Jump to content
IGNORED

Ljaptop

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Da li ovaj laptop vredi te pare?Trazim nesto oko 400 evra, pa ako neko ima neku alternativu, slobodan sam za sve predloge.

Posted

Po meni vredi, samo je ružan, u pičku materinu...I nema NumPad :(... Ali za te novce... :)I da, odmah mu ubaci još 4 GB, da se posle ne zezaš...

Posted (edited)

Cini mi se dobar dil. Ja bih ocekivao malo veci HD za takav laptop. A i neki bas ne vole tu amd/radeon konfiguraciju. Bez OS? :unsure: Ali ima bluetooth i usb3.0, koji jos uvek nisu usli u standardnu opremu.Jesu li to u Srbiji pale cene laptopa?

Edited by anantaram
  • 2 weeks later...
Posted

Ajd da zapljunem i ovde, kupio danas ovajhttp://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/

Posted
ASUSiliSAMSUNGiliACERPo onome sto ja vidim, ACER ima najbolju grafiku i najvise RAM-a, a mene zanima koliko je ACER "losiji" od ASUSA koji se razlikuje samo u grafickoj kartici i 2 GB rama, a cena je ista.Moze savet?
Posted (edited)

Telenor daje laptop uz post pejd paketeValja li ovaj laptop?meni deluje OKAsus4mb rama2,1 duo coreHD readyuz racun od 800 dinara placa se 3,500 na godinu dana

Edited by eye of the beholder
Posted

koliko je teško sada ubaciti Win7? Da gledam sa njime ili bez njega?

Posted
Ako moze obrazlozenje u par recenica :D
Čuo sam da su ti Samsung laptopovi jako nepouzdani, od više virmi koje su kupile po 10-ak komada, jedno 7 je otišlo na remont.Acer ne bih nikada u životu razmatrao.Ostaje Asus :)
koliko je teško sada ubaciti Win7? Da gledam sa njime ili bez njega?
Vrlo jednostavno se i ubacuje i aktivira
Posted
Vrlo jednostavno se i ubacuje i aktivira
+1za manje od sat (sat i po) sve zavrsavas!
Posted

Aaa, to je ko ova moja samo ima još PlaviZub.Mislio sam da je ona dvopojasna nutra pa se čudio.

Posted
Acer ne bih nikada u životu razmatrao.
Argument vredan hvale.