Jump to content
IGNORED

SUV- dobri na asfaltu i malo van njega

Zizou

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Shan Jan said:

Treba samo da primenimo recept brace Grka - ostavimo preuske ulice i SUVovi i slicna sranja ce prirodno izumreti.

On topic: primecujem da se po BGu pojavljuje neki novi Range Rover, dugacak ko kamion sa prikolicom. To je valjda ovaj:

range%20rover%20velar%2011111.jpg

Jbt, kako se to vozi po bg? U 80% ulica nema šanse da parkiraš...

Posted
3 minutes ago, radisa said:

Jbt, kako se to vozi po bg? U 80% ulica nema šanse da parkiraš...

Ja sam gledao kako tip mota americki Ram po ulicicama Amsterdama, ja bih porazbijao sve fasade i na kraju zavrsio u kanalu.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
Just now, Lancia said:

Ja sam gledao kako tip mota americki Ram po ulicicama Amsterdama, ja bih porazbijao sve fasade i na kraju zavrsio u kanalu.

Ma jbt, mislim da bi lakše Tamić vozio nego ovo (zbog položaja tockova)...

Posted
1 minute ago, radisa said:

Ma jbt, mislim da bi lakše Tamić vozio nego ovo (zbog položaja tockova)...

Koliko je tvoj dugacak, mislim na RAV da ne bude zabune?¿

• Haha 2
Posted
3 minutes ago, Lancia said:

Koliko je tvoj dugacak, mislim na RAV da ne bude zabune?¿

4.60...

Posted
Just now, radisa said:

4.60...

Ok, na granici si, verujem da ne bih odmah bio slobodan da ga vozim kao mog Leona. Uvek racunam prema meni, dva metra unutra prostora koliko hoces, plus veliki gepek sa 4, 20 duzine, sad kako uspevaju da veci i duzi modeli imaju manji prostor unutra... 

Posted
22 minutes ago, Lancia said:

Ok, na granici si, verujem da ne bih odmah bio slobodan da ga vozim kao mog Leona. Uvek racunam prema meni, dva metra unutra prostora koliko hoces, plus veliki gepek sa 4, 20 duzine, sad kako uspevaju da veci i duzi modeli imaju manji prostor unutra... 

Ja sam sa prostorom unutra bas zadovoljan... Pre mesec dana sam se vozio u RAVu i kao putnik, i pozadi sam imao mesta i mnogo vise nego sto mi treba... Gepak mi je takodje kako treba... Neko je kacio nesto nedavno o prostoru u RAVu, kako nema mesta, ja stvarno to ne vidim tako, nije sto ga ja vozim...

Sopam GLCa, koji he sličnih dimenzija, RAV ima prostora kao dnevna soba...

• +1 2
Posted
6 minutes ago, radisa said:

Ja sam sa prostorom unutra bas zadovoljan... Pre mesec dana sam se vozio u RAVu i kao putnik, i pozadi sam imao mesta i mnogo vise nego sto mi treba... Gepak mi je takodje kako treba... Neko je kacio nesto nedavno o prostoru u RAVu, kako nema mesta, ja stvarno to ne vidim tako, nije sto ga ja vozim...

Sopam GLCa, koji he sličnih dimenzija, RAV ima prostora kao dnevna soba...

Juce sam gledao test Honde CR-V, to je valjda glavni kokurent RAV-a, ispade prostor i gepek sve OK, ono na cemu zamera tip je slabasan motor, isto je hibrid ko i kod tebe. Ovo je bas iznenadjenje za mene, Honda je uvek imala dobre i zilave motore.

Posted
3 minutes ago, Lancia said:

Juce sam gledao test Honde CR-V, to je valjda glavni kokurent RAV-a, ispade prostor i gepek sve OK, ono na cemu zamera tip je slabasan motor, isto je hibrid ko i kod tebe. Ovo je bas iznenadjenje za mene, Honda je uvek imala dobre i zilave motore.

Pa koji je motor? 

Posted

Pa koji je motor? 

2.0 benzin, kombinovane snage 184 PS

Posted
1 minute ago, Lancia said:

2.0 benzin, kombinovane snage 184 PS

Pa to je 120 konja manje nego kod mene i 50 konja manje nego obican hibrid...

Verovatno nisu hteli da idu preko 2.0, kaoToyota... Sta znam, ja verujem da je 180 konja dovoljno za 99% stvari i da u reviewima preteruju...

Posted

Verovatno nisu hteli da idu preko 2.0, kaoToyota... Sta znam, ja verujem da je 180 konja dovoljno za 99% stvari i da u reviewima preteruju...

Ali si zato za svaki slučaj kupio 350, neće se baci :D

Posted
Just now, renne said:

Ali si zato za svaki slučaj kupio 350, neće se baci :D

300 :fantom:

Posted
5 minutes ago, radisa said:

Ovo je bio americki test, razumljivo, njima je sve malo.

Posted
5 minutes ago, renne said:

350

Ok je. 280 je ta neka mjera za komociju. :fantom: