Pokojni Ruxin Posted December 24, 2023 Posted December 24, 2023 (edited) misliš na ove argentince koje sam proglasio za horor godine par postova iznad? i više nego pristojno! @ToniAdams Edited December 24, 2023 by Pokojni Ruxin 1
Pokojni Ruxin Posted December 24, 2023 Posted December 24, 2023 ništa, ostaje nam još da nikodiju valja pa da gasimo forum 1
Nikodije Posted December 24, 2023 Posted December 24, 2023 11 minutes ago, Pokojni Ruxin said: misliš na ove argentince koje sam proglasio za horor godine par postova iznad? i više nego pristojno! @ToniAdams Proglasio si i Talk to me kao horor godine, meni to bezveze. Ako to beše ono sa crncima gde se krive i padaju sa stolica kad nataknu neki penis.
Pokojni Ruxin Posted December 24, 2023 Posted December 24, 2023 (edited) to sam već mogao pretpostaviti tbh, biće i toniju bezveze gledao sam u bioskopu i bio vrlo zadovoljan, skroz zabavan film i lepo odrađen, nema jump scares, vrlo solidna atmosfera, australijski setting je kul, lepo koristi društvene mreže jer su ovi klinci jutjuberi što su snimali u materiji...ako nije horor godine a ono sigurno ima najbolju montažu godinu Edited December 24, 2023 by Pokojni Ruxin
Michael Krueger Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 (edited) On 24. 12. 2023. at 15:33, Nikodije said: Proglasio si i Talk to me kao horor godine, meni to bezveze. Ako to beše ono sa crncima gde se krive i padaju sa stolica kad nataknu neki penis. Ja tek juče ovo odgledao, isti utisak. Ništa posebno... Ima par momenata, ali definitivno ga ne bih ponovo gledao... Zavarala me visoka ocena na IMDB... uvek zaboravim da to i nije neko merilo, bar meni... Edited December 28, 2023 by Michael Krueger
Pokojni Ruxin Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 već sam ga odgledao dva puta, možda je problem u vama što očekujete ne znam kakvu posebnost prešao sam na letterboxd btw, tamo smo mi filmski hipsteri. ima adekvatnih 3.6/5
Avatar Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Jel iko gledao novog Hellraisera? Nikako da ga pogledam...
precog Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 2 hours ago, Avatar said: Jel iko gledao novog Hellraisera? Nikako da ga pogledam... Gledo ja, napravili su pinheda na zemsko, to sam jedino zapamtio od radnje. Sve vec vidjeno, film los i nikakav, zaboravio sam ga odmah nakon sto sam ga pogledao (sa premotavanjem). 3
MocaVukotic Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 3 hours ago, Avatar said: Jel iko gledao novog Hellraisera? Nikako da ga pogledam... Gledas samo filmove snimane u beogradu 1
Filozof manijak Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Moj kum radio light za poslednji Hellraiser. Moram ga odgledati po službenoj dužnosti. 1
Patty Lee Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 5 hours ago, precog said: napravili su pinheda na zemsko A daj ja mislila da su doveli nekog femkastog glumca, a ono Pinhead izgleda brutalno kenselovan (al’ ne na način na koji bi on voleo ) zbog rodne diskriminacije u firmi i doveli neku ženu da bude v.d.
Avatar Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 4 hours ago, MocaVukotic said: Gledas samo filmove snimane u beogradu Ahahahahaha, nemoj mi reci da je sniman u BGu?!
Recommended Posts