February 23Feb 23 Dnevni list DanasDanijela Maletić u „Utisku nedelje“: Kako je izgledalo pr...Danijela Maletić, nekadašnja pomoćnica direktora Uprave za sprečavanje pranja novca pri Ministarstvu finasija, večeras je u „Utisku nedelje“ ispričala šta se dogodilo pre nekoliko dana kada joj je pol
February 23Feb 23 pranja novca. Naime, sve ovo što je od Maletić stiglo u javnost, Marinika Tepić je iznela još u oktobru 2024. Nije bilo ni blizu primećeno kao sada. Dakle, režim je uspeo u svom naumu, nebrojeno puta ponavljajući laž, mnoge je ubedio da poveruju u tu laž. https://x.com/Tochkonja/status/2025989383174619182
March 1Mar 1 Samo Srđan govori ono što ja mislim. Druga dvojica će da zaplaču ako se ovime ne "ubace" na SL.
March 1Mar 1 konacno neke mrvice o procesu, jesic trebalo da posreduje izmedju sl i opozicije al su ga ispalili sl predstavnici koji su ga prvobitno zvaliprvi dobar utisak u sto godina Edited March 1Mar 1 by morgana
March 1Mar 1 Kako ja ovo vidim:Ćuti je ovo zadnje gostovanje u UN.Ješić će sledeći put za gostovanje u UN morati prvo da postane predsednik DS-a.Šaltam kanale dalje, ovo ne vodi nigde Edited March 1Mar 1 by zmanic
March 1Mar 1 hvala bogu da ove stvari konacno mogu da se kazu. must see. Edited March 1Mar 1 by morgana