zorglub Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Vidiš kako čovek lepo rezonuje, ja ću npr. mojoj hanumi da 'zmem: Oshkosh, kvalitet Ovo je diler Frenk, mislili smo da stavimo 12.7 mitraljez na kupolu, ali nam čovek daje odličnu ponudu za 20mm top. Jer se ipak mora misliti na bezbednost. 3
Čutura Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 18 minutes ago, zorglub said: Vidiš kako čovek lepo rezonuje, ja ću npr. mojoj hanumi da 'zmem: Oshkosh, kvalitet Ovo je diler Frenk, mislili smo da stavimo 12.7 mitraljez na kupolu, ali nam čovek daje odličnu ponudu za 20mm top. Jer se ipak mora misliti na bezbednost. jab mu prvo felge promenijo...
Fakundo Sava Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Ne znam da li spada u Suv ali sviđa mi se Toyota Aygo X ,svaki dan prolazi pored moje kuće jedna crvenocrna Mislio sam da to nije skupo ,kao ne deluje mi ,ali kad sam video cenu samo sam slego ramenima
Popular Post 3opge Posted August 26, 2023 Popular Post Posted August 26, 2023 ovako to izgleda kad vas spici F150 otpozadi, pravo je cudo da sam prosao bez povreda. Auto je bio moj tada novi civic 13
DejanMilč Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Au, čoveče, kako ga je razvalio. Dobro da nije bilo saputnika na zadnjem sedištu, ovo nije naivan udarac. 1
3opge Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 (edited) He naivan, spicila me zena skoro u punoj brzini, sunce direktno u oci, trazila naocare Izsrednje trake zavrsio sam rotiran za 180 u levom shoulderu. Skratila mi auto za metar Edited August 26, 2023 by 3opge 3
Indy Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Ama to se broji u SUV kategoriju za statističke svrhe, jbt na kraju ću se iznervirati na automobilima
Indy Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 37 minutes ago, Indy said: Ama to se broji u SUV kategoriju za statističke svrhe, jbt na kraju ću se iznervirati na automobilima A nema potrebe da se nerviram, pošto je to jedno te isto. Radi se o (gotovo) istim vozilima, od kojih su jedni namenjeni pre svega putnicima (SUV) a drugi za prenos tereta (truck). Tako da se F150 može kupiti kao truck, a i kao SUV (kao na slici.) Upravo širenje ovakvih vozila je ono našta sam se ja inicijalno žalio, ne prevashodno na "mala" vozila tipa Toyota Rav4 i sl (mada i oni postaju sve veći, sa svakom novom generacijom... i u tome i je problem.) Kao što nađoh jedan članak na temu - ono što povećava sva ova vozila je STRAH. 1
Indy Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Kao što je Jesus napisao u ovom članku: Fear is driving SUV design into a ‘Mad Max’ dystopia
Lancia Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 8 hours ago, 3opge said: ovako to izgleda kad vas spici F150 otpozadi, pravo je cudo da sam prosao bez povreda. Auto je bio moj tada novi civic Kako li tek izgleda F150?¿ 1
Shan Jan Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 2 hours ago, Indy said: Kao što je Jesus napisao u ovom članku: Fear is driving SUV design into a ‘Mad Max’ dystopia Treba samo da primenimo recept brace Grka - ostavimo preuske ulice i SUVovi i slicna sranja ce prirodno izumreti. On topic: primecujem da se po BGu pojavljuje neki novi Range Rover, dugacak ko kamion sa prikolicom. To je valjda ovaj:
Recommended Posts