Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Utisak nedelje

Featured Replies

Umalo da kaze treba vam i opozicija

• Replies 21.3k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

@duda

Dajem ti plus na slepo, ako si sve dobro prenela D

U ovoj emisiji gostuju troje divnih hrabrih ljudi i Irina Borović

3 minutes ago, Milošica said:

@duda

Dajem ti plus na slepo, ako si sve dobro prenela D

Prenela suštinu.

4 minutes ago, April said:

Ovo što je duda napisala ne mora isključiti da je devojka divna i hrabra. I to ne samo u smislu tapšanja po ramenu, u smislu "bravo dete a sada se skloni".

Edited by Milošica

18 minutes ago, April said:

Zašto tako o ovoj manje poznatoj aktivistkinji sad

16 minutes ago, Milošica said:

Ovo što je duda napisala ne mora isključiti da je devojka divna i hrabra. I to ne samo u smislu tapšanja po ramenu, u smislu "bravo dete a sada se skloni".

Devojka nije baš potkovana da priča na ovako delikatne teme . Olja je trebalo to nekako da izbegne.

A jeste i divna (prelepa je) i hrabra. Ali nije svako za svaku temu.

Neki od onih visprenih studenata sa FPN bi to bolje hendlovao. Recimo.

Istina.

Msm, da ne budem pogrešno shvaćen, prosto mislim da Irina ne pripada grupi pored nje, jer su to troje mnogo više rizikovali od svojih mirnih dana, svesno žrtvovali kvalitet svojih malih života i to rade i dalje - moramo svi da budemo svesni koliko je teško i da to cenimo.

Ko je ikada, i sasvim nehotično (možda zbog zdravstvenih ili drugih objektivnih okolnosti) doživeo takvo odricanje, razumeće razliku.

Nije Irina, nego Ljiljana, ali kao da je bitno, Ema, Ela, Eleonora...

Elem, izmedju ostalog, Ljiljana je po sopstvenom skromnom svedočenju single-handedly dovela u Srbiju misiju EU parlamenta.

Inače, ovde je sve neprijatno. Za razliku od @April , ja ovde ne vidim sukob, nego intervenciju nervozne keve - zbunila se, objasniću ja šta je ona htela da kaže...

Ova žena je scary i jasno je da je produžena ruka dobrog čoveka Kavčića, ali... ono što je stvarno scary je njena uloga i uticaj. Samouverenost sa kojom je ovoj devojci održala pridiku pokazuje da se ne boji nikakvog ogradjivanja - već je jednom upozoravala studente da ih brani za dž i da paze šta rade glede Kavčića (tada je bilo aktuelno njegovo ludjenje na Trninić).

That said - zbunjenost ove devojke nije njena krivica, nego pokazatelj da nema jasno obrazložene pozicije po ovom pitanju. Njeni odgovori su fraze, ne argumenti. Neko retorički spretniji bi se možda bolje snašao, ali suštinski, problem nije u retorici, nego u manjku argumenata.

Edited by Turnbull

Okej, presluŝah ponovo: ovo je novi narativ. Studenti su slatki ali neiskusni, sad preuzimaju ozbiljne čike i tete. Gledaćemo još ovoga narednih dana.

Edited by Turnbull

definitivno, em je uzasna pozicija iz koje govori, em je uzasan nacin na koji to radi

ovo mlado devojce je na nivou slabije potkovanog zbunjenog srednjoskloca, problemcic je samo sto su poruke koje sustinski salje katastrofalne po borbu protiv vucica

ono sto je najgore, meni ovo deluje samo kao zagrevanje, moguce da je i do mog manje intezivnog pracenja desavanja u poslednje vreme, ali deluje mi da ono najgore tek dolazi

i to je vrlo jasno posledica nedostatka strukture sa jedne strane i posledicno nekakvog dogovora o zajednickom/uskladjenom delovanju

bez toga, tek dolazi borba u blatu za autenticno pravo predstavljanje studenata naroda, a na sve to podmetacine i paljba iz svih oruzja od medijske masinerije vlasti

ne znam je li borovic mozda iz advokatske prakse pokupila taj stil aluzivne prijetnje ali ovo je treci put da je cujem kako svoje klijente, a onda poopstavajuci i sve studente, upravlja kao da su bez poslovne sposobnosti. zvuci kao mobster, pritom je stil ovdje najmanji problem. prije par dana kod rade djuric prica kako brani neke studentkinje, 'nezne, lepe devojke bez trunke agresije' kojima je informer objavio br tel i pominjao da nude neke usluge. iz govornih figura se ne cita 'studentkinje', sta je htjela da kaze ja ne znam.

nego, kako smo dobili evrofanatika u liku i djelu kavcica, sokovi. i lobistu, stavise.

ovo je stvarno samo za glupake. samo da ne dodje pavle grbovic.

Edited by morgana

18 hours ago, Turnbull said:

Okej, presluŝah ponovo: ovo je novi narativ. Studenti su slatki ali neiskusni, sad preuzimaju ozbiljne čike i tete. Gledaćemo još ovoga narednih dana.

I evo nas:

Screenshot_20260209_180104_Viber.jpg