Buck Naked Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Pa to pola reči tursko. Nisu ni Beč i carica Marica što su nekad bili, eh.
copkillah Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Novosađani, kakvi su ovi iz vašeg Parking servisa? Da li čestitke mogu da se ignorišu kao kod njihovih beogradskih kolega?
ivy Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 (edited) Novosađani, kakvi su ovi iz vašeg Parking servisa? Da li čestitke mogu da se ignorišu kao kod njihovih beogradskih kolega?ne možeš..pa nije ti ovo Beograd.. Edited July 12, 2011 by ivy
SNARC Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ja zaradih jednu jesenas..jos mi nije stigla na vrata.
Dionysos Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 бокте, свако мало сазнам да неко од мојих другара зна ликове из бркова, ето једног на сликама... а вутру је варио у руту са другим другом :)
notenoughreasonsforclaire Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ne bih se bunio da mi u ličnoj karti neka od ovih (sremskokameničkih) ulica bude navedena kao stalno mesto prebivališta...
korindjar Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 heh, čini mi se da bi to onda značilo da živiš na klizištu, ako ne grešim
notenoughreasonsforclaire Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 heh, čini mi se da bi to onda značilo da živiš na klizištu, ako ne grešimStvarno? U tim delovima Kamenice nisam bio, al' sad me baš interesuje, pa ću da proverim...A, znao sam da ne mogu sve stvari da se poklope <_< .
copkillah Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ja zaradih jednu jesenas..jos mi nije stigla na vrata.evo stigle dve, jedna za 8.7. a druga za 11.7. zvaću ih da pitam gde im je nestala ona za 9. (10. je ipak bio nedelja)
ivy Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 evo stigle dve, jedna za 8.7. a druga za 11.7. zvaću ih da pitam gde im je nestala ona za 9. (10. je ipak bio nedelja) pa lepo sam ti rekla..nije ti ovo Beograd <_< a ti to kao ne znaš i kao nisi proveo dovoljno vremena u Novom Sadu ;)
Buck Naked Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Stvarno? U tim delovima Kamenice nisam bio, al' sad me baš interesuje, pa ću da proverim...A, znao sam da ne mogu sve stvari da se poklope <_< .To su ti Bocke, nemas vode tamo. Znam garija koji je krao "Dunjinu" ulicu, tj. tablu na kojoj to pise, da bi poklonio nekoj Dunji.
Recommended Posts