September 23, 2025Sep 23 2 hours ago, stray cat said:Zašto bi antievropskoj desnici smetalo da bilo ko pomogne u traženju prevremenih izbora i da budu pošteni? Mislim, ako hoće da predsednik ode.Ili ih posmatramo kao političke debile: čim Jevropa nešto ono, e ja ću baš kontra, bojkot ili glas za predsednika.Ja ne znam da je ijedna desna stranka iz našeg bloka antievropska. Ovo je druga vrsta problema.Ona traži deset imena iz SL koja bi služila za kontakt sa stranim ambasadama da oni, kao, imaju sagovornike. Pod jedan, podsećam da kompletan protest podrazumeva antilitijumski stav - kako ćeš najbrže izgubiti glasače ekoloških pokreta, nego vođenjem netransparentnih razgovora sa neimenovanim diplomatama? Kogod se ikad zadubio u izborne rezultate razume koliko nam je svaki glas važan, te da je to svakako najveća Vučićeva veština, da popuni svaku rupu, napravi kvarnu koaliciju, pokrade gde god može i od standardnog procenta za ekstremno desnu stranku stigne do pola-pola statistike.Pod dva, kakav nam to pritisak mogu obećati predstavnici razvijenih demokratija posle x ciklusa izbora u kojima su nemoćno gledali kako ih Vučić ponovo vara, sastavljali nevažne izveštaje za svoje nezainteresovane šefove, i otvarali diktatoru klastere vođeni sopstvenim interesima? Jedini pritisak koji hulja razume je motka i bes svetine.Pod tri, da li nam treba još jedan Montgomeri cirkus, sad kad znamo kako nema besplatnog doručka? Uostalom, da li bi Vučić takav kontakt objavio u prajm tajmu?Pazite, ovaj predlog stiže od Maje Kovačević, dekanke Fakulteta političkih nauka. Da li ga uopšte možemo podvesti pod pogrešnu procenu ili ga tretirati kao provokaciju? Ona je, pobogu, neki navodni profesionalac, a mi uživo posmatramo da studentkinja u stolici do nje ima mnogo racionalniji pogled na situaciju. I kako posle toga uopšte poverovati u profesorkine dobre namere?
September 23, 2025Sep 23 Studentska delegacija je pre par meseci biciklima otisla njima na noge, pa ih je primio portir. Ako oni zele da razgovaraju sa predstavnicima studenata imaju nacin da dodju do njih i javno i tajno
September 23, 2025Sep 23 Blic.rsDekanka FPN o nastupu studenata i opozicije na izborima:...Maja Kovačević, dekanka Fakulteta političkih nauka, kaže da o tome da li postoje dve liste - studentska i opoziciona, treba da se odluči što pre, a ne za osam meseci i postavila pitanje "što su onda sKao što rekoh, volej za režimske medije
September 24, 2025Sep 24 Morao sam sad da odgledam ovaj sukob™ u UM Dekanka™ vergla ono što je naučila u školi - i principijelno je u pravu ali realnost je demantuje.
September 29, 2025Sep 29 13 hours ago, Milosh76 said:Veceras su gosti Marinika, Cuta, MJovanovic i Lazovic ili neko drugi?11 hours ago, Milosh76 said:Nisam mnogo pogresio 😁Soskic, Nikezic i Ognjen Radonjic
October 5, 2025Oct 5 Gosti veceras student sa liste za Negotin, student sa liste za Mionicu i apsolvent na Pravnom iz BG.
October 5, 2025Oct 5 Kad ce se setiti da ubace KAJRON koji kaze "utisajte televizor i samo govorite, u programu ste"? Edited October 5, 2025Oct 5 by Milosh76
October 12, 2025Oct 12 Gosti ove nedelje biće: Miloš Bešić, profesor Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu; Biljana Đorđević, kopredsednica Zeleno-levog fronta i Vukašin Milićević, Fondacija „Ljuba Davidović“, Demokratska stranka.
October 12, 2025Oct 12 ovaj besic koji je jednom mjesecno u medijima je u cg bio glavni glumljeno-objektivni, a zapravo dps analiticar i mjerac javnog mnjenja. prije par godina je posao prebacio na rodjaku koja radi isto to.samo kazem.
October 13, 2025Oct 13 On 12. 10. 2025. at 21:28, morgana said:prije par godina je posao prebacio na rodjaku koja radi isto to.ako rođaka ne ponavlja jel, ja, a, ovaj kao svaku drugu reč - it's a bargain! (on je oduvek jeziv)pogledala ceo UN sa vukašinom milićevićem, biljanom đorđević i njim, bila je dobra i korisna u kontekstu onoga o čemu se raspravlja na temi o opoziciji.ontopic:bindžujem UN nakon mnogo nedelja negledanja, pa sam došla da okačim ovu emisiju koja je na mene baš ostavila utisak: Edited October 13, 2025Oct 13 by pt 2.0
October 14, 2025Oct 14 postavka utiska je nepravedna prema biljani đorđević, nisam sigurna da se baš dobro snašla (a ne znam ni da bi se neko drugi bolje snašao), u emisiju se uključuju ili sugosti (u poslednjoj godini plenumi studenata koji gostuju, ranije pomenuti političari ili javne ličnosti sa nekim dodatnim komentarom, objašnjenjem ili demantijem) ili potpune budale, pa mi nije jasno šta je radomir hteo da kaže ovim tvitom.bešića sam videla u nekoj naprednjačkoj kafani i od tad mi je nesimpatičan i ništa mu ne verujem, potpuno subjektivan utisak, naravno.btw, zanimljivo je da je hajku na biljanu posle prošlog gostovanja u utisku pokrenula biljana srbljanović zbog cena kaiša na haljini. ispostavilo se da je nosila haljinu nekog domaćeg brenda, naravno, ali eto kao trivije(a ono što je meni vidljivo posle utiska a i posle istraživanja crte je ne polarizacija, već raspad antivučić fronta po svim mogućim osama, nešto slično se desilo 2020. posle izbora u crnoj gori, sad je još gore jer su svi akteri emotivno investirani. nadam se da ćemo se svi sabrati oko 1. novembra)
October 14, 2025Oct 14 Hteo je da kaže da su se uključili judi koji čitaju unapred pripremljene botovske tekstove, kao nekada Nebojša iz Beograda. Neka se svako uveri sam (tajmstempovano je na početak): Edited October 14, 2025Oct 14 by Turnbull