Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Neka preporuka za boravak NS i okolina (okolina prioritet) 3 dana za dvoje odraslih i dvoje djece. Dolazimo zbog manjih poslovnih obaveza, ali dosta slobodnog vremena.

• Replies 1.3k
  • Views 167.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ipak se nismo spustili do Trajanove table, ali sam sve zapamtio za sledeći put, posebno tu kafanu.   Za vikend sam bio na potezu Viminacijum - NP Đerdap.   Viminacijum me je oduše

• Obišao sam (obnovljenu) tvrđavu Ram, prešao skelom u Banat, rashladio se na Vračevgajskom jezeru, vratio se na večeru u Staru Palanku (Lederata - odlične šnicle/krmenadle od soma), vratio se nazad pre

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ako merkaš vrnjačku banju, samo hotel park

Posted Images

sremski karlovci/iriški venac

skoknite do tvrđave obavezno ...

• 1 month later...

danas sam sa nekim kinezima ceo dan po beogradu i okolini. oni su rekli da ce organizovati transport. dobar autobus sa zagrebackim tablicama :rolleyes:

Stavite zvezdinu zastavu na šoferku

I slikajte... :fantom:

I pošaljite u sve HR i SR tabloide, da vidimo rezultat eksperimenta... :fantom:

Edited by radisa

to kao onaj japanac u hrvatskom dresu na kalemegdanu

vraticemo se kod arene,  taman pred derbi. what could go wrong 

• 7 months later...

Zeni i meni je krajem avgusta 10 godina mraka ovaj braka pa bi da organizujem neki vikend da pobegnemo. Palo mi je na pamet da idemo u Ramondu na Rtnju ali bih zeleo da cujem jos neku ideju. Pucajte sta vam pada na pamet.

Hotel Sedlo na Goliiji preporuka

4 minutes ago, Moća said:

Zeni i meni je krajem avgusta 10 godina mraka ovaj braka pa bi da organizujem neki vikend da pobegnemo. Palo mi je na pamet da idemo u Ramondu na Rtnju ali bih zeleo da cujem jos neku ideju. Pucajte sta vam pada na pamet.

Arandjelovac, smestaj u hotelu Izvor ili neki privatno ali uplatis 1 dan spa u Izvoru. Romanticna vecera onaj restoran u vinogradima Tarpos. Ako hocete da prosetate, ima veliki park u Arndjelovcu i malo glavnom ulicom, mi smo se peli i na Bukulju, gore ima neki vidikovac i restoran itd.

Edited by Mel

41 minutes ago, Moća said:

Ramonda je top (bila pre dve godine, prosle godine malo losije, ali i dalje je ceo taj kraj i hotel odlicni)

Izbegavaj Fruske terme i taj deo

Tonanti u Vrnjackoj banji OK, ali nista spec

Edited by Lezilebovich

I za Biogor sam cuo pohvale, ali nisam bio

1 hour ago, Moća said:

IMG_1221.jpeg

ako merkaš vrnjačku banju, samo hotel park

Vidim Ramonda ima neki romanticni vikend za dvoje sa vecerom, doruckom i celodnevnim spa tako da mi to trenutno br.1.