Lezilebovich Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 53 minutes ago, mustang said: Jeste. Ja sam bila zaljubljena u glumu jonathan tuckera (jay kulina). +1 ... genijalna izvedba ... i jonas je dobar, ali tucker - ne mozes da ga ne volis
Nebojsa Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 izuzetno ubedljiv je bio i u city on a hill, do kraja se rvao s baconom za titulu veceg sajka...
mustang Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 4 hours ago, Lezilebovich said: +1 ... genijalna izvedba ... i jonas je dobar, ali tucker - ne mozes da ga ne volis Sjajno je bilo uradjeno subtilno prebacivanje da prihvati sebe kao gej. Odlican i on bio, tek sam posle saznala da je deo jonas grupe
mustang Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 3 hours ago, Nebojsa said: izuzetno ubedljiv je bio i u city on a hill, do kraja se rvao s baconom za titulu veceg sajka... Nisam gledala. Preporucujes? Jedina serija u zadnjih godinu dana koja je bas ostavila utisak na mene je severance. Izbegavam sve sto ima lumen rec u sebi od tada 1
Nebojsa Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 uh, city on a hill je bas tezak i mucan za gledanje na momente - ali u isto vreme i - dobar. bacon je sjajan, sto neko napisa iznad - verodostojan - ovo je blaga kvalifikacija za izvedbu fbi agenta u fazi potpunog raspada, a koji je glavni lik i koga tesko da ne mozes da mrzis gledajuci sta sve radi i kako razmislja. no, kako je prica odmicala i njegov karakter i sveukupni utisak o seriji mi je bio sve bolji i bolji. elem, ne bi je preporucio na keca, ali za sve pasionirane tv-series fanove - skroz ok materijal. btw, slazem se za severance - neobicna ideja uz istu takvu izvedbu koju ni super-iritantna njuska u vidu adama scotta nije uspela da upropasti, dapace.
Jimmy Kowalski Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 20 hours ago, mustang said: Nisam gledala. Preporucujes? Jedina serija u zadnjih godinu dana koja je bas ostavila utisak na mene je severance. Izbegavam sve sto ima lumen rec u sebi od tada Gledaj The Bear. Preporucio @maheem pre izvesnog vremena, super je.. 1
mustang Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Bacicu pogled. Thx Mada maheem i ja nemamo bas isti ukus...
bags Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Mene je prva epuzoda napatila. Dacu jos sansu jer su kratke epizode
kipo Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Nejasno kako ljudi mogu raditi u tim kuhinjskim ludilima.
Jimmy Kowalski Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 17 hours ago, bags said: Mene je prva epuzoda napatila. Dacu jos sansu jer su kratke epizode Jeste haoticna i malo tesko je ispratiti, ali stvari postepeno legnu do kraja. Nikako ne odustaj.. 16 hours ago, kipo said: Nejasno kako ljudi mogu raditi u tim kuhinjskim ludilima. Kapiram kao i u svakom stresnom poslu. Vremenom naucis.. 1
kipo Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 Just now, Jimmy Kowalski said: Kapiram kao i u svakom stresnom poslu. Vremenom naucis.. Drug radi u italijanskim Dolomitima neki bas klasa restoran, u kuhinji.. kaze bas tako, sasvim navikao. 12h rada od cega 10 bas trka i galama non-stop.
Frank Pembleton Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 Zato se i drogiraju [emoji854]....shiit has hit the fan. 1
Mil@n Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Black Bird, fina mini serija, pogotovu ako ne znate razvoj situacije u realnosti. Paul Walter Hauser fantastičan, pokupiće nekog emija sigurno, sa punim pravom. Egerton pak ne toliko ubedljiv, sigurno je bilo boljih kastinga. Ali najgore od svega je gledanje Raya Liotre, čovek je toliko loše izgledao u nekim kadrovima, bukvalno kao da umire čovek u nekom rijalitiju, pakao.
Arkadija Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 Odgledala Black Bird. Odlična serija, još jedna u nizu koja nam prikazuje stvarnog monstruma. Glumac koji ga je glumio je vrhunski, pa šta reči, jbt, meni je bilo neprijatno da ga gledam i slušam. Jedino što mi je bilo čudno je da se zatvorenici u zatvoru "maksimalne sigurnosti" šetkaju kuda hoće i kada hoće, tako da dva glavna aktera opušeno ćaskaju u radionici za obradu drveta sa sve alatima na izvolte.
Recommended Posts