Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
On 24.4.2020. at 14:41, MocaVukotic said:

Ivan ivanovic novinar seljachina

+1

Posted

Al je montirala dj Žeksa 

i naziv predloga “Sve što niste željeli da znate o sexu” :ziga:

Posted

Fantastican naziv br.2

Odlican utusak, tema vrhunska, sveprisutna.

Meni se Ivan svidja i volim da ga slusam kada prica o politici, jer tacno naziva sve onako kako jeste i prica vrlo jasnim i jenostavnim jezikom.

Mmmm od kada nisam cula

Posted (edited)

Kako sam ja ovo propustio :s_w:

Edited by mraki
Posted

Predlog 2...

Jbt, šta ja propuštam, što ne gledam Pink...

Ovi experti iz inostransva... :lolol:

a08a78bdd2ed8490cfeb61a0e7d2f4d0--simpso

Posted

To je Milovan Bojic..

Posted

složila bih se sa @Jumanji oko Ivana

znam da ga ovde mnog ne vole, ali on tačno dobro razume bagru, i udara tačno kako treba

ovo što je napravio sa ovim datumima, ko je šta govorio i radi, to je sjajno i to treba vrteti non-stop, jer znamo kako kod nas narod zaboravlja šta je juće bilo

Posted
32 minutes ago, Jumanji said:

Fantastican naziv br.2

Odlican utusak, tema vrhunska, sveprisutna.

Meni se Ivan svidja i volim da ga slusam kada prica o politici, jer tacno naziva sve onako kako jeste i prica vrlo jasnim i jenostavnim jezikom

+1

inace mi ide na djordja ta gadljivost na stil kojim ljudi kritikuju bagru. Kesic seljak, Ivan seljak, Beckovicka Matijina cerka o jebote PPP je steciste ražalovanog srpskog plemstva od kojeg su potekli rozenkrojceri

Dobar utisak

Posted

pa ne baš, ima života i van kritikovanja bagre

Ivanović je mali ljigavi smrad odavno, još dok Vučić nije bio u planu da dođe na vlast

Posted

Neka je, sada je korisniji od 1000 plemića i salonskih teoretičara.

Posted

Nemam pojma kakav je ljigavko bio, nisam ga nesto slusala, poslednjih godina eventualno kada bi imao nekog super zanimljivog gosta.

A u ova smutna i sumanuta vremena je odlican, samo sta je uradio Vesicu onomad, kako ga je upropastio, svaka mu cast!

+1  

inace mi ide na djordja ta gadljivost na stil kojim ljudi kritikuju bagru. Kesic seljak, Ivan seljak, Beckovicka Matijina cerka o jebote PPP je steciste ražalovanog srpskog plemstva od kojeg su potekli rozenkrojceri

Dobar utisak

Da, ovde su prema svakome kriticni, a realno malo je ljudi bez nekog putera na glavi.Sta znam, treba dati sansu, niko nije bezgresan, takva su vremena (ne pricam za Ivana, vec generealno). A volim kada se stvari nazivaju pravim imenima. 

Kaze Olja, sta ti njemu ima da odgovaras sto te proziva i blati?

Pa naravno da cu da odgovorim kada su nenormalma vremena, prosto nije normalna situacija i mora stalno da se ponavlja da lazu, stalno.

I apsolutno je u pravu.

Posted
20 minutes ago, levi said:

Ivanović je mali ljigavi smrad odavno, još dok Vučić nije bio u planu da dođe na vlast

I kao takav, duva u iste diple kao i ostatak nas koji smo protiv ove vlasti. Rekao bih koju i za Boška ali maharadža je tu negde, spreman na rafal klipova...

Posted
28 minutes ago, levi said:

pa ne baš, ima života i van kritikovanja bagre

A sta je to uradio, ne gledam, deluje ok danas

Sem sto kopira postavku

Posted

Furao je polit nekorektne vicOve a to naša osetljiva PC ekipa ne može da mu oprosti :fantom: