nenad Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 8 minutes ago, mraki said: A ne znam, rekoh već da baš ne verujem u te priče, to nije prodaja koja može proći ispod radara, čak i u oovoj banana državi, plus ne verujem da UG prodaje samo SBB. a sta mogu da prodaju osim SBBa?
fusion_ Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Pa celu United Grupu. Ne verujem da bi prodali samo SBB koji je tek jedan deo United Grupe. 1
mraki Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Preteče me fusion, ne verujem da je sam SBB na prodaju, a ne cela UG.
Spirit Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Zaboravih da dodam, čovek je iz tog poslovnog okruženja ali naravno to ne mora ništa da znači u smislu pouzdanosti. Navodno, SK i sam EON ostaju u životu kao platforme. Dakle, u tom slučaju može da znači da prodaju SBB kao infrastrukturu, a da zadržavaju servise.
DrIlic Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 5 hours ago, Spirit said: Da dodam i ja jednu informaciju od 1 čo’eka.: navodno je u pitanju CG firma iz koje stoji mađarska firma iza koje stoji ges hu. I uklapa se u narativ Ne znam na koga ciljas tacno, ali 4iG je vlasnik One CG i firma je iz madjarske, kolko se secam Orbanovo cedo ili nekog iz njegovog okruzenja.
jorma shparga Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Nesrecnu UM samo jos Orion nije kupio/kupovao... Mada realno madjarska kombinacija je najduze prisutna po carsiji
Milosh76 Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Koliko vredi UM? 2 milijarde? 3 milijarde evra? Da li ti "Madjari" imaju taj novac ili ce biti "dokapitalizacija" neka? Ili ce UM prodati svoj deo u Srbiji i zasto bi to radili?
fusion_ Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Na hrvatski EON su ubacili bosanske kanale čija prava za distribuciju ima Telekom Srbija (OBN, Hayat). Možda je to još jedan znak.
Frank Pembleton Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 Izgleda da ode Euroliga na Arenu........shiit has hit the fan.
Behemoth Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 To je to onda, SK moze katanac da stavlja polako.
Jimmy Kowalski Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 Od kupovine prava za Premiership jasno je svima u SK da ne postoji sansa da zadrze bilo koje znacajnije takmicenje, jer ce Telekom uvek dati neku astronomsku ponudu. Odavno su spremni za katanac.. 1
SNARC Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 Da li je NFL vec najavljen na Areni za sledecu sezonu ?
Recommended Posts