February 8Feb 8 3 minutes ago, Milošica said:@dudaDajem ti plus na slepo, ako si sve dobro prenela Prenela suštinu.
February 8Feb 8 4 minutes ago, April said:U ovoj emisiji gostuju troje divnih hrabrih ljudi i Irina BorovićOvo što je duda napisala ne mora isključiti da je devojka divna i hrabra. I to ne samo u smislu tapšanja po ramenu, u smislu "bravo dete a sada se skloni". Edited February 8Feb 8 by Milošica
February 8Feb 8 18 minutes ago, April said:U ovoj emisiji gostuju troje divnih hrabrih ljudi i Irina BorovićZašto tako o ovoj manje poznatoj aktivistkinji
February 8Feb 8 16 minutes ago, Milošica said:Ovo što je duda napisala ne mora isključiti da je devojka divna i hrabra. I to ne samo u smislu tapšanja po ramenu, u smislu "bravo dete a sada se skloni".Devojka nije baš potkovana da priča na ovako delikatne teme . Olja je trebalo to nekako da izbegne.A jeste i divna (prelepa je) i hrabra. Ali nije svako za svaku temu.Neki od onih visprenih studenata sa FPN bi to bolje hendlovao. Recimo.
February 8Feb 8 10 minutes ago, Turnbull said:Zašto tako o ovoj manje poznatoj aktivistkinji Post tek sad ima poentu. Upoznajmo Irinu Borović...
February 8Feb 8 Msm, da ne budem pogrešno shvaćen, prosto mislim da Irina ne pripada grupi pored nje, jer su to troje mnogo više rizikovali od svojih mirnih dana, svesno žrtvovali kvalitet svojih malih života i to rade i dalje - moramo svi da budemo svesni koliko je teško i da to cenimo. Ko je ikada, i sasvim nehotično (možda zbog zdravstvenih ili drugih objektivnih okolnosti) doživeo takvo odricanje, razumeće razliku.
February 8Feb 8 Nije Irina, nego Ljiljana, ali kao da je bitno, Ema, Ela, Eleonora...Elem, izmedju ostalog, Ljiljana je po sopstvenom skromnom svedočenju single-handedly dovela u Srbiju misiju EU parlamenta.VZsYq8N_BzmXNhnx.mp4Inače, ovde je sve neprijatno. Za razliku od @April , ja ovde ne vidim sukob, nego intervenciju nervozne keve - zbunila se, objasniću ja šta je ona htela da kaže...Ova žena je scary i jasno je da je produžena ruka dobrog čoveka Kavčića, ali... ono što je stvarno scary je njena uloga i uticaj. Samouverenost sa kojom je ovoj devojci održala pridiku pokazuje da se ne boji nikakvog ogradjivanja - već je jednom upozoravala studente da ih brani za dž i da paze šta rade glede Kavčića (tada je bilo aktuelno njegovo ludjenje na Trninić).That said - zbunjenost ove devojke nije njena krivica, nego pokazatelj da nema jasno obrazložene pozicije po ovom pitanju. Njeni odgovori su fraze, ne argumenti. Neko retorički spretniji bi se možda bolje snašao, ali suštinski, problem nije u retorici, nego u manjku argumenata. Edited February 8Feb 8 by Turnbull
February 8Feb 8 Okej, presluŝah ponovo: ovo je novi narativ. Studenti su slatki ali neiskusni, sad preuzimaju ozbiljne čike i tete. Gledaćemo još ovoga narednih dana. Edited February 8Feb 8 by Turnbull
February 9Feb 9 definitivno, em je uzasna pozicija iz koje govori, em je uzasan nacin na koji to radiovo mlado devojce je na nivou slabije potkovanog zbunjenog srednjoskloca, problemcic je samo sto su poruke koje sustinski salje katastrofalne po borbu protiv vucicaono sto je najgore, meni ovo deluje samo kao zagrevanje, moguce da je i do mog manje intezivnog pracenja desavanja u poslednje vreme, ali deluje mi da ono najgore tek dolazii to je vrlo jasno posledica nedostatka strukture sa jedne strane i posledicno nekakvog dogovora o zajednickom/uskladjenom delovanjubez toga, tek dolazi borba u blatu za autenticno pravo predstavljanje studenata naroda, a na sve to podmetacine i paljba iz svih oruzja od medijske masinerije vlasti
February 9Feb 9 ne znam je li borovic mozda iz advokatske prakse pokupila taj stil aluzivne prijetnje ali ovo je treci put da je cujem kako svoje klijente, a onda poopstavajuci i sve studente, upravlja kao da su bez poslovne sposobnosti. zvuci kao mobster, pritom je stil ovdje najmanji problem. prije par dana kod rade djuric prica kako brani neke studentkinje, 'nezne, lepe devojke bez trunke agresije' kojima je informer objavio br tel i pominjao da nude neke usluge. iz govornih figura se ne cita 'studentkinje', sta je htjela da kaze ja ne znam.nego, kako smo dobili evrofanatika u liku i djelu kavcica, sokovi. i lobistu, stavise.ovo je stvarno samo za glupake. samo da ne dodje pavle grbovic. Edited February 9Feb 9 by morgana
February 9Feb 9 18 hours ago, Turnbull said:Okej, presluŝah ponovo: ovo je novi narativ. Studenti su slatki ali neiskusni, sad preuzimaju ozbiljne čike i tete. Gledaćemo još ovoga narednih dana.I evo nas: