st.maurice Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 (edited) Da li je u najavi predstavljanje predsednickih kandidata? Edited December 26, 2007 by st.maurice
Musharaf Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 uuuuu, vučić i petrović kod olje, biće prejako.
Mp40 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Kako je ono jadno. Ne zna se ko je jadniji, od njih troje.
Musharaf Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Kako je ono jadno. Ne zna se ko je jadniji, od njih troje.da, težak izbor, stvarno. daj bre...
Musharaf Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 sine kakvu masku ima vučić, koji je to konstantni facijalis...jezivo.
Buck Naked Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dunno 'bout you, ali meni je, uz izuzetak Miloljuba Albijanica, retko ko iritantan poput Dusana Petrovica. Paradigma, egzemplar beskicmenosti i jada u kakav se pretvorio DS.
Musharaf Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 verovatno ima neka insajderska priča zašto ga dosta ljudi ne podnosi, to čitam još od prošlog foruma. meni deluje kao jedan od onih u ds koji je prilično napredovao u javnim nastupima i u debatama tipa ove je vrlo dependable. sigurno bolji izbor i kadar od šutanovca, pajtića, gavrilovića, milosavljevića i sličnih za raznorazne situacije, a naročito za tetatet sa vučićem.
Mp40 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 jeste primetili da ima neki manijacki tik kada na momenat izbeci oci i gleda sa strane... brrrr!
Ivo Petović Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 šteta je što Ivana Vejvodu nema ko da čuje. I tragično je ko je u konkurenciji sa njim zaseo u fotelju Ministra inostranih poslova. Srbija.
uros_s78 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nije, nego onaj. Pera je pustio gas u Feralu, i to iz dupeta.Sto stalno radi, vec dugo vremena. <_<
Atreid Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Sto stalno radi, vec dugo vremena. <_<Ja sam u medjuvremenu pruzio podrsku Peri kad su ga svi ostali napali :P
Кристофер Лумумбо Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 šteta je što Ivana Vejvodu nema ko da čuje. I tragično je ko je u konkurenciji sa njim zaseo u fotelju Ministra inostranih poslova. Srbija.Amin
pacey defender Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Verujem da Vejvoda nije hteo da se nameće (čitaj - blamira). Biti ministar ino poslova u koštuničinoj vladi je posao za ljigavog karijeristu, po definiciji. A Vejvoda je sve samo ne to. Pre par godina je na mom faxu menjao Iliju Vujačića i držao predavanje o Makijaveliju. Bilo bi lepo pitati ga ko je najveći makijavelista u novijoj istoriji srbije.
Mp40 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ne. Evo ga radikal koji se zajebo pa krenuo da radi za EU firmu i napustio sigurnost srpskog domacinskog poslovanja pa sad gorke suze lije... Prokleta je Evropa!
Recommended Posts