morgana Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 E, probala sam to, ne ide mi. Hvala, svakako :) Dalje, probala sam i Big little lies, mogu da gledam eventualno da bih uzivala sto Nikol Kidman dobija batine. Inace je smor. Moj problem sa HBOm je uglavnom taj sto uglavnom ne volim HBO. Link to comment
Jeremija Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) Vredi istrajati sa The Leftovers, čisto zbog ogromnog kvalitativnog skoka u drugoj sezoni. Ne znam šta (koje žanrove) voliš da gledaš? Edited February 27, 2017 by Jeremija Link to comment
Malvo Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Probaj sa Leftovers. Dosadno u pocetku, mnogima dosadna i prva sezona in general, ali druga zakiva. Gluma fenomenalna. Ako si volela Lost, svidece ti se i Leftovers. Link to comment
Have_Fun Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 @TabooNe verujem da mu je bio plan da ga bace u tvorza.. nego se desilo ono sa Winter, nije imao dovoljno vremena da odreaguje drugacije, znao je da ce njena keva da ga tuzaka i da je neizbezno da ce zavrsiti u zatvoru.A onda mu je jedini izlaz bio Strejndz.Nije ni mogao tek tako da ga ubije, trebao mu je brod da isplovi, a ovaj mu je nabavio. Ubio ga je tak nakon sto je dobio sta je zeleo. Link to comment
LudiKure Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Vredi istrajati sa The Leftovers Potpis. Link to comment
Jimmy Kowalski Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 @Taboo Ne verujem da mu je bio plan da ga bace u tvorza.. nego se desilo ono sa Winter, nije imao dovoljno vremena da odreaguje drugacije, znao je da ce njena keva da ga tuzaka i da je neizbezno da ce zavrsiti u zatvoru. A onda mu je jedini izlaz bio Strejndz. Nije ni mogao tek tako da ga ubije, trebao mu je brod da isplovi, a ovaj mu je nabavio. Ubio ga je tak nakon sto je dobio sta je zeleo. Naravno, ali dzabe objasnjavas. To se gledalo dijagonalno, pa onda "ju, kolko nelogicnosti i rupa".. Link to comment
ToniAdams Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) ma skroz je smislen scenario, odlicna serija, u pravu si. @TabooNe verujem da mu je bio plan da ga bace u tvorza.. nego se desilo ono sa Winter, nije imao dovoljno vremena da odreaguje drugacije, znao je da ce njena keva da ga tuzaka i da je neizbezno da ce zavrsiti u zatvoru.A onda mu je jedini izlaz bio Strejndz.Nije ni mogao tek tako da ga ubije, trebao mu je brod da isplovi, a ovaj mu je nabavio. Ubio ga je tak nakon sto je dobio sta je zeleo. pa ok, mogo ga je spiciti pre nego su mu razvalili prvi brod il makar pre nego je dosao u imbecilnu situaciju da u celoj londri jedino ovaj moze da mu nadje dbro. ali ne, ni posle finala mi nista apsolutno ne znamo o njegovim motivima. bitno da je jebo sestru i da na kraju kaze mi smo amerikanci. Edited February 27, 2017 by ToniAdams Link to comment
Have_Fun Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) Ali da je to uradio pre, jurilo bi ga pola Engleske i ne bi stigao da napravi barut.Ni meni se nije dopala amerikanizacija u seriji, ali neke stvari malo preterujete :)mada, naravno, svako ima pravo na svoje misljenjenije serija neka vrhcina, ali nije bas ni toliko smece kakvim je predstavljate Edited February 27, 2017 by Have_Fun Link to comment
Weenie Pooh Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Nije smeće zbog odlične spore atmosfere i Hardijevog misterioznog brundanja, ali neki payout za sve to na kraju mora da se pruži. Ovde su se uzdali da ćemo svi da prskamo na instant-patriotizam i tako zaboravimo da ništa nisu zakrpili ni objasnili, ali jebiga kad nismo ciljna grupa :( Link to comment
ToniAdams Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 sto ne bi stigao da napravi barut? pa svakako je to sto je radio bilo ilegalno. mogao ga je roknuti posto je napravio barut, kad je vec pobio tolku nejac i radnike i seljake. nije smece, al je max 6/10 a izgledalo je da moze biti i 8,5/10. Link to comment
gagilija Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 meni je taboo skoro pa ekvivalent po razocarenju u kraj prve sezone true detective. mada je ovde krenulo osipanje vec posle 3. ili 4. epizode... jesam li ja to dobro videla, broadchurch krece sa trecom sezonom veceras? a billions vec emitovana druga epizoda druge sezone, mada me ta serija i nije toliko dojmila. nisam je zavrsila kao onomad fortitude i jos neke, krenes, nameracis se i onda puf... posto su toliko bili dosadni sa najavom za big little lies, odgledala sam dve epizode koliko je za sada emitovano, paaa ....nije lose, zvucna imena ali mi deluje kao glamuroznija verzija ocajnih domacica. Link to comment
Milošica Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Odgledao i ja Taboo.Okej je serija,ali brzo cu je zaboraviti. 7/10 Link to comment
Weenie Pooh Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Dobro si me podsetio da sam se zaglavio na pola treće sezone. Spoiler alert, sise baš nešto usahle :( Link to comment
Milošica Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 (edited) Black Sails je opaka serija.Dosta bolja od Vikinga i GOT. Edited February 28, 2017 by Milošica Link to comment
Čutura Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Black Sails je opaka serija.Dosta bolja od Vikinga i GOT. kako se porede black sails, vikinzi i got, po kojim parametrima. pitam za druga... Link to comment
Recommended Posts