Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HOROR filmovi

Featured Replies

Ovo sam kupio, gledaću uskoro.

• 2 weeks later...
  • Replies 2.3k
  • Views 233.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da javim da sam sinoć gledao nosferatua uz pratnju orkestra i jebeni je spektakl 

• Meni je It Follows fenomenalan, najbolji soundtrack za horor film (i generalno) od Halloween-a. Taj film je jedan veliki vajb sastavljen od mnogo manjih vajbova (tipa, što su odabrali baš Deteoit za l

• Ok. Već pizdim.  Tako su uradili i rimejk Goodnight Mommy pre par godina, a ZAŠTO, KOME, ČEMU?!        

Posted Images

ne znam stae vise moglo da me usrechi ovih dana od vecerasnjeg gledanja dugoiscekivanog filma u vedroj nochi punog meseca heart.gif toliko vedroj [i ledenoj] da se jasno vidi kako je u divnoj teget boji [prvo dobijes radosti snezne mechave, a posle magiju kad sve prodze]

elem, cak i da ne znam da odvaljena Amirpourova nije fan gosn Dzarmusa [al zato je strastven fan Dejvida Linča], ne bih toliko povezivala A Girl Walks Home Alone at Night sa Only Lovers Left Alive... istina da oba imaju vise zajednickih elemenata [vanpirizam, romantika, muzika, suburbia...], ipak se jasno vidi razlika... Amirpour vesto izbegava dijaloge.. ima nekoliko scena od kojih se umal nisam upiskila od sreche, ipak film je ultra spor i definitivno fokusiran na atmosferu i emocije... ne znam sta bih u stvari rekla pored obilne kritike s kojom se vrlo slazem.. osim da jedva cekam sledechi Sandensov omiljeti [folk] horor - The Witch

giallo nije umro dirol.gif daklem samo za fanove Maria Bave i Daria Argenta.... ostali stop.. cak i pored toga stoe filmcic pun fine muzikice i vizuelno jebeno prelep

StrtangeColorPoster-1.jpg

Zanimljiv, mestimično naporan zbog preteranog insistiranja na formi, ali opet, ne i bez suštine. Menstruacija je kao horor motiv bila oduvek zapostavljena, u stvari muški strah od iste. :)

Ovakve horore apsolutno mogu i hoću da gledam, za veliku većinu ostalih treba zaključati mozak u špajz na jedno dva sata.

Zanimljiv, mestimično naporan zbog preteranog insistiranja na formi, ali opet, ne i bez suštine. Menstruacija je kao horor motiv bila oduvek zapostavljena, u stvari muški strah od iste. :)

Ovakve horore apsolutno mogu i hoću da gledam, za veliku većinu ostalih treba zaključati mozak u špajz na jedno dva sata.

nema sanse da gledam film o menstruaciji. sve sto toliko dana krvari a ne umre je od djavla :fantom:

Zanemaruješ jedan ozbiljan problem, bitan za sve ljude, a i čovečanstvo. :fantom:

Drž se, Kobni, naći ćemo mi ključ koji si izgubio tokom premijere filma A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master (1988)...

+ 1

gledaj Berberian Sound Studio, ako nisi gledao... izvrstan omaz giallo filmovima

Da li moraju da se gledaju i giallo filmovi pre toga?

jesam misila na giallo fanove.. ali naravno da ne

+ 1

gledaj Berberian Sound Studio, ako nisi gledao... izvrstan omaz giallo filmovima

Gledao sam naravno. To mi je bolje od ovoga. Mada to realno i nije horor, samo omaž giallu.

dosta su mi bili mnjah svi ovi novi i polunovi horori, pustim juce poltergeist stari koji i dalje zakiva vise nego sve ovo novo.

a sta mislite, jel spilberg bio toliko liberalan da je u onoj sceni kad keva tripuje da mala hoda u snu, pa nesto motaju, smislio da duvaju ili samo motaju pljuge?

ja sam probao to duvanje al nisam uvlacio :(

gde ti je monika?

a koliko sam tek odlepila na sve one gluposti u decijoj sobi, dart vejder iznad glave, sw posteljina, klinac cita kepsa u svescici, a keps je 1982. bio spektakl. 

precarski je to film. sanse nea da gledam rimejk.

ovaj jos imam na VHS :fantom:

hehe, imam i ja, i probala sam juče da aktiviram video da ga pustim, ali neće, jadan, samo šlajfuje.