henrik larsson Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 U je, Genius Playlist :D Baš me zanima kako iTunes uglavljuje stvari zajedno :)
jms_uk Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 (edited) U je, Genius Playlist :D Baš me zanima kako iTunes uglavljuje stvari zajedno :) 10:33AM "The receiver is built in, you just need the transmitter for your shoe." Big cheers for that one. Now he's going on about Genius again... okay Steve we get it, we'll never have to think about music ever again. Steve clearly never made a mixtape for a girlfriend. Sta je bre ovo? Svuda pise da je iTunes 8 dostupan za Download, meni i na PC-u i na Mecu kaze da nema novih updateova. evo ima ovde za meka :)i za windowsedit: dodao link za win Edited September 9, 2008 by jms_uk
Aion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Nasao sam i na apple sajtu, nisu stavili jedino na update.Jeste li videli kako se na novim ipod nano aktivira shuffle? - Logicno, protrese se!
Zmitjkoe Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Nekako mi frka da ukljucim Genius. Ne salje mi se playlista Apple-u sa 27.588 mp3 (as of 12.09.08/23:55). A bas me kopka kao bi Genije sastavio playlist.
Aion Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Zasto? Imas pravo da snimis sadrzaj svojih CD-ova (ili vinila) na racunar.
Zmitjkoe Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Zasto? Imas pravo da snimis sadrzaj svojih CD-ova (ili vinila) na racunar.Ja nemam svoje CD, niti ih kupujem (ok, ponekad iznajmljujem). Imao sam nekad gomilu vinila koji odavno came u nekom beogradskom podrumu (ako uopste jos postoje).
luba Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 da stavim i ovde pitanje odjednom mi ne prepoznaje nijedan flash koji je do juce citao bez problema. dva kingmaxa i jedna hamma, nista ni preko jednog usb ulaza. ulazi rade, reaguju na sve ostalo. nikad nisu iscupavani iz kompa, ja sam fina.na onom kompu sve prepoznaje normalno.
jms_uk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 da stavim i ovde pitanjeda li mozes da ih vidis u Disk Utillity?
luba Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 da li mozes da ih vidis u Disk Utillity?ne, to me i buni. pc ih prepoznaje bez problema, a ovaj ni da cuje. jedan fles sam potpuno ocistila, te probala ponovo, ali nista.evo sad sam probala sa potpuno novim flesom, njega prepoznaje bez problema.
henrik larsson Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Da nisu formatirani u NTFS?
luba Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 nisu, a i koristila sam ih do sada bez problema.jedino sto mi deluje kao mogucnost je sto sam jedan drndala pisuci i brisuci danima sa raznih pisijeva, a onda ga upregla u mek, ali to ne bi trebalo da bude problem, valjda.(a da budem iskrena, nista ja to ne formatiram, nego kad otvorim, odmah krenem da rabim. stidim se, ali sta cu)hvala svima
henrik larsson Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Probaj ponovo da ga formatiraš u FAT na peceju, pa vidi da l se nešto desilo. Jbg, ništa drugo ti ne preostaje.
luba Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 dosta veliki blam ispao ovaj moj problem sa flesevima.kad sam restartovala komp, sve je prepoznao.
luba Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dobro zvuci, SPA treatment :Dma, trebalo je to odmah da uradim. a ja mrcina, toliko retko gasim komp, da zaboravljam da postoji i druga opcija sem sleepa.
Recommended Posts