June 6, 201410 yr Васо, има ли комараца тамо? Којим путем си ишао?Pojavili su se komarci poslednjeg dana u vecim ali ne strasnim kolicinama, tad je vec bilo zakazano prskanje ali je bilo nestabilno vreme pa su odlagali. Beograd-Novi Sad-Vrbas-Kula-Sombor-Bezdan Edited June 6, 201410 yr by Грешни Василије
June 6, 201410 yr jel ima wifi? :D Nema, a i mobilni net je bio beskoristan, meni doduše na vipu. Telekom ortaku radio odlično.
June 29, 201410 yr u sklopu samoodrživog razvoja, u poslednje vreme smo bili u vršcu, pančevu, novom sadu, bačkoj topoli i zobnatici (i na jezeru), i na lokalu avala (trešnja, duboki potok, babe, toma i nada), obilazimo lokacije koje su na sat, sat i po od beograda. pančevo sjuper, kao i uvek, zobnatičko jezero isto odlično, ima i bajkera. trešnja je bombonjera. u svakom slučaju, preporuke za svaku od navedenih lokacija, nećete se zezunuti, nije daleko, nije skupo, a reset je garantovan.
June 29, 201410 yr e da vi oko Beograda imate gomilu jezera i prirode,bas lepe i bas blizu..ja sam se iznenadila.. mi planiramo putovanje,plan je da strpamo opremu i kamping opremu u kola,da sednem i krenem..bilo gde,jako mi treba..pa makar otisla na neko fruskogorsko jezero i rasirila sator ispod drveta i tu ostala..bilo gde! za sada su u opciji Rajac Suvoborski..mozda Srebrno jezero ali mi se za sada najvise svidja jezero Medjuvrsje u Ovcar Banji ..pa mozda i do mora dodjemo a tu sam u fazonu satora na velikom pjesku i nista vise.. ali tek sam pocela da istrazujem pa ako neko ima predlog za neko lepo i pusto jezero na planini sa drvetom i mestom za 1 sator slobodan je da predlozi
June 29, 201410 yr zmajevac krevet 750 :) tamo idemo sledećeg vikenda. ivy, ima li plivanja na nekom od tih jezera? nemam opravdanje za pančevo, prosto mi se dopada.