November 16, 2025Nov 16 Ovaj ekonomista Ivan Ostojić u Utisku je jedan od retkih racionalnih ljudi u našoj javnosti. Odmorio sam mozak slušajući ga.
November 29, 2025Nov 29 Imam utisak da Ponoš svaki dan gostuje na Novoj/N1 - ili dnevnik ili N1 direktno ili sad i Utisak, ne znam šta ima novo da kaže što već nije prežvakano. Ozbiljna je konkurencija precedniku po nedeljnim minutima u etru™. Edited November 29, 2025Nov 29 by ducca
November 29, 2025Nov 29 2 hours ago, đorđe geprat said:svo vreme će da ih pita da li se nešto dogovaraju sa studentima.pa nemoj da nam otkrivas sadrzaj emisije
November 29, 2025Nov 29 6 minutes ago, Lancia said:pa nemoj da nam otkrivas sadrzaj emisije ma jok, on to samo prepričava prethodnu emisiju kad je opozicija bila u gostima
November 29, 2025Nov 29 2 minutes ago, dunja said:ma jok, on to samo prepričava prethodnu emisiju kad je opozicija bila u gostimaNisam ni tu gledao
November 29, 2025Nov 29 8 hours ago, Jimmy Kowalski said:Konacno opozicija posle visemesecnog studentskog terora..Studenti moraju da uče, sad će ispitni rokovi. A ne da dangube po opskurnim emisijama
November 29, 2025Nov 29 Emisija za izbegavanje.Jednio zajedničko sutrašnjim gostima: i dalje čuče beskorisni u parlamentu.Neće ni dugo, ni više.
December 14, 2025Dec 14 Gosti Utiska nedelje su:Ahmed Koničanin, student ekonomije Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP)Dr Emir Ugljanin, bivši asistent sa doktoratom elektrotehnike i računarstva Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP)Nemanja Krstić, Filozofski fakultet, NišNedim Nezirović, glumac Narodnog pozorišta u Beogradu
February 1Feb 1 Odličan Utisak večeras. Stvarno odličan. Vuk Cvijić kao i uvek briljantan, profesorka hrabra, jedna od onih koje bi vredelo staviti na SL, a Majić osvetlao obraz Lioncima! Bulevar revolucije uvek na pravoj strani...
February 8Feb 8 Jao Bože kako se ova devojka pogubila .Oni (studenti) mogu sami, samo "sa našim narodom" .Ne treba im opozicija, ne treba i Evropa itd.Kaže joj advokatica. Pa ne možete sami, trebaju vam advokati, mediji, međunarodna zajednica. Ako vam ne treba Evropa, da li vam treba Rusija?Devojka ćuti, ne zna šta da kaže.Nije trebalo da je uvlače u ovu priču.To je devojka koja je bila prva pomoć onog avgusta u Valjevu.