Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HOROR filmovi

Featured Replies

juce bio u bioskopu prvi put posle ko zna koliko vremena i gledao

IMDb
No image preview

Sinners (2025) 8.1 | Action, Drama, Horror

2h 17m | R

veoma zabavno i stylish, vampirski blaxploitation, ima i romanticnih momenata i slavljenja crnacke kulture, fino protkano. moze preporuka.

• 4 weeks later...
  • Replies 2.3k
  • Views 233.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da javim da sam sinoć gledao nosferatua uz pratnju orkestra i jebeni je spektakl 

• Meni je It Follows fenomenalan, najbolji soundtrack za horor film (i generalno) od Halloween-a. Taj film je jedan veliki vajb sastavljen od mnogo manjih vajbova (tipa, što su odabrali baš Deteoit za l

• Ok. Već pizdim.  Tako su uradili i rimejk Goodnight Mommy pre par godina, a ZAŠTO, KOME, ČEMU?!        

Posted Images

Sinners je najveće smeće koje sam pogledao u zadnjih...boga oca pitaj koliko vremena. Jebenu osmicu na imdb-u mogu samo da objasnim činjenicom da su po defoltu glasali masovno afroamerikanci jer eto...

• 1 month later...
On 5. 5. 2025. at 18:53, Nikodije said:

juce bio u bioskopu prvi put posle ko zna koliko vremena i gledao

IMDb
No image preview

Sinners (2025) 8.1 | Action, Drama, Horror

2h 17m | R

veoma zabavno i stylish, vampirski blaxploitation, ima i romanticnih momenata i slavljenja crnacke kulture, fino protkano. moze preporuka.

Lepo snimljeno, lepa simbolika, ok film i nešto slabiji horor. Većina horor elemenata je već viđena. Ali npr muzička scena preplitana je odlična.

I naravno glavna zamerka

Spoiler

Ceo film slušamo kako Vampiri nisu ljudi, ne treba im verovati itd. samo da bi se film završio sa "Brate veruj mi kada kažem majke mi. Dobro ali pička si ako ispališ!" Dogovorom između svežeg vampira i njegovog živog brata.

Cek bre - pricamo o hororima nakon Wes Cravena i ostalih koji su znali posao?

Daj ne zajabavajte....

Edited by kronostime

Previše hajpa oko filma Bring her back, konstantno mi na mrežama iskaču panegirike. Moraću da proverim koliko danas, ovaj propagandni pritisak je nepodnošljiv.

Auh, bogami hajp je opravdan, odličan. Ali samo za praaave sladokusce. Nisam ovakav osećaj u stomaku imao još od Speak no evil. Ne isključujem ni košmare, tako da fak jea.

16 minutes ago, Nikodije said:

Auh, bogami hajp je opravdan, odličan. Ali samo za praaave sladokusce. Nisam ovakav osećaj u stomaku imao još od Speak no evil. Ne isključujem ni košmare, tako da fak jea.

Misliš na originalni Speak no evil ili rimejk ?

A Bring her back mi je bio previše gadan ,sve manje imam strpljenja kasapljenja ,mutilacije ,vađenja očiju ....nekad mi je to bila fora ali ovo sad previše realno i surovo

Nisam ni gledao rimejk. Original je toliko dobar da nije bilo potrebe za rimejkom.

Eh, kasapljenje si video, a slojevitu i toplu ljudsku priču o majčinskoj tuzi nisi.

Edited by Nikodije

On 21. 7. 2025. at 11:35, kronostime said:

Cek bre - pricamo o hororima nakon Wes Cravena i ostalih koji su znali posao?

Daj ne zajabavajte....

Za mene je kad sam bio mlad svaki njegov novi film bio dogadjaj, imao je u tom periodu sjajan niz, Nightmare, Deadly Friend, The Serpent and the Rainbow, meni je cak i Shocker onda bio dobar...

On 23.7.2025. at 23:21, Nikodije said:

Poverovaću ti na reč, ali bolje bi bilo da je ovo dobro, nemam šta da gledam i ništa aktuelno mi se ne gleda iz očaja sam pustila novu seriju Lene Dunham bože pomozi.

2 hours ago, Patty Lee said:

Poverovaću ti na reč, ali bolje bi bilo da je ovo dobro, nemam šta da gledam i ništa aktuelno mi se ne gleda iz očaja sam pustila novu seriju Lene Dunham bože pomozi.

Blasfemija za ovaj topik, ali kako nema sta da se gleda pored nove sezone And just like that.. fantom

2 hours ago, Patty Lee said:

Poverovaću ti na reč, ali bolje bi bilo da je ovo dobro

sad imam tremu da li ce ti se svideti 😛

28 godina kasnije je deo trilogije ,pas mater ,imaće nastavke

Jel gledao neko ? Treba li ponoviti prva dva ,mada svakako planiram

nista sto vec nije vidjeno mnogo puta, al ajde, nije lose. volim taj cat & mouse koncept smesten u pustinjsku bestragiju. a i glavna heroina nije losa

IMDb
No image preview

Blood Star (2024) 6.3 | Action, Crime, Horror

1h 37m

Edited by Nikodije

14 hours ago, Fakundo Sava said:

28 godina kasnije je deo trilogije ,pas mater ,imaće nastavke

Jel gledao neko ? Treba li ponoviti prva dva ,mada svakako planiram

Pa zar to već nije 3.deo trilogije (28 dana, nedelja pa godina kasnije)?