October 9, 20241 yr Neka preporuka za boravak NS i okolina (okolina prioritet) 3 dana za dvoje odraslih i dvoje djece. Dolazimo zbog manjih poslovnih obaveza, ali dosta slobodnog vremena.
November 21, 20241 yr danas sam sa nekim kinezima ceo dan po beogradu i okolini. oni su rekli da ce organizovati transport. dobar autobus sa zagrebackim tablicama
November 21, 20241 yr I slikajte... I pošaljite u sve HR i SR tabloide, da vidimo rezultat eksperimenta... Edited November 21, 20241 yr by radisa
July 12, 2025Jul 12 Zeni i meni je krajem avgusta 10 godina mraka ovaj braka pa bi da organizujem neki vikend da pobegnemo. Palo mi je na pamet da idemo u Ramondu na Rtnju ali bih zeleo da cujem jos neku ideju. Pucajte sta vam pada na pamet.
July 12, 2025Jul 12 4 minutes ago, Moća said:Zeni i meni je krajem avgusta 10 godina mraka ovaj braka pa bi da organizujem neki vikend da pobegnemo. Palo mi je na pamet da idemo u Ramondu na Rtnju ali bih zeleo da cujem jos neku ideju. Pucajte sta vam pada na pamet.Arandjelovac, smestaj u hotelu Izvor ili neki privatno ali uplatis 1 dan spa u Izvoru. Romanticna vecera onaj restoran u vinogradima Tarpos. Ako hocete da prosetate, ima veliki park u Arndjelovcu i malo glavnom ulicom, mi smo se peli i na Bukulju, gore ima neki vidikovac i restoran itd. Edited July 12, 2025Jul 12 by Mel
July 12, 2025Jul 12 41 minutes ago, Moća said:Zeni i meni je krajem avgusta 10 godina mraka ovaj braka pa bi da organizujem neki vikend da pobegnemo. Palo mi je na pamet da idemo u Ramondu na Rtnju ali bih zeleo da cujem jos neku ideju. Pucajte sta vam pada na pamet.Ramonda je top (bila pre dve godine, prosle godine malo losije, ali i dalje je ceo taj kraj i hotel odlicni)Izbegavaj Fruske terme i taj deoTonanti u Vrnjackoj banji OK, ali nista spec Edited July 12, 2025Jul 12 by Lezilebovich
July 12, 2025Jul 12 1 hour ago, Moća said:Zeni i meni je krajem avgusta 10 godina mraka ovaj braka pa bi da organizujem neki vikend da pobegnemo. Palo mi je na pamet da idemo u Ramondu na Rtnju ali bih zeleo da cujem jos neku ideju. Pucajte sta vam pada na pamet.ako merkaš vrnjačku banju, samo hotel park
July 12, 2025Jul 12 Vidim Ramonda ima neki romanticni vikend za dvoje sa vecerom, doruckom i celodnevnim spa tako da mi to trenutno br.1.