Jump to content

Featured Replies

Kobasicijada Belo Blato, mislim u subotu.

• Replies 1.2k
  • Views 156.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ipak se nismo spustili do Trajanove table, ali sam sve zapamtio za sledeći put, posebno tu kafanu.   Za vikend sam bio na potezu Viminacijum - NP Đerdap.   Viminacijum me je oduše

• Obišao sam (obnovljenu) tvrđavu Ram, prešao skelom u Banat, rashladio se na Vračevgajskom jezeru, vratio se na večeru u Staru Palanku (Lederata - odlične šnicle/krmenadle od soma), vratio se nazad pre

• Sa malim detetom je sve zajebano... Običan doručak u hotelu može biti pakao... Čuj, može bti, bio je pakao... :(

Posted Images

Fruškogorski manastiri + izlet u prirodi ili ručak na nekoj čardi ako hoćeš.

To bi bila dobitna kombinacija. Samo steta sto zena ne vozi i jebem ti rucak sa jednim spricerom

A mnogo sam umoran i pod stresom moram da se proluftiram

Edited by kapetanm

On 11. 2. 2016. at 19:40, vookela said:

Becej?

slučajno poslato sa TT

Novi, nikako stari.  :fantom:  Imenokradljivci.  <_<

• 2 months later...

Rado bih negde za nastupajuće blagdane™.

Zlatibor ne, Tara ne, Kopaonik ne.

Nekih 200 km od BG da nije haos za 1. maj i da je ljepo. :fantom:

On 20. 4. 2016. at 15:59, wall said:

Rado bih negde za nastupajuće blagdane™.

Zlatibor ne, Tara ne, Kopaonik ne.

Nekih 200 km od BG da nije haos za 1. maj i da je ljepo. :fantom:

Srebrno jezero¿

Ne znam. Nisam bio. ^_^

On 20. 4. 2016. at 16:44, wall said:

Ne znam da plivam ^_^

aa, OK :fantom:

Bovansko jezero? Uvacko jezero? Bajski kanal?

Uuuu vidi uvačko jezero što je dobro...

On 20. 4. 2016. at 17:27, wall said:

Uuuu vidi uvačko jezero što je dobro...

To ti je  malko dalje od 200 km od Beograda ali dovoljno je daleko i nepopularno i prostrano da ima šanse da izbegneš prvomajsko luđenje.

On 20. 4. 2016. at 20:13, Frile said:

To ti je  malko dalje od 200 km od Beograda ali dovoljno je daleko i nepopularno i prostrano da ima šanse da izbegneš prvomajsko luđenje.

to je nekad bilo, sad je i tamo sve zagadjeno vikendicama i ogradama, bar ovaj deo prema novoj varosi koji ne pripada nacionalnom parku

On 20. 4. 2016. at 16:56, kapetanm said:

Bovansko jezero? Uvacko jezero? Bajski kanal?

Bovansko jezero nije bas pametna opcija da se ode, moze da se poseti na pola dana ako ides u Sokobanju, ili mozes da odes i na tri dana ako si pecaros i spavas u satoru i smrdis na ufacenu ribu, mada ce svejedno biti guzva za prvi maj, a ne verujem ni da ce gospodja wall biti zadovoljna takvim smestajem. Ali Sokobanja bi ti bila super ako nisi posetio.

U sustini zaneo sam se pa sam i preporuku dao sa aspekta pecarosa

Ali neka gospodin wall svejedno ima na umu da ce tesko naci mir i tisinu za kombinaciju takozvanog uskrsnjeg odmora za radne ljude i takozvanih prvomajskih praznika za omladinu koja hoce da se drogira, napija i ozderava, sve popularne destinacije ce verovatno biti pune.