Jump to content
IGNORED

Srbija

Delija67

Recommended Posts

Posted

Mislim da je Glas Razuman već kačio to mesto.

Jeste :)

Posted

Jeste, ima i poneki stap tamo.

uh, mozda odemo tamo na nekoliko dana.

Posted

Васо, има ли комараца тамо? Којим путем си ишао?

Posted (edited)

Васо, има ли комараца тамо? Којим путем си ишао?

Pojavili su se komarci poslednjeg dana u vecim ali ne strasnim kolicinama, tad je vec bilo zakazano prskanje ali je bilo nestabilno vreme pa su odlagali.

Beograd-Novi Sad-Vrbas-Kula-Sombor-Bezdan

Edited by Грешни Василије
Posted

jel ima wifi?

:D

Nema, a i mobilni net je bio beskoristan, meni doduše na vipu. Telekom ortaku radio odlično.

Posted

Potvrdjujem za VIP, samo edge i to radi pa ne radi

• 4 weeks later...
Posted

u sklopu samoodrživog razvoja, u poslednje vreme smo bili u vršcu, pančevu, novom sadu, bačkoj topoli i zobnatici (i na jezeru), i na lokalu avala (trešnja, duboki potok, babe, toma i nada), obilazimo lokacije koje su na sat, sat i po od beograda. pančevo sjuper, kao i uvek, zobnatičko jezero isto odlično, ima i bajkera. trešnja je bombonjera. u svakom slučaju, preporuke za svaku od navedenih lokacija, nećete se zezunuti, nije daleko, nije skupo, a reset je garantovan.

Posted

e da vi oko Beograda imate gomilu jezera i prirode,bas lepe i bas blizu..ja sam se iznenadila..

mi planiramo putovanje,plan je da strpamo opremu i kamping opremu u kola,da sednem i krenem..bilo gde,jako mi treba..pa makar otisla na neko fruskogorsko jezero i rasirila sator ispod drveta i tu ostala..bilo gde!

za sada su u opciji Rajac Suvoborski..mozda Srebrno jezero ali mi se za sada najvise svidja jezero Medjuvrsje u Ovcar Banji ..pa mozda i do mora dodjemo a tu sam u fazonu satora na velikom pjesku i nista vise..

ali tek sam pocela da istrazujem pa ako neko ima predlog za neko lepo i pusto jezero na planini sa drvetom i mestom za 1 sator slobodan je da predlozi

Posted

a dobro blizu je,to sam ja samo htela da budem optimisticna :)

Posted

zmajevac krevet 750 :) tamo idemo sledećeg vikenda. ivy, ima li plivanja na nekom od tih jezera? 

nemam opravdanje za pančevo, prosto mi se dopada.