July 2Jul 2 16 hours ago, Kreator said:Ne znam ko su oni ali sam čuo za Žaklin Bise. Lepa glumica.Trazi se Zaklin Bise ali se na kraju dovede Doris Bizetic.
July 2Jul 2 17 hours ago, Kreator said:Ne znam ko su oni ali sam čuo za Žaklin Bise. Lepa glumica.najjebizovnija glumica svih vremena. kad te pogleda u oci ( jebiga kameru)..
July 2Jul 2 Druze sve se ja slazem al evo tek je pocetak jula a vec smo imali onoliko igumana a manastira nam polako ponestaje, ocu da vidim i da dovedemo nekog konacno
July 2Jul 2 Vala i meni dosta igumana i manastira. Daj nekoliko košarkaških vladika sada a da nije mirotić.
July 2Jul 2 1 hour ago, Lord Stef said:Druze sve se ja slazem al evo tek je pocetak jula a vec smo imali onoliko igumana a manastira nam polako ponestaje, ocu da vidim i da dovedemo nekog konacnoZnam jednog koji bi dosao prakticno iz Manastira.
July 2Jul 2 1 hour ago, Kreator said:Vala i meni dosta igumana i manastira. Daj nekoliko košarkaških vladika sada a da nije mirotić. 15 minutes ago, JPM said:Znam jednog koji bi dosao prakticno iz Manastira.I ja:
July 2Jul 2 Author S obzirom da Džekiri ima odličan pregled igre, verujem da će saradnja njega i Tanaska biti cheat code za sve EL ekipe.