Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Utisak nedelje

Featured Replies

Ima i oko toga koje teme se provlače. Pre Vučića i za vreme "ranog Vučića" je još moglo da se razgovara o raznim društvenim temama. Kako je Vučić ukinuo društveni dijalog i sve druge teme osim političkih tako je i došlo do toga da se vrte manje iste teme danas.

• Replies 21.3k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ima i oko toga koje teme se provlače. Pre Vučića i za vreme "ranog Vučića" je još moglo da se razgovara o raznim društvenim temama. Kako je Vučić ukinuo društveni dijalog i sve druge teme osim političkih tako je i došlo do toga da se vrte manje iste teme danas.

Kako bre ukinuo.
Eo stavio Čomićku za to...

....shiit has hit the fan.
11 hours ago, Fakundo Sava said:

jel bila ona nekad u Utisku

Bila je u ona stara B92 vremena. Na N1/Nova mislim da nije.

Biće zanimljiv utisak,  vredi gledati samo zbog Tomanovićevih epskih govora.

Zdenko stavio crnogorsku kapu u džep od sakoa?!

smučio mi se život od utiska broj 2.

a i od ovoga u šodrošu.

Uh kako me Olja oduševila tako što je spustila bot-ulju.  :kecman:

O čemu se radi:

Botulja se javila i pljuje po Tomanoviću, jer se usuđuje da gostuje na televiziji dok traje "medijski naduvano" suđenje protiv Koluvije kao advokat "optuženog"!!! policajca Milenkovića. Olja je prekinula kratkim pitanjem: Za šta je to u predmetu Jovanjica optužen policajac Milenković?  Odgovor botulje je bio muk, tj. premija. :smiley_hail:

Preporučujem da pogledate ovo javljanje gledaoca. Sjajan primer jada i bede jednog bota u pokušaju čepljenju nekom lokalanom/regionalnom komesaru sns-a.

sad došla da to napišem :laugh:

hvala oboma, ja uvek preskačem gledaoce.

je često preskačem sve, ali je ovo baš bio hajlajt, žena zabagovala načisto.

• Popular Post

awwwww (još nisam stigla do te žene, pa sam pauzirala da pogledam tvit).

kad ono, ispod tvita zapravo dragulj večeri:

duboko krlo:

fala, lancia

Trenutno izgleda nemoguce, ali platio bih sutra velike pare da gledam uzivo na velikom ekranu patnju poj¡edinih ljigavaca i zlocinaca. Krloa bih gledao na repeat, on and on...

pustiću ti ja za dž, kad sa prasetom ujašemo u pink.

p.s. mene zdenko tomanović nervira kako priča. troši previše reči i sav je teatralan. uznemirava me to kao slušaoca.

4 minutes ago, pt 2.0 said:

p.s. mene zdenko tomanović nervira kako priča. troši previše reči i sav je teatralan. uznemirava me to kao slušaoca.

dtzim te za rec :piggy::heart:

30 minutes ago, pt 2.0 said:

profesionalna bolest. govornik. baš kao i onaj sindikalac-profesor. naviklo da bude slušano.