kud u maglu Simoviću Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 3 minutes ago, Milošica said: Btw, jel ih pio neko?
John Coltrane Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 “Da izidju(tm)” Gde je @pt 2.0 da udari lajk na Radonju?
kud u maglu Simoviću Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 6 minutes ago, Milošica said: Valja li godži? ništa specijalno, ko oni smutiji samo proceđeni 1 1
John Coltrane Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 Daj više i pink i sa pinkom!!! Ali zato Arsen ❤️
Facundo Orellana Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 1 hour ago, Milošica said: Valja li godži? Solidan, ali preskup sok od jabuke. 1 1
duda Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 25 minutes ago, John Coltrane said: Ali zato Arsen ❤️ I pesma o Oljinoj mami Koja je sjajna. Kao uostalom i sve Arsenovo. S tim što je za ovu tekst pisao Oljin tata. 2
John Coltrane Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 1 minute ago, dùda said: I pesma o Oljinoj mami Koja je sjajna. Kao uostalom i sve Arsenovo. S tim što je za ovu tekst pisao Oljin tata. Sve znam. Mladjem sinu sam dao ime po Dediću.
duda Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 1 minute ago, John Coltrane said: Sve znam. Mladjem sinu sam dao ime po Dediću. Svaka čast . Arsen je tri koplja iznad svakog kantautora koji je hodao ovim našim prostorom. 1
svigirbor Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 Sve znam. Mladjem sinu sam dao ime po Dediću. Matija? I moja najbolja prijateljica je starijeg sina krstila tako iz istog razloga.Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka
Zabalujev Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Praktično samo jedan utisak u ponudi, samo u 5 verzija. Nije prvi put, ali ipak, da li se desilo još nešto vredno pomena? Poprilično je svejedno da li gledamo iz ugla Pink jutarnjeg, Hepi jutarnjeg... Jedno je uredništvo. Inače vrlo tužno sinoć, takav mi je utisak ostao.
nezvanova Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 1 hour ago, Zabalujev said: Praktično samo jedan utisak u ponudi, samo u 5 verzija. Nije prvi put, ali ipak, da li se desilo još nešto vredno pomena? Poprilično je svejedno da li gledamo iz ugla Pink jutarnjeg, Hepi jutarnjeg... Jedno je uredništvo. Inače vrlo tužno sinoć, takav mi je utisak ostao. generalno, tuzno je svugde. ni kesic vise nije smesan, nekako se cini da su svi digli ruke od svega. ni malo optimizma, novih ideja, nade, strasti, entuzijazma nigde.... beznadezno sve ovo izgleda i jeste! 5
ronin Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Da ponovimo...Do nas je jebiga...Decenijama sam se zavaravao da nije ali trežnjenje je bolno...Ipak je sve do nas. 3
Frank Pembleton Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 generalno, tuzno je svugde. ni kesic vise nije smesan, nekako se cini da su svi digli ruke od svega. ni malo optimizma, novih ideja, nade, strasti, entuzijazma nigde.... beznadezno sve ovo izgleda i jeste!Generalno jeste. Ogromno beznađe. Epidemija depresije. U kolektivu[emoji769] ono neka šala se napravi, ali to malo haha i opet utihne. Strašno je. ... Shiit has hit the fan 2
John Coltrane Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Kako sam od “Menelaj i Helena su imali ćerku Herimonu…” pa preko “jebo te Koštunica” stigao do lepo je javno reći “sramota me je” (Bakareca i Petkovića). 2
Recommended Posts