Mil@n Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 9 hours ago, mustang said: The end. The end kao vrata, ti se meni prva obratiš i onda me ubeđuješ kako ja tebe nešto ubeđujem. 1
mraki Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 4 hours ago, napadaj said: Gledajte Severance https://www.imdb.com/title/tt11280740/ Smorio se i zaspao na pola epizode, moraću ispočetka…
marez Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Gledao neko Gomoru? Ja sam na polovini druge sezone.
napadaj Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 25 minutes ago, mraki said: Smorio se i zaspao na pola epizode, moraću ispočetka… Odgledao sam dve i dopale su mi se, al' ja volim takvu tematiku. 1
Jimmy Kowalski Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Mene tematika nesto posebno ne privlaci ali planiram da gledam zbog Bena Stillera. Posle Escape at Dannemora gde me je impresionirao u ulozi producenta/reditelja, imam poverenje da zna da odabere zanimljiv materijal i kvalitetno upakuje..
black mirror Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 2 hours ago, marez said: ima neko ko nije gledao gomoru? Ja sam na polovini druge sezone.
John Coltrane Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Odlična Gomora, pogotovu kraj pokidao. Ja počeo ovo, deluje simpa
maheem Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 4 hours ago, black mirror said: Nisam i niti ću Evo počeo Sopranose (da, da, Zoe Kravitz i ja ih nismo gledali) i čekam da mi se svide al jos ne ide. Zapravo sam pogledao par epizoda na tvu ranije al nikad nisam skinuo. Sad im dajem šansu na HBO Maxu. 1
mustang Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 6 hours ago, Jimmy Kowalski said: Mene tematika nesto posebno ne privlaci ali planiram da gledam zbog Bena Stillera. Posle Escape at Dannemora gde me je impresionirao u ulozi producenta/reditelja, imam poverenje da zna da odabere zanimljiv materijal i kvalitetno upakuje.. Odlican je. On i jon favreau su mi bas prijatno iznenadjenje u reziji, imaju istancan/nepogresiv sluh za scenu, bez obzira sto se zanrovski razlikuju. 1
stajebrebilo Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Gledao neko Gomoru? Ja sam na polovini druge sezone. Obavezno, top serija
mustang Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 (edited) @Jimmy Kowalski imas neki predlog sta da se gleda? Ponovo sam pocela the expanse jer nemam nista zanimljivo. Na drugo gledanje the expanse je cak i bolji. S02E10 je, sto se drustveno-politickog sistema tice, pravo u metu, zabolela dok sam gledala. Edited April 11, 2022 by mustang
Jimmy Kowalski Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 (edited) Pa evo Peaky Blinders se zavrsili (jesu prvih nekoliko epizoda sporije, ali je zato poslednja bomba). A ako volis britanske serije, spominjao sam ranije North Water, preporuka i za to.. edit: A da, odgledao sad The Americans sa zakasnjenjem od nekoliko godina. Meni dobra serija, ali to si sigurno vec gledala.. Edited April 11, 2022 by Jimmy Kowalski
Ptica trkacica Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Je l' odgledao neko Severance do kraja? Odlična je serija, ali kao da je pravljena kao zalet za drugu sezonu. Ko će sad to da iščeka...
mustang Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 @Jimmy Kowalski ah nisam znala da su pikijevci izasli, nesto mi u glavi bilo da ce u junu. Thx i za north a americans davno odgledan. Odgledala severance do kraja. Drama, drama Opet, ko nije neka baci pogled na seriju counterpart, totally delishes
Ptica trkacica Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Je l' gleda neko We Crashed? Šta se napravi od mog nekadašnjek crush-a, Džordana Katalana, jedva sam ga prepoznala. @mustang Ti živiš tamo, kako je moguće da takva prevara tako dugo uspeva?
Recommended Posts