March 21Mar 21 14 hours ago, Jeremija said:RIP, mislim da nema bolje i adekvatnije scene od ove za oprostaj.. .To je najskuplja scena u istoriji kinematografije. Kazu da su morali da okrenu realnost, ali tako da ne dodje do novog Velikog praska.
March 21Mar 21 23 minutes ago, LaLinea said:Ako je verovati glasinama, sam je sebi izjavio saucesce. RiPprosuo piće za pokoj duše
March 21Mar 21 Rip legendoSvi pričaju da je bio veoma dobar čovek, uvek na zemlji i normalan.Btw zanimljivo da je razlika između njegove najstarije dece i ovih najmlađih 40 godina.
March 21Mar 21 Kako da ne bude dobar covek kada se ceo zivot borio protiv kriminalaca i terorista. Bilo bi zanimljivo izvuci statistiku koliko ih je uhapsio i poslao pod zemlju..
March 21Mar 21 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Kako da ne bude dobar covek kada se ceo zivot borio protiv kriminalaca i terorista. Bilo bi zanimljivo izvuci statistiku koliko ih je uhapsio i poslao pod zemlju..Nedovoljno
March 21Mar 21 C. N. je drzao sebe na krstenju, pobedio na F1 trci vozeci Yugo45, popio vodu sa cesme na eks i dobio prime Djokovica u tenisu........igrajuci bejzbol palicom umesto reketa. Edited March 21Mar 21 by G. L.
March 23Mar 23 Otišao Čak Noris u raj i kaže Svetom Petru - OK Petre, slobodan si, ja preuzimam odavde...