October 14, 2025Oct 14 kaze ova druga zena"sasvim je ocekivano da su na studentskoj listi njihovi profesori sa fakulteta koji logicno ne planiraju da bave politikom dugorocno.."dok su u studiju gosti redom fakultetski profesori koji se godinama bave politikom
October 14, 2025Oct 14 56 minutes ago, Turnbull said:Hteo je da kaže da su se uključili judi koji čitaju unapred pripremljene botovske tekstove, kao nekada Nebojša iz Beograda. Neka se svako uveri sam (tajmstempovano je na početak):ok, poslušala sam do aleksandre vislavski i pokušala da nađem spisak odbornika u žablju, nalazim milicu vislavski, aleksandre nema, ali je ima na nekim fb postovima gde je pljuju, a mrzi me da tražim dalje. i dalje ne znam šta je teza, ko organizuje botovanje za studente? studenti? sns? uredništvo nove? jel svaki aktivizam, pa i onaj pod imenom i prezimenom, botovanje?
October 14, 2025Oct 14 Aktivizam:"Imala bih pitanje za profesorku Biljanu Đorđević... može? Am, ovako: 'nači... zašto ona misli da je ...Ze-El-Ef... strankAaa... sa... Radomirom Lazovićem i Dobricom Veselinovićem, bez dAana radnog staža, koji parazitišu... na ovom narodu....am... bogom dana da studenti dođu i da pregovaraju sa njima o bilo čemu. Šta su oni za deset meseci uradili za studente? Petog marta bacili dimnu bombUu? I? Evo neka oni naprave svoj protest, pa da vidimo kolko će ljudi doći? Da li će imati glasačAa i ....svojih podržavaoca... i za jedan putnički lift... zašto misle... da bi studenti njima... trebalo da dođu?"
October 14, 2025Oct 14 uh, nisu svi aktivisti ni pametni ni dobronamerni. (btw, drugačije formulisano pitanje bi bilo na mestu i to ne samo za zlf (za njih ponajmanje) ali ona je bila jedina predstavnica stranke tu, elem, 'zašto spn opozicija (ili samo opzicija) nije uspela za godinu dana da dogovori zajedničku strategiju (ili bar zajedničku konferenciju za štampu) pa da studentima ponudi platformu sa koje mogu krenuti u zajedničku borbu prtiv režima, zajedno sa jednom listom ili odvojeno, sa dve, a sa istim ciljem'. taktički je možda učinkovito prebacivanje loptice u studentsko dvorište, ali i dalje ne daje odgovor na pitanje šta opozicija radi mimo studenata i postoji li upšte kao jedinstven entitet. odgovor je jasan, ne postoji, dogovora nema, vodi se svaka vaška obaška politika.)
October 14, 2025Oct 14 Ovo sa stazom i parazitiranjem je potpis jedne™ partije, kada njihovi pričaju o ZLF...Ja mislim da SNS aktivno radi na razgradnji fronta tako sto njihovi ljudi botuju za SL ili opoziciju...ili ispaljuju abrove, pa nevesto brane jednu ili drigu stranu da ta odbrana izgleda glupavo...Onda se neki koji su iz ko zna koji razloga ostrasceni, pale i raspaljuju vatru dodatno, iako nisu iz te price...
October 14, 2025Oct 14 Moguće i da je SNS, naravno, svakako je u tom stilu. Ali da je botovanje nema sumnje. Drveno, neprirodno, mehaničko čitanje fraza koje se i ne razumeju ("Ze-El-Ef... stranka" - said no one ever). "Obični" unhinged caller-i u Utisak zvuče potpuno, ali potpuno drugačije: pričaju strastveno, zadihano i bez kraja i konca. Ova sriče rečenice, promašuje intonaciju, sve bez ikakve strasti. Najklasičniji bot. Edited October 14, 2025Oct 14 by Turnbull
October 14, 2025Oct 14 Ne verujem da su studenti niti da se oni time bave. Ovo su neki stariji igrači koji vide svoj interes u raščišćavanju terena. Nezahvalno je nagađati, ali pre je problem što ima previše kandidata nego nedovoljno.
October 14, 2025Oct 14 6 hours ago, radisa said:Ovo sa stazom i parazitiranjem je potpis jedne™ partije, kada njihovi pričaju o ZLF...Ja mislim da SNS aktivno radi na razgradnji fronta tako sto njihovi ljudi botuju za SL ili opoziciju...ili ispaljuju abrove, pa nevesto brane jednu ili drigu stranu da ta odbrana izgleda glupavo...Onda se neki koji su iz ko zna koji razloga ostrasceni, pale i raspaljuju vatru dodatno, iako nisu iz te price...Čitajući forum vidim nekakve obrise, čitajući tviter ogromne, ali skoro sam siguran da si u pravu. Edited October 14, 2025Oct 14 by Milošica
November 2, 2025Nov 2 12 minutes ago, Milošica said:Gledao možda neko Utisak? Vredi li?Da. Ne. Mozda zbog Dusana, cisto ako vas zanimaju podaci iz istrazivanja.
November 9, 2025Nov 9 Zena i ja gledali "Crnu svadbu". Prebacismo na Utisak i utisak nam bi da su predlozi bili strasniji od horor serije. Uzas je u sta su SNS banditi pretvorili zemlju. Ali, zvalavkova gluma u predlogu br. 5 je vrhunac njegove bestidnosti.