August 5, 2025Aug 5 Mojim roditeljima uskoro ističe ugovor sa SBB-om, razmišljaju da pređu na Yettel. Bitni su im N1 i Nova, nove Arene i tako to nisu. Šta je isplativije, s obzirom na ove nove pakete?
August 13, 2025Aug 13 Joj ljudi vi ste ovde svasta nesto ispisali, a ja nisam citala.Jel ima neka dobra dusa da me uputi sta da radimo.Mi smo u Italiju na kvarnjaka odneli jaaaako davno tanjir i risiver Total TV. Placali u avgustu pretplatu za celu godinu unapred. Ugovor nemam pojma ni gde mi je ni da li ima neki rok trajanja.Juce ode suprug u mts i kazu mu da treba da donesemo staru opremu pa ce tehnicari izaci da montiraju novu. Pokusao nesto da se batrga kao to nam je montirano u vikendici kod ivanjice u selu pa bismo sami da odradimo. Ostalo je da razmislimo i da se javimo kasnije.Ima li neko ideju, savet sta nam je ciniti?
August 13, 2025Aug 13 1 hour ago, Serena said:Ima li neko ideju, savet sta nam je ciniti?Zaboravite Total TV, to je sad neprijateljska priča, ubili su N1 i Novu S.Eventualno...Pokušajte da uradite isto to što ste uradili "jaaaako davno" ali sa EON Sat TV iz Crne Gore. Doduše isto to ima i u Hrvatskoj, samo ne znam kako stoje sa srpskim kanalima...Ako imate u CG (HR?) neku lokaciju da vam upare karticu i prjemnik, pa pokupite to i odnesete u Italiju. Tanjir ne morate, isto je sve kao kod nekadašnjeg Totala.Nisu neke šanse da sve to prođe, treba se lokalno raspitati...Totalu TVu ne morate ni da vraćate opremu verovatno ste imali prepaid, ne mogu vam ništa, nemate ugovor. Samo bacite u đubre njihov prijemnik, (zadržite tanjir).Šta god da uradite, za svaku slučaj evo uputstvo Uputstvo kako gledati N1 i Nova na Total TV
August 17, 2025Aug 17 RingeRaja @ Benchmark forum:Izgleda da Orion ide na doboš.Instalacije su obustavljene do početka oktobra, ekipa akvizitera radi do kraja avgusta.Nezvanično, kupuje ih MTS. https://forum.benchmark.rs/threads/orion-telekom-nije-tema-za-orion-tv-aplikaciju.229973/post-7527797 Drugar mi je dobio pedalu, ni njegov šef nema pojma da li će iko od ekipe ostati. I rekao mu da su instalacije definitivno stopirane, a da se firma definitivno prodaje, najverovatnije MTS-u. https://forum.benchmark.rs/threads/orion-telekom-nije-tema-za-orion-tv-aplikaciju.229973/post-7527912
August 20, 2025Aug 20 54 minutes ago, Arkadija said:Gde je ovo objavljeno?Pročitao na benchmarku, dobijaju na mail ljudi obaveštenjehttps://forum.benchmark.rs/threads/sbb-generalna-diskusija-2025-nije-tema-za-eon-box-aplikacije-total-tv-eon-sat.508295/post-7529465
August 21, 2025Aug 21 Od jutros, barem kod mene [Eon Premium], odbokirani svi novi Arena kanali, ocigledno da ucena sa vezivanjem za potpisivanje novih ugovora nije urodila plodom.
August 21, 2025Aug 21 Yettel prebacio Arene Premium sa 101, 102, 103 itd na 111, 112, 113 itd, pretpostavljam da se spremaju da ih stave u posebne pakete.
August 21, 2025Aug 21 Kod SBB su od uvodjenja bili na 111,112 i 113, a sad je AP4 na 114 i 115 je AP5
August 25, 2025Aug 25 On 21. 8. 2025. at 20:24, Milosh76 said:Kod SBB su od uvodjenja bili na 111,112 i 113, a sad je AP4 na 114 i 115 je AP5Imam Eon full duo, pojavili su se ti kanali, ali nemam sliku. Iskreno, zabole me što ih ne vidim.
September 11, 2025Sep 11 Znam da nije tehnički kablovska TV ali moram da pohvalim crnogorski EON Sat (Telemach) na koji sam u junu prešao u gajbi na moru posle X godina Total TVa...Uključim ja juče, kad ono pravo niotkuda Arena Premium 4, 5, Tenis, Adrenalin... ladno su ih samo dodali u paket a ne ko naši lopovi...Plus je divno kad bez drame imaš N1 i NovuS i kad su toksični Srb kanali svedeni na minimum a ima gomila normalnih ex-yu kanala.
September 13, 2025Sep 13 Teska srca sam produzio ugovor sa SBB. Dobio sam 6 meseci 50%popusta, sporiji net za 100mbps i sve kanale koje imaju u ponudi