Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted

Zabavan je the visit, da se primetiti da šajmalanara poseduje daleko više znanja od prosečnog reditelja niskobudžetnih horora.

Posted

šlajmara

+1

Zezam se, skinuću  ga i ja, interesuje me.

Posted

wtf, nisam imao pojma da prave inferiorni rimejk precenjenog francuskog horora. Deluje užasno.

Posted

zar vec? ja sve nesto mislio da treba da prodje bar 10 godina da bi se pravio remake. ili odmah, ko sto su italijani radili osamdesetih, samo ga drugacije nazoves.

Posted

bice to verovatno najgori film na svetu

Posted

dobar je the visit, mene prijatno iznenadio

Posted

Meni sranje, gadni klinci u tri lepe, nekako izdržo do kraja, od tih na rec foru the sacrament mi beše ok

• 4 weeks later...
Posted

Zabavan je the visit, da se primetiti da šajmalanara poseduje daleko više znanja od prosečnog reditelja niskobudžetnih horora.

Film su popljuvali očigledno jer ne zadovoljava horor fanove u smislu cimanja i klanja, ali pošto mi se čini da je film pre komendija kao takav mi je bio skroz zabavan. Klinci su mi super, naročito malecki. Nekako je film šarmantno i neopterećujuće pozitivan.

Posted

Upravo tako, i meni je bilo pre svega "zabavnih" i ugodnih sat i po. A smaraju horor fanovi sa tim da xyz "nije dovoljno horor"...koga boli uvo, ili valja ili ne valja.

Mislim da je i knock knock doživeo sličnu sudbinu jer je rot horor režiser a ovo mu ispada iz opusa. Svakako je gori film nego the visit, ali nije uopšte toliko tragičan koliko "kažu".

Posted

Upravo tako, i meni je bilo pre svega "zabavnih" i ugodnih sat i po. A smaraju horor fanovi sa tim da xyz "nije dovoljno horor"...koga boli uvo, ili valja ili ne valja.

Mislim da je i knock knock doživeo sličnu sudbinu jer je rot horor režiser a ovo mu ispada iz opusa. Svakako je gori film nego the visit, ali nije uopšte toliko tragičan koliko "kažu".

Ja sam uživao u repovanju klinca čak. Totalna pozitiva. :)

• 1 month later...
Posted (edited)

ko ceka taj doceka;

ceka se The Witch

holy

shit!

:Hail:

znala sam da che ovo da otkine..... sve preporuke koj voli kvalitetne horore

Edited by Hippie
  • 3 weeks later...
Posted

Gde se gledala Veštica?

Posted

u bijoskopu... u mom selu americkom..... konacno nesto od cega sam se istinski uplasila -- daklem 1 od najboljih horora koje sam vidla poslednjih godina

Posted (edited)

Da li si gledala "It follows"? Meni je bas bio osvezavajuc za americki film, pozitivno me je iznenadio atmosferom i jezom, mada naravno ima delova koji skripe. No kao celina mi je ostavio dobar utisak, strah je pametno uradjen dobrom kombinacijom kadrova, a i sam po sebi je nesto drukciji (~osecaj kada te u snu juri nesto sta ne mozes da otreses). Gledah ga manje-vise neocekivano proslog meseca, na ogromnom platnu ^_^

Mjuz je :wub:

Edited by I*m with the pilots