Jump to content

O serijama

Featured Replies

Jebiga, sve ste bili u pravu, a ja se naivan ponadao. Ne znam šta će mi to u životu.

Potpuni je promašaj da osam epizoda svi sporedni likovi kao strepe od našeg antiheroja protagoniste pošto deluje bezobzirno i manipulativno, a on na kraju ne izda nijednog od njih :isuse: Osim što je Alfreda odbio i ostavio mu u nasledstvo Wayne Manor, njega je eto baš zajebao.

Dobro je to da je cela sezona bila priprema za sledeću, a tek ta sledeća što će da nas našpanuje za onu tamo...

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Ne priprema se, od početka ja koncipiran kao mini-serija. :)

nekidan mi neko rece da je negde video da je moguca s2.

Kažu kreatori da bi voleli još dve, ali originalno je bila koncipirana kao mini-serija, a ne verujem da će se BBC ponovo isprsiti posle osrednjih rejtinga.

Mada nikad ne znaš, moja trenutno omiljena Leftovers je dobila treću i posle užasnih rejtinga gledanosti, al' je ipak to HBO.

Da li je neko gledao The Blacklist: Redemption ?

Ja pratim redovno, ok je. Malo preteruju sa fbi svemoći ali sta je tu je.

Slucajno poslato sa Tapatoka

Ne mislim na seriju The Blacklist, to gledam i ja, nego na spinof gde je Tom glavni baja... prva epizoda bila pre nedelju dana, klikni na link imas trejler :D

Da li je neko gledao The Blacklist: Redemption ?

The Blacklist je počeo da opasno smara, do ove poslednje u kojoj otrovaše Reda, koja je bila interesantna, mada sam znala ko ga je otrovao, odmah.

Mislim da nemam živaca da pratim tu drugu seriju.

Ne mislim na seriju The Blacklist, to gledam i ja, nego na spinof gde je Tom glavni baja... prva epizoda bila pre nedelju dana, klikni na link imas trejler :D

Aaa, sorry citam preko TT a komsijin net je slab pa ne otvaram linkove [emoji3]

Slucajno poslato sa Tapatoka

nije mi jasno, gde odose?!

nije mi jasno, gde odose?!

Pitaš za Taboo? :D Pa u pomorsku borbu za slobodarski američki narod. Because reasons.

Pitaš za Taboo? :D Pa u pomorsku borbu za slobodarski američki narod. Because reasons.

A pazi seriju finansirao BBC...  :isuse: :D

Ali fascinantno je kako taj razvoj događaja apsolutno ni iz čega ne sledi. Došao iz Afrike, vudu magija, kanibalizam, jebe sestru, diže ljude u vazduh, ovo ono... i na kraju, odjednom, odosmo svi zajedno u narodnooslobodilački rat. I dete, i kurv, i trandža, i alhemičar, vozi Miško! 

giphy.gif

Ima tu i drugih nelogičnosti, npr. lik u naočarima kojeg je sredio u zadnjoj, nije da je on idje eksplicitno nešto radio protiv američke ideje, nego verovatno scenaristima falilo par minuta da se popuni...  :fantom:

Gleda li ko Into the badlands?

Je li čemu?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ima tu i drugih nelogičnosti, npr. lik u naočarima kojeg je sredio u zadnjoj, nije da je on idje eksplicitno nešto radio protiv američke ideje, nego verovatno scenaristima falilo par minuta da se popuni...  :fantom:

gadan je lik, ima neku seljacki cinicnu facu. ko ga jebe realno.

a sad makar znamo da su pederi dosli iz engleske u san francisko.

jebote, kakvo gubljenje vremena i resursa.

zaista ne pamtim slican primer bilo cega sto se zasniva samo i jedino na skakanju iz digresije u digresiju u digresiju u digresiju.

kao da je vucic pisao scenarij.

il ejb simpson :fantom:

Edited by ToniAdams