadu i uvek je bio sav raskopan. to mi je glavni utisak. Zmaj Jovinu nisu raskopavali već par godina... Mogli bi uskoro... 1
maheem Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 3 minutes ago, radisa said: Zmaj Jovinu nisu raskopavali već par godina... Mogli bi uskoro... To bi bilo lepo. Zmaj Jovina koridor između bašti.
radisa Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 2 minutes ago, maheem said: To bi bilo lepo. Zmaj Jovina koridor između bašti. Prvo naplate bastama zauzece javnijh povrsina, a onda u maju krenu da kopaju do septembra, kao i obicno... Bašte ostave da stoje, a raskopaju sredinu... Kako bi to bilo lepo™... 3
stajebrebilo Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Znači skloniće onu garažu iza SNP-a?Pise na b92, upravo citam...sklanjaju spratnu u Safarikovoj kad se izgrade podzemne, a inace 4. garaza u Safarikovoj ce se graditi na mestu autobuskog terminala, i bice nadzemna. 1
Filozof manijak Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Ovi koji žive na Beogradskom keju od Doma vojske pa do kruznog toka kod poliklinike Papić na bul.Cara Lazara, spremite se za Novosadski frtaljmaraton u nedelju 12.juna
radisa Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 2 hours ago, Filozof manijak said: Ovi koji žive na Beogradskom keju od Doma vojske pa do kruznog toka kod poliklinike Papić na bul.Cara Lazara, spremite se za Novosadski frtaljmaraton u nedelju 12.juna Otkud to? Zar te manifestacije za pranje para nusu u aprilu i oktobru (ili tako nešto)?
Filozof manijak Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Nemam pojma, isto sam pitao na sastanku povodom organizacije. Odgovor sam dobio da je ove godine 30.obljentica Novosadskog maratona, i da je ova trka "uvod u centralnu manifestaciju koja će biti u oktobru."
Recommended Posts