Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)

Da li je u najavi predstavljanje predsednickih kandidata?

Edited by st.maurice
  • 2 weeks later...
Posted

uuuuu, vučić i petrović kod olje, biće prejako.

Posted

Kako je ono jadno. Ne zna se ko je jadniji, od njih troje.

Posted
Kako je ono jadno. Ne zna se ko je jadniji, od njih troje.
da, težak izbor, stvarno. daj bre... :rolleyes:
Posted

ne psujte na badnje vece :D

Posted

sine kakvu masku ima vučić, koji je to konstantni facijalis...jezivo.

Posted

Dunno 'bout you, ali meni je, uz izuzetak Miloljuba Albijanica, retko ko iritantan poput Dusana Petrovica. Paradigma, egzemplar beskicmenosti i jada u kakav se pretvorio DS.

Posted

verovatno ima neka insajderska priča zašto ga dosta ljudi ne podnosi, to čitam još od prošlog foruma. meni deluje kao jedan od onih u ds koji je prilično napredovao u javnim nastupima i u debatama tipa ove je vrlo dependable. sigurno bolji izbor i kadar od šutanovca, pajtića, gavrilovića, milosavljevića i sličnih za raznorazne situacije, a naročito za tetatet sa vučićem.

Posted

jeste primetili da ima neki manijacki tik kada na momenat izbeci oci i gleda sa strane... brrrr!

• 3 weeks later...
Posted

šteta je što Ivana Vejvodu nema ko da čuje. I tragično je ko je u konkurenciji sa njim zaseo u fotelju Ministra inostranih poslova. Srbija.

Posted
Nije, nego onaj. Pera je pustio gas u Feralu, i to iz dupeta.
Sto stalno radi, vec dugo vremena. <_<
Posted
Sto stalno radi, vec dugo vremena. <_<
Ja sam u medjuvremenu pruzio podrsku Peri kad su ga svi ostali napali :P
Posted
šteta je što Ivana Vejvodu nema ko da čuje. I tragično je ko je u konkurenciji sa njim zaseo u fotelju Ministra inostranih poslova. Srbija.
Amin
Posted

Verujem da Vejvoda nije hteo da se nameće (čitaj - blamira). Biti ministar ino poslova u koštuničinoj vladi je posao za ljigavog karijeristu, po definiciji. A Vejvoda je sve samo ne to. Pre par godina je na mom faxu menjao Iliju Vujačića i držao predavanje o Makijaveliju. Bilo bi lepo pitati ga ko je najveći makijavelista u novijoj istoriji srbije. :rolleyes:

Posted

ne. Evo ga radikal koji se zajebo pa krenuo da radi za EU firmu i napustio sigurnost srpskog domacinskog poslovanja pa sad gorke suze lije... Prokleta je Evropa!