July 5, 20222 yr Je l gledao neko miji seriju "Pistols"? Čitao sam neki tekst o dešavanjima oko serije. Tužbe, svađe, zabrane upotreba pesama... Al izgleda da ipak nije loša.
July 5, 20222 yr On 3.7.2022. at 21:34, maheem said: Preporuka za The Bear. Talentovani mladi kuhar iz fucking Nome doživljava burn out, u isto vreme njegov brat izvršava samoubistvo, kuhar nasleđuje bratovu sendvičaru, bataljuje fine dining i počinje iznova. Ili bolje reći iz minusa. Haos, lični demoni, super casting, super karakteri. awww, je li to lip iz shameless-a? ima da gledam odmah 2x
July 6, 20222 yr Just now, Svarog said: Je l gledao neko miji seriju "Pistols"? Čitao sam neki tekst o dešavanjima oko serije. Tužbe, svađe, zabrane upotreba pesama... Al izgleda da ipak nije loša. Skroz je dobra Pistols pod uslovom da te zanima tema.
July 6, 20222 yr Završio sam Umbrella Academy S03. Najveći problem ove sezone su fucking sparrows, svi su lejm i loše glume i loše koncipirani likovi i taj njihov "rat" je toliko glupo napisan i nelogičan em se sve znalo šta će se desiti i kad... Još jedna apokalipsa, ništa novo, kraj je još i ok, ali moglo je ovo, tj moralo, mnogo bolje. Osetan pad posle pristojne prve dve sezone.
July 6, 20222 yr Lanscapers, mračno udobna britansko-neadekvatna drama o sasvim (ne)običnom paru. https://www.imdb.com/title/tt11471892/Volim miniserije od nekoliko epizoda kao ova. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 6, 20222 yr On 3.7.2022. at 21:34, maheem said: Preporuka za The Bear. Talentovani mladi kuhar iz fucking Nome doživljava burn out, u isto vreme njegov brat izvršava samoubistvo, kuhar nasleđuje bratovu sendvičaru, bataljuje fine dining i počinje iznova. Ili bolje reći iz minusa. Haos, lični demoni, super casting, super karakteri. za sada nema sa prevodom
July 7, 20222 yr 20 hours ago, Bogotac said: za sada nema sa prevodom Ja skinuo na trafici, engleski titlovi dosli u paketu.
July 9, 20222 yr hvala za the bear, jedna od bolje napisanih stvari u poslednjih nekoliko godina. grad šikago kreatore serije moze komotno odmah da proglasi za pocasne gradjane i da - kakvo season finale!!! raspilavih se jbt,,,
July 10, 20222 yr Brt ne čitaš pažiljivo 😀 šalim se, ima objavest na predhodnoj strani da je izašla, ima je u zalivu. Gledala se 😀
July 10, 20222 yr 42 minutes ago, Remi said: Brt ne čitaš pažiljivo 😀 šalim se, ima objavest na predhodnoj strani da je izašla, ima je u zalivu. Gledala se 😀 Pa ja ovde svratim retko, pa me mrzi da čitam 10+ stranica od “last post viewed”
July 11, 20222 yr Love and anarchy u potpunosti “netflixovana” druga sezona. Pogledao sam prvih 5 epizoda u cugu, al ipak nije to to. Sofie = Šeron Stoun