May 25, 20222 yr 22 hours ago, renne said: sve jako je pod mts ugovorom, tako da mrka kapa, to je što je gledaj bugare i uživaj Taman da lepo završe transformaciju u SOS kanal sa vedetama Viškovićem, Gojkom i Ozmom Edited May 25, 20222 yr by Mercuzzio
May 25, 20222 yr Program im se već neko vreme sve više svodi na Sećanja, Svedoke vremena i retrospektive minulih velikih dogadjaja. Do SOS levela im fali još da ubace školski sport i Loknera sa svojom Bubamarom.
May 25, 20222 yr Imali su one kvizove plus ovi silni podkasti, Loki je za njih makar ultrazabavan, autentičan lik, pravi organski kontent a ne ko ovi što biflaju naštrebano sa interneta
May 25, 20222 yr Kvizovi, tako je. Nemam ništa protiv Lokija, takva emisija i treba da postoji u etru, samo ne bi valjalo da baš SK završi na tom nivou. Svakako i to bih pre gledao od Azijske lige šampiona, regionalne nemačke lige sever ili Litvanaca.
June 1, 20222 yr Nova verzija EON-a instalirana na uređaj. Nešto drugačiji meni i informacije o kanalima (da li je live ili ne, DVB C,...), čini mi se da sad svi kanali imaju premotavanje u slici.
June 2, 20222 yr https://eon.tv/ na PC-u trenutno offline edit: proradilo Edited June 2, 20222 yr by dvb-t manijak
June 3, 20222 yr Svim korisnicima iris TV usluge, tokom promotivnog perioda, biće otključani svi kanali Max TV paketa, osim HBO kanala, i automatski aktiviran dodatni Pickbox Now paket. U navedenom promotivnom periodu, korisnici mogu besplatno da gledaju i ove filmove iz našeg Video kluba. Za sve korisnike, otključani su filmovi: Toma, Južni vetar i Hotel Beograd. Na kraju promo perioda, odnosno 30. juna 2022. godine svi otključani kanali se automatski zaključavaju.
June 7, 20222 yr Izašao je Ratelov kvartalni izveštaj za I kvartal ove godine: https://www.ratel.rs/uploads/documents/empire_plugin/Pregled trzista Q1 2022.pdf SBB je za godinu dana izgubio nekih 8000 tj. 0,8% korisnika. Na kraju I kvartala 2021. imao je oko 962.000, a sad ima oko 954.000. Dakle, zasad ništa od nekog masovnog egzodusa ka Telekomu uprkos prelasku Primere i NBA. Videćemo kad krenu Englezi i stignu rezultati za III kvartal hoće li se šta promeniti. Edited June 7, 20222 yr by vememah
June 7, 20222 yr I ja kažem, nego ima nekih kojima to nije jasno pa da im se predoči crno na belo. Edited June 7, 20222 yr by vememah