Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Argentina - Alžir 17. jun 03:00 Kansas City

kutak za prognozu 11 members have voted

1. 1. kutak za prognozu

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/17/26 at 01:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

reklamira stvari?! dobro, to je mnogo gluplje nego moja verzija priznajem

9 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

šta znači korporativni proizvod, slagali nas mediji da valja?

• Replies 151
  • Views 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Trecu deceniju zaredom je bolji od Penalda

• Znaci danas Ronaldo od pocetka i ima da sutira na gol kao sumanut.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

fabrikovane zvezde, i leo i kristijano doduše kod kristijana su radili prekovremeno jer je imao nesreću da se rodi na madeiri i igra za portugal, da je kojim slučajem rođen u nekoj faveli sao paola bi

Posted Images

• Author

ubedili ljude da je goat

@dillinger samo si potvrdio da lik nema nijedan potez kojim odusevljava, osim sto pretrcava protivnike uz kontrolu lopte. jeste jednom pretrcao pola terena i dao gol, ajde. mogao je za sve ove godine bar neko radovanje da osmisli, ili bude malo gotivniji ka fanovima.

Just now, Mr.Mxyzptlk said:

maldini

To sam i ja teo da napisem, ali nije to to... Franc ima vise titula i realno je imao veci uticaj na igru od Maldinija...

Kod golmana jako tesko, Djidjiju i Kanu fale evropske titule u kontinuitetu... Kan da je doneo 2002 titulu Nemcima, a ne sto je usrao, pa da pricamo... kasiljas mozda moze da bude u nekoj prici...

Jašina niko od nas nije gledao osim na mrljavim crnobelim videima... Smajehel stariji, Zoff, Van Der Sar, mislim da su losiji od ovih gore....

1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:

@dillinger samo si potvrdio da lik nema nijedan potez kojim odusevljava, osim sto pretrcava protivnike uz kontrolu lopte. jeste jednom pretrcao pola terena i dao gol, ajde. mogao je za sve ove godine bar neko radovanje da osmisli, ili bude malo gotivniji ka fanovima.

Pa to je dovoljno da iznova I iznova nadigrava protivnike I pobedjuje. To je prosto dovoljno da se proglasi boljim od savremenika. Ima oruzje koje je za druge nedokucivo.

Kazem, meni se vise svidja kako to Olise radi, ali to jos uvek nije efektno kao Mesijevo

5 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

mogao je za sve ove godine bar neko radovanje da osmisli, ili bude malo gotivniji ka fanovima.

Tema utakmica Argentine i Alžira, Mesi dao het-trik, plus 1 gol iz ofsajda, glavno razglabanje je da li je on kurac od igrača, verujemo li korporacijama ili sopstvenim očima i može li on da čisti kopačke kolegama iz goat stada.

Sve, sve ali "trči on, daje golove i to, ali NIŠTA SPEC" mi je najbolji argument ikad lol

5 minutes ago, radisa said:

To sam i ja teo da napisem, ali nije to to... Franc ima vise titula i realno je imao veci uticaj na igru od Maldinija...

Kod golmana jako tesko, Djidjiju i Kanu fale evropske titule u kontinuitetu... Kan da je doneo 2002 titulu Nemcima, a ne sto je usrao, pa da pricamo... kasiljas mozda moze da bude u nekoj prici...

Jašina niko od nas nije gledao osim na mrljavim crnobelim videima... Smajehel stariji, Zoff, Van Der Sar, mislim da su losiji od ovih gore....

ne moze sve da se gleda kroz titule. kaka i kros su osvojili sve pa ih niko ne spominje nigde.

mesi ima ubitacan finis, retko masi zicere, ali retko i daje van 16.

14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ubedili ljude da je goat

dali mu 700-800 balondorova u to ime.

cak je jednu uzeo iz inter miamia

Pravi Ronaldo: "Mesi je najbolji"

PPP: " Nije bolan, ti si, šta ti znaš"

14 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

retko i daje van 16.

Sinoć samo 2/3

nemam pojma, meni su likovi poput r9 i ronia imali neku auru dok ih gledas. kod ove dvojice to ne vidim.

Edited by Mr.Mxyzptlk

3 minutes ago, Valk said:

Sinoć samo 2/3

nategnuto al neka bude

21 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

ne moze sve da se gleda kroz titule. kaka i kros su osvojili sve pa ih niko ne spominje nigde.

mesi ima ubitacan finis, retko masi zicere, ali retko i daje van 16.

Prime Kaka (onaj iz 2007.) je mislim bolji nego sto je Zidan ikada bio. Jebem ga sto nista nije sa repkom napravio

18 minutes ago, Valk said:

Tema utakmica Argentine i Alžira, Mesi dao het-trik, plus 1 gol iz ofsajda, glavno razglabanje je da li je on kurac od igrača, verujemo li korporacijama ili sopstvenim očima i može li on da čisti kopačke kolegama iz goat stada.

Sve, sve ali "trči on, daje golove i to, ali NIŠTA SPEC" mi je najbolji argument ikad lol

Ma ista priča kao sa Noletom, jebeš titule i dostignuća-fali mu harizma i gracioznost covid19

jedna od stvari oko kojih se ne vredi raspravljati, čisto gubljenje vremena