pasha Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 (edited) Originalno su oni sps prica dok nije eliminsan muz iz price koji kao da je u zemlju propao, Nema ga nigde u njenim nastupima...To se desava negde posle izbora 2020 kada joj se nastupi na pinku smanjuju ali i dalje ima pristup happy sps prica...Kada su videli pred izbore 2022 koliko je narasla SPS pokusava da je uvuce u svoju orbitu ali ona odbija...Evo Dacic sam to priznaje., https://youtu.be/Zi0jYPm6sJ4?t=1762 Sada je nema pristup ni na happy tv i skinuli su je sa nac. frekvencija, to znaci da je postala nevaljala za vlast. Dokle ce to da traje ostaje da se vidi. Bice zanimljivo pratiti nastupe u Skupstini. Edited September 19, 2022 by pasha
InvisibleLight Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 Izabela Kisić - izvršna direktorka Helsinškog odbora za ljudska prava Muharem Bazdulj - pisac Vladimir Veljković - istoričar Nedelja u 20.30h na Nova S
John Coltrane Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Bazdulj “otvara” diskusiju sa “Srbija je sekularna država”
Eladan Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Користи човек иницијативу, прва два саговорника су потпуно неснађена
John Coltrane Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Slažem se da su ovo dvoje “tanki” ali Bazdulj ne bi bio u pravu sve i da pored njega stoje 2 figure od kartona. 1
Eladan Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Мислим да је цела емисија промашена, почев од саговорника. Ову жену и разумем, има своју агенду. Али Вељковић? Кога он представља, у чије име прича? И, што је најважније, шта прича?
John Coltrane Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Veljković se muči kao grešan sa dušom da sastavi smislenu rečenicu. 1 2
pt 2.0 Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 "sekularna država je ugrožena od sekularne religije" to je rekao ovaj retko-te-viđam-sa-brzo-sklopljenom-smislenom-rećenicom-a-viđam-te-svaki-dan lik 2 1
Eladan Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Али, колика је штета што се Баздуљ, који је образован и мислећи човек, везао за овај nainstream-вагон и скоро је па апологета власти. А ова изјава на крају, у вези са РТСом, му је, благо речено 1
vememah Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 (edited) Nije skoro nego potpuno. Mislim, on je na predlog UNS-a i glasovima SNS-a prošle godine postao član UO RTS-a. Edited September 25, 2022 by vememah 1
James Marshall Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Taj Muharem je neprijatna pojava na toliko mnogo nivoa. 5
gospa buba Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 taj muharem je za pochetak omashio vek. u nekoj jugoslaviji sve bi to bilo sasvim prirodno. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
msv Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Veljković se muči kao grešan sa dušom da sastavi smislenu rečenicu. Prelistao sinoć knjigu i izašao na ispit. Razvlači jednu floskulu na deset drhtavih rečenica. Olja bi mu u startu spustila slušalicu da se javio kao gledalac. 4
beyoncé Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 On 18.9.2022. at 23:36, pt 2.0 said: Ne znam šta je, ali me plaši mnoooogo više od Boška. Hladnokrvna, nije glupa, ima odličnu koncentraciju, efektno govori, savija teme prema svojim poentama. Žena kiborg, jebote. edit. DB? Ja sam mislila da Rusi stoje iza Zavetnika... ali vrv nemam pojma. prošlog meseca je gostovala sa marinikom i miroslavom aleksićem na n1, emisija direktno, o povratku opozicije u parlament. emisija je bila bezveze jer je voditeljka (ne znam koja je) idiot. neprofesionalna i nekompetentna, primerak tabloidnog profila "novinara". čini se da joj je jedini cilj bio da provocira mariniku i aleksića ne bi li se ovi bacili u fajt, kao što se to radi po pink rijaliti-emisijama. pritom je sve vreme bila neprimereno zavaljena u fotelji, kao da jedva čeka da zgrabi kokice i da seiri. i tako ih je bockala, bockala, bockala, ovo dvoje su odolevali, pokušavali da skrenu priču na neke relevantne teme, ali ne, ona ne odustaje. i kada su se konačno povatali za gušu, nastao je cirkus. za sve to vreme milica je strpljivo čekala i ćutala dok nisu stigli skoro do kraja emisije. a onda je održala takvu bukvicu nedotupavnoj voditeljki, da sam zinula. ispod je taj trenutak Spoiler opasna ženska. juče kada sam videla da je ova fašistkinja meloni na prošlim izborima imala 4%, a sada je premijerka, digla mi se kosa na glavi. 1 2
slepa živana Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 kada je se autorka u uvodu zapitala da li je peticija produbljivanje razlika ili nešto drugo ili nešto treće ili povratak u komunizam morala sam da ugasim televizor 6
Recommended Posts