Ptica trkacica Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Hvala za preporuku, baš sam se pitala šta da gledam
Svarog Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Je l gledao neko miji seriju "Pistols"? Čitao sam neki tekst o dešavanjima oko serije. Tužbe, svađe, zabrane upotreba pesama... Al izgleda da ipak nije loša.
morgana Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 On 3.7.2022. at 21:34, maheem said: Preporuka za The Bear. Talentovani mladi kuhar iz fucking Nome doživljava burn out, u isto vreme njegov brat izvršava samoubistvo, kuhar nasleđuje bratovu sendvičaru, bataljuje fine dining i počinje iznova. Ili bolje reći iz minusa. Haos, lični demoni, super casting, super karakteri. awww, je li to lip iz shameless-a? ima da gledam odmah 2x 3
kralj Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Just now, Svarog said: Je l gledao neko miji seriju "Pistols"? Čitao sam neki tekst o dešavanjima oko serije. Tužbe, svađe, zabrane upotreba pesama... Al izgleda da ipak nije loša. Skroz je dobra Pistols pod uslovom da te zanima tema. 1
Mil@n Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Završio sam Umbrella Academy S03. Najveći problem ove sezone su fucking sparrows, svi su lejm i loše glume i loše koncipirani likovi i taj njihov "rat" je toliko glupo napisan i nelogičan em se sve znalo šta će se desiti i kad... Još jedna apokalipsa, ništa novo, kraj je još i ok, ali moglo je ovo, tj moralo, mnogo bolje. Osetan pad posle pristojne prve dve sezone. 1
mlatko Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Lanscapers, mračno udobna britansko-neadekvatna drama o sasvim (ne)običnom paru. https://www.imdb.com/title/tt11471892/Volim miniserije od nekoliko epizoda kao ova. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Bogotac Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 On 3.7.2022. at 21:34, maheem said: Preporuka za The Bear. Talentovani mladi kuhar iz fucking Nome doživljava burn out, u isto vreme njegov brat izvršava samoubistvo, kuhar nasleđuje bratovu sendvičaru, bataljuje fine dining i počinje iznova. Ili bolje reći iz minusa. Haos, lični demoni, super casting, super karakteri. za sada nema sa prevodom
maheem Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 20 hours ago, Bogotac said: za sada nema sa prevodom Ja skinuo na trafici, engleski titlovi dosli u paketu.
Nebojsa Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 hvala za the bear, jedna od bolje napisanih stvari u poslednjih nekoliko godina. grad šikago kreatore serije moze komotno odmah da proglasi za pocasne gradjane i da - kakvo season finale!!! raspilavih se jbt,,, 1
John Coltrane Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 @Remi Izašla, sredinom juna, druga sezona Love and anarchy 1
Remi Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Brt ne čitaš pažiljivo 😀 šalim se, ima objavest na predhodnoj strani da je izašla, ima je u zalivu. Gledala se 😀
John Coltrane Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 42 minutes ago, Remi said: Brt ne čitaš pažiljivo 😀 šalim se, ima objavest na predhodnoj strani da je izašla, ima je u zalivu. Gledala se 😀 Pa ja ovde svratim retko, pa me mrzi da čitam 10+ stranica od “last post viewed” 1
John Coltrane Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 Love and anarchy u potpunosti “netflixovana” druga sezona. Pogledao sam prvih 5 epizoda u cugu, al ipak nije to to. Sofie = Šeron Stoun 1
Recommended Posts