Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

macola je ovlašćeni servis u kneza miloša na vrhu, odmah posle pionirskog parka

a imaju neki što menjaju staklo na telefonu prekoputa ulaza za parking u delta sitiju

Posted

Bio u Macole, kažu da to ne rade, već da samo mogu da zamenim ceo ipad uz doplatu. Idem do tog u Delti.

Posted (edited)

u delti u prizemlju imaš i iLike

i oni su neki đavolji reseleri, možda imaju i servis

e

ti u delti su u stvari u soliterima prekoputa delte(mislim prvi ili drugi soliter od ruske škole)

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Zna li neko gde mogu u Beogradu da zamenim naprslo staklo na Ipadu?

pogledaj na youtubu mozda mozes i sam.

Posted

Bio u Macole, kažu da to ne rade, već da samo mogu da zamenim ceo ipad uz doplatu. Idem do tog u Delti.

iStile ima prodavnicu u Delti (gde je nekad bio iLike), u Uscu im je servis. Medjutim, ne moras da ides, pitaj telefonom. posto to staklo verovatno ne drze na lageru, morace da naruce iz Nemacke, leti ne narucuju delove svake sedmice (bar je tako bilo pre par godina), tako da je nije lose da se s njima iskordinises da ti uredjaj ne bi predugo stajao na servisu.

Posted

Jel se isplati džejlbrejkovati ipad air 2?

Ako da, da li da se upuštam u to sam ili da nosim u servis?

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

ja sam onomad to sam uradio gledajući yt tutorial, al sam ga posle vratio

a zašto bi to uradio uopšte?

Posted

Znam da sam rutovao fon da bih izbrisao neke sistemske aplikacije kije su ga kočile...

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

Андроид

Posted

pogledaj na youtubu mozda mozes i sam.

За сличне уређаје се користи некакво лепљење са УВ лампом, тако да ми не личи да може да се уради у кућној варијанти, све и да се нађе преко нета стакло.

Posted

Standardan odgovor u mnogim ovlascenim Apple servisima. Ja tako nisam mogao da nadjem servis da mi zameni sjebano dugme na iPodu - ,,to se ne radi, ako imate garanciju, dacemo vam novi, ako nemate, kupite novi". Tako da ja mislim da je bolje ici u nezvanicne servise koji krpe&budze. Si uspeo da uradis nesto?

Posted

За сличне уређаје се користи некакво лепљење са УВ лампом, тако да ми не личи да може да се уради у кућној варијанти, све и да се нађе преко нета стакло.

http://www.youtube.com/watch?v=MG5HhdeP_VY

Fora je sto za masu stvari mora da se kupi neki specijalizovan alat. Tipa neki cudni pipak koji bas pasuje u tu neku rupu koja sluzi da skines ekran...a raditi sve to sa standardnim alatom je daleko teze i moze da osteti uredjaj. Ti alati mogu takodje da se poruce preko aliexpressa i slicno, ali to je dodatan trosak, moze biti jeftinije onda da se stvar resi u servisu.