July 12, 201113 yr Novosađani, kakvi su ovi iz vašeg Parking servisa? Da li čestitke mogu da se ignorišu kao kod njihovih beogradskih kolega?
July 12, 201113 yr Novosađani, kakvi su ovi iz vašeg Parking servisa? Da li čestitke mogu da se ignorišu kao kod njihovih beogradskih kolega?ne možeš..pa nije ti ovo Beograd.. Edited July 12, 201113 yr by ivy
August 7, 201113 yr бокте, свако мало сазнам да неко од мојих другара зна ликове из бркова, ето једног на сликама... а вутру је варио у руту са другим другом :)
August 9, 201113 yr Ne bih se bunio da mi u ličnoj karti neka od ovih (sremskokameničkih) ulica bude navedena kao stalno mesto prebivališta...
August 9, 201113 yr heh, čini mi se da bi to onda značilo da živiš na klizištu, ako ne grešimStvarno? U tim delovima Kamenice nisam bio, al' sad me baš interesuje, pa ću da proverim...A, znao sam da ne mogu sve stvari da se poklope <_< .
August 11, 201113 yr Ja zaradih jednu jesenas..jos mi nije stigla na vrata.evo stigle dve, jedna za 8.7. a druga za 11.7. zvaću ih da pitam gde im je nestala ona za 9. (10. je ipak bio nedelja)
August 12, 201113 yr evo stigle dve, jedna za 8.7. a druga za 11.7. zvaću ih da pitam gde im je nestala ona za 9. (10. je ipak bio nedelja) pa lepo sam ti rekla..nije ti ovo Beograd <_< a ti to kao ne znaš i kao nisi proveo dovoljno vremena u Novom Sadu ;)
August 24, 201113 yr Stvarno? U tim delovima Kamenice nisam bio, al' sad me baš interesuje, pa ću da proverim...A, znao sam da ne mogu sve stvari da se poklope <_< .To su ti Bocke, nemas vode tamo. Znam garija koji je krao "Dunjinu" ulicu, tj. tablu na kojoj to pise, da bi poklonio nekoj Dunji.