19 hours ago19 hr 1 hour ago, Mil@n said:Utamica kao odličan podsetnik zašto više ne mogu da gledam fudbal.Dobro je znati da jednim postom mogu da totalno izmenim tok utakmice 😎
19 hours ago19 hr 1 minute ago, Budja said:Ovi ovde kazu da je stvar u tome sto Portugalac nije svojom voljom dirao loptu. Ako je tako, to je bezveze u ovom slucaju, nije bila napucana iz blizine.Ja se malo zezam sa Ruksom i Middleom, ali nemojmo u tom smeru, ispisali smo jedno 100 strana o tome, pre par godina...
19 hours ago19 hr Posten oprost Hrvata. Jedino mi zao sto je Kristina nezasluzeno zabelezila gol u zavrsnicama.
19 hours ago19 hr Ove 2 sledece tekme cu gledati samo 4/4, nema sanse da cu da se patimTistos pase Edited 19 hours ago19 hr by Ratamahatta
19 hours ago19 hr Luka odlično podnosi ovo, respect veliki za njega i neka uživa u zasluženoj penziji.Pričaće se o ovome svakako, pogotovu u komšiluku, ali ako VAR i senzori nekad rade u tvoju korist - mora se istrpeti i kad je na štetu
19 hours ago19 hr Ko hoće da prebije do jutarnje utakmice ima naše mlade nade na RTS 2 pod vođstvom Gordana "Kurje oko" Petrića, protiv Ukrajine, spojler alert izgubili smo.
19 hours ago19 hr Realno ne bi se ni raspravljalo o svemu ovome da onaj manijak nije produžio skoro pola sata
19 hours ago19 hr 1 minute ago, radisa said:Ja se malo zezam sa Ruksom i Middleom, ali nemojmo u tom smeru, ispisali smo jedno 100 strana o tome, pre par godina...ali tldr buđini stručnjaci kažu da sam naravno sve bio u pravu
19 hours ago19 hr Zabole me dali je offside, ovaj bolesnik od sudije je na bazi qrca dodao 3 minuta na prvobitnih 10. Mrs!
19 hours ago19 hr Kovacic 2x i pogotovo Pasalic su mogli da ih sarane. Bila je jos neka sansa na 1-0 iz kontre, valjda SucicOvakav gol je Mitar dao najboljem od svih Kosova prvi put tamo u Rusiji, samo s kontra strane. I to tipa u petom minutu, ne u 95Ovi su prljaviji od Spanaca, izvlacice im usi i peglace ih dobro Edited 19 hours ago19 hr by Ratamahatta
19 hours ago19 hr 2 minutes ago, mandingo said:Zabole me dali je offside, ovaj bolesnik od sudije je na bazi qrca dodao 3 minuta na prvobitnih 10. Mrs!Komentator 16 puta najavljuje poslednji napad na utakmici