MaryPoppins Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Jel si pod garancijom? Mislim, Mek? ni ja, ni mek, dragi indi. odavno. kiki, hvala na savetu. moraću uskoro macoli da se obratim.
Indy Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) ... prvo otvore, vide šta je i jave cenu popravke. To je quote! :D Edited March 28, 2014 by Indy
MaryPoppins Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) ovaj je džabe, nemo si takav. btw, nije fer što ovaj topic nije pinovan. Edited March 28, 2014 by Queen Mother
rajka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 hitno: Imam kratak video i hocu da odsecem sam kraj (zadnjih par stotinki). imam iMovie koji nikad nisam koristila. jel moze neko da mi kaze kako da to uradim?
braca Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 (edited) ako je samo za to, Quicktime je dovoljan Edited April 29, 2014 by braca
rajka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 ako je samo za to, Quicktime je dovoljan eto, taman sam s tim uradila, hvala.
kiki Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 (edited) Bože sačuvaj šta su napravili od dock-a. Nadam se da će ovaj zid/traka moći da se izbledi do krajnjih granica. Ili da će se brzo napraviti programčić koji će nekako izvršitit atentat na njega. Spotlajt je postao Alfred, iCloud dropbox (mogu i iOS uređaji i Win da se povežu, Android verovatno ne). Mek, iPhone i iPad su postali povezaniji (nekoga će i to verovatno zanimati). Preko mejla će moći, nekakvim skretanjem kod Albukerkija, da se šalju veliki (do 5 giga) prilozi. U svakom slučaju, nastavlja se približavanje dva sistema što je očekivano. Ja se nešto ne osvrćem mnogo na to kako OS izgleda, već godinama furam isti wall, ali ovo je verovatno prvi put da mi je nešto baš "zaparalo" oči. Znam da je dock ovakav bio ranije, ali sam ja na OS-u od kada stoji nekako normalnije . Verovatno je velika novost za neke čudne ljude da Apple menja programski jezik u kome će pisati aplikacije (ili su već promenili). To je otprilike jedino što sam i razumela od tog trećeg dela prezentacije . Edited June 2, 2014 by kiki
Indy Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Yosemite. Ubiće me fanbois, ali me ovo podseća na Windows 8 :D
hoffnung Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 ovaj dock izgleda prilicno raw. jel moze taj dock da se konfigurise, u smislu da se vrati stari dizajn ili mozda malo da se dotera. ili je to to?
braca Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 (edited) to je to, nema doterivanja osim ono sto je vec bilo inace vozam yosemite vec desetak dana, fino radi i izgleda, u pocetku jeste ovaj ispeglani pastel malo cudan, ali navikne se, ionako se vise gleda u sadrzaj a ne u okvire ;) AirDrop najzad radi (sa iOS 8) Najnoviji Thunderbird 31 jako dobro izgleda, meni se dopada... Edited July 24, 2014 by braca
paculla Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 lep je yosemite i ja sam kao indy odmah okacila ovaj wallpaper. svidja mi se novi spotlight, mada mi prsti i dalje vuku gore gde je pre bio. nadala sam se poboljsanju mail appa, ove nove stvari mi nista ne trebaju. svidjaju mi se 'details' za svakog na imessage, to nije pre bilo (valjda). lako se traze slike razmenjene sa tim kontaktom. povezala sam fb u notification center pa mi sad javlja rodjendane. mozda je prilika za ciscenje. da li neko ima problema sa viber desktop app? na netu vidim da ja nisam jedina. pojavi se "viber quit unexpectedly" a app i dalje radi.
Recommended Posts