adam Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 13 hours ago, black mirror said: neces zazhaliti, nisam gledao yes minister ali tesko da moze biti bolje od ovog aiiiiiiii!!!! kako bre nisi gledao yes minister i yes prime minister?! jesi gledao pajtonovce? mucke? falicni pansion? crnu guju? to je obavezna lektira. ozbiljno. zato ti se i cini da ne moze bolje. lici to, ne sporim al minister i prime minister su jos uvek nedostizni po apsolutno svim parametrima. evo bas ovih nedelja ih repriziraju na bbc4 - gledam, ne trepcem. 5
John Coltrane Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 13 hours ago, black mirror said: neces zazhaliti, nisam gledao yes minister ali tesko da moze biti bolje od ovog Pogledao prvih 6 epizoda i krenuo treću sezonu kad se presele u “šoping centar”. Odlični su, na momente se uplašim da malo ličim na Malkoma na svom poslu Obavezno pogledaj Yes Minister i nastavak Yes prime minister. Elokvencija Ser Hamfrija Aplbija je nešto neprocenjivo. 24 minutes ago, adam said: aiiiiiiii!!!! kako bre nisi gledao yes minister i yes prime minister?! jesi gledao pajtonovce? mucke? falicni pansion? crnu guju? to je obavezna lektira. ozbiljno. zato ti se i cini da ne moze bolje. lici to, ne sporim al minister i prime minister su jos uvek nedostizni po apsolutno svim parametrima. evo bas ovih nedelja ih repriziraju na bbc4 - gledam, ne trepcem. Šta je falični pansion?
Milosh76 Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Verovatno misli na Dzona Kliza iz 75 https://www.imdb.com/title/tt0072500/ Yes Minister je vrhunska serija i za ono doba i danas moze da se gleda bez problema. 1
adam Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 5 minutes ago, John Coltrane said: Pogledao prvih 6 epizoda i krenuo treću sezonu kad se presele u “šoping centar”. Odlični su, na momente se uplašim da malo ličim na Malkoma na svom poslu Obavezno pogledaj Yes Minister i nastavak Yes prime minister. Elokvencija Ser Hamfrija Aplbija je nešto neprocenjivo. Šta je falični pansion? fawlty towers https://www.imdb.com/title/tt0072500/ 1
Vapad Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 2 hours ago, adam said: aiiiiiiii!!!! kako bre nisi gledao yes minister i yes prime minister?! jesi gledao pajtonovce? mucke? falicni pansion? crnu guju? to je obavezna lektira. ozbiljno. zato ti se i cini da ne moze bolje. lici to, ne sporim al minister i prime minister su jos uvek nedostizni po apsolutno svim parametrima. evo bas ovih nedelja ih repriziraju na bbc4 - gledam, ne trepcem. Ko nema vremena za serije, ima yes minister na bbc sounds https://www.bbc.co.uk/sounds/play/b007jznv BTW, radio 4 ima pregršt sjajnih bisera 1
adam Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 14 minutes ago, Vapad said: Ko nema vremena za serije, ima yes minister na bbc sounds https://www.bbc.co.uk/sounds/play/b007jznv BTW, radio 4 ima pregršt sjajnih bisera istina. al to je vise za ljude koji su odgledali seriju. greota je slusati na prvu. bas greota. al je veliko zadovoljstvo slusati kad ih znas u dusu. ja ih nekad slusam u autu kad vozim dalje i duze. malo njih, malo muziku.
Vapad Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 1 minute ago, adam said: istina. al to je vise za ljude koji su odgledali seriju. greota je slusati na prvu. bas greota. al je veliko zadovoljstvo slusati kad ih znas u dusu. ja ih nekad slusam u autu kad vozim dalje i duze. malo njih, malo muziku. Ja jedino u autu imam vremena za bilo šta, pa slušam sve i svašta. Baš mi je bilo drago da nađem ovo. Ali totalno razumem i podržavam, najbolje je videti. BTW, ne znam da li je za ovaj topik, ali bilo bi cool napraviti top listu neku - šta ne propustiti iz UK Razmišljam o listi koju si napisao i samo mi pada na pamet, Men Behaving Badly bio jako dobar, a bit of Fry and Lory, Black Books, That Mitchell and Webb Look... Sećam se kao klinac da je kod nas išlo Are you being served i da je bilo zanimljivo. A recimo Red Dwarf nisam gledao, ali sam davno čitao neku kolekciju fora, replika, i da je bilo vrlo duhovito.
John Coltrane Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 (edited) 54 minutes ago, Vapad said: Ja jedino u autu imam vremena za bilo šta, pa slušam sve i svašta. Baš mi je bilo drago da nađem ovo. Ali totalno razumem i podržavam, najbolje je videti. BTW, ne znam da li je za ovaj topik, ali bilo bi cool napraviti top listu neku - šta ne propustiti iz UK Razmišljam o listi koju si napisao i samo mi pada na pamet, Men Behaving Badly bio jako dobar, a bit of Fry and Lory, Black Books, That Mitchell and Webb Look... Sećam se kao klinac da je kod nas išlo Are you being served i da je bilo zanimljivo. A recimo Red Dwarf nisam gledao, ali sam davno čitao neku kolekciju fora, replika, i da je bilo vrlo duhovito. Bogovi: Za bold - možemo ovo prebaciti na topic Britanski sitcomi, negde je bila, darling ju je "vodila". Edited April 1, 2022 by John Coltrane 1
black mirror Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 12 hours ago, adam said: aiiiiiiii!!!! kako bre nisi gledao yes minister i yes prime minister?! jesi gledao pajtonovce? mucke? falicni pansion? crnu guju? to je obavezna lektira. ozbiljno. zato ti se i cini da ne moze bolje. lici to, ne sporim al minister i prime minister su jos uvek nedostizni po apsolutno svim parametrima. evo bas ovih nedelja ih repriziraju na bbc4 - gledam, ne trepcem. u to vreme sam gledao benji i fliper gledao sam i ove ostale pomalo ali kao klinac slabo sam kapirao. nesto kasnije sam gledao malo mucke, malo vise pajtonovce i naravno crnu guju (nekoliko puta). e sad mi malo tesko da gledam 40 godina starije serije, jedino sto gledam povremeno je alo alo, ali ubediliste me za ove ministre, probacu sutra 12 hours ago, John Coltrane said: Pogledao prvih 6 epizoda i krenuo treću sezonu kad se presele u “šoping centar”. Odlični su, na momente se uplašim da malo ličim na Malkoma na svom poslu Obavezno pogledaj Yes Minister i nastavak Yes prime minister. Elokvencija Ser Hamfrija Aplbija je nešto neprocenjivo. Šta je falični pansion? nemoj
Arkadija Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 Inspirisana ovom diskusijom pronađem Crnu guju na trafikama. Kako je to genijalno napisano i odglumljeno. Prvo sam za 2 dana odgledala I sv rat, sada sam sa princom regentom, Skoro da mi je iščilelo iz mozga da je Hju Lori glumio u te 2 sezone. Kakav je on car. Stiven Fraj maestralan. Atkinson bog. Miranda Ričardson, nemam više superlativa. 5
Amos Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 Završismo drugi deo 6. sezone Billions. Spoiler Mnooogo bolje od prvih 5 epizoda, osim što su Wendy sveli na vrača koji se pojavi u jednoj sceni po epizodi i što Tyler nema više nikakav smisao. Nisam gotivio onog glumca koji je glumio Axe-a (moja žena ga hvali zbog uloge iz neke druge serije), ali u ovoj sezoni se vidi koliko je za klasu bolji od ovog tipa što glumi Princa.
Svarog Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 5. epizoda "Winning time" u potpunosti fokusirana na Jabbara. odlično. čekao sam s nervozom kraj epizode jer sam pretpostavio kako će se završiti. gadna scena iako gadnije i krvavije viđaš non-stop u raznim serijama i filmovima, ovo je nekako previše ljudski i previše nepravedno. sportski spojler: Spoiler McKinney je maltene poptuni autsajder. po prvi put glavni trener NBA ekipe. uspostavlja avangardu i revoluciju u igri. tim pobeđuje. njegova vizija postaje stvarnost. i onda se tako glupo sjebe u udesu na biciklu. nije se više vratio u Lejkerse. oni uzeli titulu onim što je on postavio. jeste kasnije postao trener godine u Indijani (btw. kažu da je Buss urgirao da ga uzmu zbog osećaja krivice što ga je otpustio) ali cela karijera mu je ostala kao jedan veliku "what if?".
Milosh76 Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Završismo drugi deo 6. sezone Billions. Mnooogo bolje od prvih 5 epizoda, osim što su Wendy sveli na vrača koji se pojavi u jednoj sceni po epizodi i što Tyler nema više nikakav smisao. Nisam gotivio onog glumca koji je glumio Axe-a (moja žena ga hvali zbog uloge iz neke druge serije), ali u ovoj sezoni se vidi koliko je za klasu bolji od ovog tipa što glumi Princa. Iz kojih si razloga otkrivao radnju serije uz par velikih spoilera?
Amos Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Izvinjavam se, nisam razmišljao jer je prošlo već dosta vremena i mislim da nije neki spojler ali u pravu si. Sakriveno je sada. 1
Recommended Posts