Heaviside Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 (edited) Nije mi palo na pamet to za gel, ne ponesem nikada ništa za jelo, a zvuči mi logično za te situacije kada se gura iz (skoro) sve snage. Hvala na savetima. Edited October 16, 2021 by Heaviside
Strahan Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 istrcao juce 32km za tri i dvadeset. staza prilicno nezgodna, bas na nekom 9-om km je krenula blaga uzvisica i prilicno je potrajala, nakon toga je bio neki planinski cik cak put. trcao po nekim selima gde nikad ranije nisam proso ali mi se dopao predeo. ono sto mi se nije dopalo je zmija koju nisam nagazio za metar mozda, i to sto je bila mala sklupcana sarena..uzas koliko ih se plasim. to je bilo na nekom 25-6km kad je koncentracija prilicno popustila ali nisam ocekivao da prelazi put. definitivno sam u problemu sa vodom dok trcim, tek sam na 30km popio malo i osvezio se,prijalo je. ne znam sta da pojedem kad idem na ovako duze deonice - dajte neki savet
Djuro Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Gel, bonzita, cokoladica, banana, suseno voce. Na to obavezno min 2-3 dcl vode. ako trcis +2h, nemoj se igrati sa tim da ne pijes. Gubis bar 0.7l na sat, mozes ozbiljno da dehidriras. Jos ako si negde u prirodi, u pizdincima… u ozbiljan problem mozes da se uvalis.
burekdzija Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Ponekad odem na obliznji stadion da malo trcim intervale na stazi. Danas me je komsinica Ana (desna, barem mislim ) pustila da malo zajedno trcimo. Nakon treninga, sat javlja najbrzi kilometar, najbrza milja, najbrzih 5km. Sta je motivacija 1 3
smorenko Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 @Strahan kako si prošao u Atini? Jel to bilo sad u nedelju?
Strahan Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 e, da trci se u nedelju. moja grupa krece u 9:45, tu smo mi pocetnici dolazak na start je 6:15-6:45, tako da ce biti vremena za lagano sep majerovsko zagrevanje od 3h.salim se u petak je let za atinu i kako se priblizava dan polaska sve mi se vise ide. vidim da ce vreme biti20-ak stepeni uz mogucu kisu povremeno sto me lomi sta da obucem? trcao sam ovih dana helanke sorts majica na duge pa preko nje na kratke rukave ali mislim da ce mi biti prevruce ako to budem nosio. 1
burekdzija Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 (edited) On 10.11.2021. at 21:19, Strahan said: e, da trci se u nedelju. moja grupa krece u 9:45, tu smo mi pocetnici dolazak na start je 6:15-6:45, tako da ce biti vremena za lagano sep majerovsko zagrevanje od 3h.salim se u petak je let za atinu i kako se priblizava dan polaska sve mi se vise ide. vidim da ce vreme biti20-ak stepeni uz mogucu kisu povremeno sto me lomi sta da obucem? trcao sam ovih dana helanke sorts majica na duge pa preko nje na kratke rukave ali mislim da ce mi biti prevruce ako to budem nosio. Ja bih ti na toj temperaturi preporucio samo sorc i kratke rukave. Srecno i uzivaj! Edited November 12, 2021 by burekdzija 2
Djuro Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 samo kratko, sve minimalno. vazelin na kriticna mesta. dobre carape. ne preskaci nijednu okrepnu stanicu. vetar u ledja sam ti sredio! Sretno! (da se ne ljubimo ) 1
Strahan Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 Hvala ☺️ sutra startujem u 8:45 po cet.javljam se da prenesem utiske. 2
Popular Post Strahan Posted November 14, 2021 Popular Post Posted November 14, 2021 Ljudi uspeo sam.hvala svima na savetima.vreme je malo ispod 5 ali nisam jurio plus sam morao da usporim par puta da jedem i pijem kao sto ste savetovali i pomoglo je. sada malo kafana ipak smo u atini pa pisem detaljno kad se vrati kuci. 12
Recommended Posts