Tsai Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 On 24.4.2020. at 14:41, MocaVukotic said: Ivan ivanovic novinar seljachina +1
mraki Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Al je montirala dj Žeksa i naziv predloga “Sve što niste željeli da znate o sexu”
Jumanji Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Fantastican naziv br.2Odlican utusak, tema vrhunska, sveprisutna.Meni se Ivan svidja i volim da ga slusam kada prica o politici, jer tacno naziva sve onako kako jeste i prica vrlo jasnim i jenostavnim jezikom. Mmmm od kada nisam cula
mraki Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 (edited) Kako sam ja ovo propustio Edited April 26, 2020 by mraki
radisa Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Predlog 2... Jbt, šta ja propuštam, što ne gledam Pink... Ovi experti iz inostransva...
duda Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 složila bih se sa @Jumanji oko Ivana znam da ga ovde mnog ne vole, ali on tačno dobro razume bagru, i udara tačno kako treba ovo što je napravio sa ovim datumima, ko je šta govorio i radi, to je sjajno i to treba vrteti non-stop, jer znamo kako kod nas narod zaboravlja šta je juće bilo
Caligula Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 32 minutes ago, Jumanji said: Fantastican naziv br.2 Odlican utusak, tema vrhunska, sveprisutna. Meni se Ivan svidja i volim da ga slusam kada prica o politici, jer tacno naziva sve onako kako jeste i prica vrlo jasnim i jenostavnim jezikom +1 inace mi ide na djordja ta gadljivost na stil kojim ljudi kritikuju bagru. Kesic seljak, Ivan seljak, Beckovicka Matijina cerka o jebote PPP je steciste ražalovanog srpskog plemstva od kojeg su potekli rozenkrojceri Dobar utisak
levi Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 pa ne baš, ima života i van kritikovanja bagre Ivanović je mali ljigavi smrad odavno, još dok Vučić nije bio u planu da dođe na vlast
Caligula Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Neka je, sada je korisniji od 1000 plemića i salonskih teoretičara.
Jumanji Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Nemam pojma kakav je ljigavko bio, nisam ga nesto slusala, poslednjih godina eventualno kada bi imao nekog super zanimljivog gosta.A u ova smutna i sumanuta vremena je odlican, samo sta je uradio Vesicu onomad, kako ga je upropastio, svaka mu cast! +1 inace mi ide na djordja ta gadljivost na stil kojim ljudi kritikuju bagru. Kesic seljak, Ivan seljak, Beckovicka Matijina cerka o jebote PPP je steciste ražalovanog srpskog plemstva od kojeg su potekli rozenkrojceri Dobar utisak Da, ovde su prema svakome kriticni, a realno malo je ljudi bez nekog putera na glavi.Sta znam, treba dati sansu, niko nije bezgresan, takva su vremena (ne pricam za Ivana, vec generealno). A volim kada se stvari nazivaju pravim imenima. Kaze Olja, sta ti njemu ima da odgovaras sto te proziva i blati?Pa naravno da cu da odgovorim kada su nenormalma vremena, prosto nije normalna situacija i mora stalno da se ponavlja da lazu, stalno.I apsolutno je u pravu.
Desmond Bojčinski Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 20 minutes ago, levi said: Ivanović je mali ljigavi smrad odavno, još dok Vučić nije bio u planu da dođe na vlast I kao takav, duva u iste diple kao i ostatak nas koji smo protiv ove vlasti. Rekao bih koju i za Boška ali maharadža je tu negde, spreman na rafal klipova...
villiem Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 28 minutes ago, levi said: pa ne baš, ima života i van kritikovanja bagre Ivanović je mali ljigavi smrad odavno, još dok Vučić nije bio u planu da dođe na vlast A sta je to uradio, ne gledam, deluje ok danas Sem sto kopira postavku
Filozof manijak Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Furao je polit nekorektne vicOve a to naša osetljiva PC ekipa ne može da mu oprosti
Recommended Posts