Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Hvala za preporuku, baš sam se pitala šta da gledam :)

Posted

Je l gledao neko miji seriju "Pistols"?

Čitao sam neki tekst o dešavanjima oko serije. Tužbe, svađe, zabrane upotreba pesama... Al izgleda da ipak nije loša.

Posted
On 3.7.2022. at 21:34, maheem said:

Preporuka za The Bear. 

Talentovani mladi kuhar iz fucking Nome doživljava burn out, u isto vreme njegov brat izvršava samoubistvo, kuhar nasleđuje bratovu sendvičaru, bataljuje fine dining i počinje iznova. Ili bolje reći iz minusa.

Haos, lični demoni, super casting, super karakteri.

awww, je li to lip iz shameless-a? ima da gledam odmah 2x

• +1 3
Posted
Just now, Svarog said:

Je l gledao neko miji seriju "Pistols"?

Čitao sam neki tekst o dešavanjima oko serije. Tužbe, svađe, zabrane upotreba pesama... Al izgleda da ipak nije loša.

Skroz je dobra Pistols pod uslovom da te zanima tema.

• +1 1
Posted

Završio sam Umbrella Academy S03.

Najveći problem ove sezone su fucking sparrows, svi su lejm i loše glume i loše koncipirani likovi i taj njihov "rat" je toliko glupo napisan i nelogičan em se sve znalo šta će se desiti i kad...

Još jedna apokalipsa, ništa novo, kraj je još i ok, ali moglo je ovo, tj moralo, mnogo bolje. Osetan pad posle pristojne prve dve sezone.

• Tužno 1
Posted
On 3.7.2022. at 21:34, maheem said:

Preporuka za The Bear. 

Talentovani mladi kuhar iz fucking Nome doživljava burn out, u isto vreme njegov brat izvršava samoubistvo, kuhar nasleđuje bratovu sendvičaru, bataljuje fine dining i počinje iznova. Ili bolje reći iz minusa.

Haos, lični demoni, super casting, super karakteri.

za sada nema sa prevodom

Posted
20 hours ago, Bogotac said:

za sada nema sa prevodom

Ja skinuo na trafici, engleski titlovi dosli u paketu.

Posted

hvala za the bear, jedna od bolje napisanih stvari u poslednjih nekoliko godina.

grad šikago kreatore serije moze komotno odmah da proglasi za pocasne gradjane :)

i da - kakvo season finale!!! raspilavih se jbt,,,

• Wub 1
Posted

@Remi

Izašla, sredinom juna, druga sezona Love and anarchy :)

• +1 1
Posted

Brt ne čitaš pažiljivo 😀 šalim se, ima objavest na predhodnoj strani da je izašla, ima je u zalivu. Gledala se 😀

Posted
42 minutes ago, Remi said:

Brt ne čitaš pažiljivo 😀 šalim se, ima objavest na predhodnoj strani da je izašla, ima je u zalivu. Gledala se 😀

Pa ja ovde svratim retko, pa me mrzi da čitam 10+ stranica od “last post viewed”  :D

• +1 1
Posted

+ 1 za Bear, progutala u jednom cugu 

:)

Posted

Love and anarchy u potpunosti “netflixovana” druga sezona. Pogledao sam prvih 5 epizoda u cugu, al ipak nije to to. 

Sofie = Šeron Stoun 

• +1 1