1 hour ago1 hr Just now, radisa said:Dario Hubner sa 35 bio najbolji strelac one Serie A, pio i pusio.... Iz jebene Picence...Nomen est omen
1 hour ago1 hr Da je Maradona dao ona 2 gola nekom ko nije placipicka s victim mentalityem (u daljem tekstu Engleska), ne bi bio nikakav narocit mitBio bi tretiran kao fudbaler, ne kao larger than lifeNije sigurno ni da je od Platinija ili Mateusa bio bolji
1 hour ago1 hr Just now, Ratamahatta said:Nije sigurno ni da je od Platinija ili Mateusa bio boljiKad spominjes lotara, koji cam je tim najbolji na WC ikada?Meni ta Nemacka sa Lotarom, Bremeom, Klinsmanom, Felerom, Litbarskim ...
1 hour ago1 hr Spanija 2010Ne mogu vise ni da se setim tacno, ali cenim da je Fabregas bio rezervaSta dalje pricati o kvaliteti Edited 1 hour ago1 hr by Ratamahatta
1 hour ago1 hr Ja sam sokiran kad slusam ovih meseci stare igrace poput Klinsmana,Kina i ostalih koji kazu da je Lotar bio najbolji igrac sveta od SP 1986 pa narednih 4-5 godina,bio sam klinac pa nisam ga gledao
1 hour ago1 hr 2 minutes ago, Bogotac said:Ja sam sokiran kad slusam ovih meseci stare igrace poput Klinsmana,Kina i ostalih koji kazu da je Lotar bio najbolji igrac sveta od SP 1986 pa narednih 4-5 godina,bio sam klinac pa nisam ga gledaoPa bio ke lotar od 86 do 91-92 sigurno u top 2-3 igraca (on i Maradona i ko vec bljesne)... Ono sto je meni neverovatno da je on igrao stopera na kraju karijere, dobro kao i box -to-box na pocetku, sve sa visinom od metar i zelja da poraste...Just now, Ratamahatta said:Lampard i KDB odjednomPosle kad je susto su ga prekomandovali u BelodedicaI igrao je svugde odlicno...
55 minutes ago55 min 90 je Saban, uz Stanojka verovatno najgori igrac repstacije od ovih koji su igrali, stigo da istuce Maradonu dovoljno za crveni posle po sataMateusa nisu mogli ni da stignu, razneo ih je sve. Tad je izgledo ko danasnji igraci, monstrum. On kad se zaleti da zutegne svi beze od lopte da ih ne ubije
49 minutes ago49 min Just now, Ratamahatta said:90 je Saban, uz Stanojka verovatno najgori igrac repstacije od ovih koji su igrali, stigo da istuce Maradonu dovoljno za crveni posle po sataMateusa nisu mogli ni da stignu, razneo ih je sve. Tad je izgledo ko danasnji igraci, monstrum. On kad se zaleti da zutegne svi beze od lopte da ih ne ubijeJa se secam tad specijalnih emisija gde su znalci™ objasnjavali da su Nemci samo trkaci bez tehnike... Tad sam vec shvatio da nasa struka o fudbalu zna, tačno, nista... Reci za Lothara, Bremea i Litbarskog da nemaju tehniku je bas ono tezak neki problem u razumevanju igre... Jebeni Breme je sa obe noge igrao podjednako, i to beka... U nasoj tehnickokoj reprezentaciji na toj poziciji je je igrao Spasic/Vulic, dva vrsna tehnicara...
47 minutes ago47 min Author 23 minutes ago, Ratamahatta said:Bio bi tretiran kao fudbaler, ne kao larger than lifeon je uz tu ruku larger than life postao u napuljuzamisli trenutno najboljeg igrača na svetu da ode u everton i uzme premijer ligutaj mateus ‘90 je bio zver, uz maradonu ‘86 za mene najviši pik na svetskim prvenstvima kod pojedincadoduše tom svetlu najviše kumuje ona utakmica protivu sfrj u milanupri tom ni mi tad nismo bili kurasao
42 minutes ago42 min 33 minutes ago, Ratamahatta said:Da je Maradona dao ona 2 gola nekom ko nije placipicka s victim mentalityem (u daljem tekstu Engleska), ne bi bio nikakav narocit mitBio bi tretiran kao fudbaler, ne kao larger than lifeNije sigurno ni da je od Platinija ili Mateusa bio boljiPlatini je bio bogotac i ceo tim Francuske tada opak skroz.
40 minutes ago40 min Lotar bio zajeban ko kratko ćebe, opasan igrač, cela ta nemačka reprezentacija je jedna od najboljih koje sam gledao. Posle oženio Marijanu i jbg : Edited 38 minutes ago38 min by Rudolf Pingvinoglu
19 minutes ago19 min 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Gde će nas odvesti ovaj topik, sam bog zna Nek odvede de oće, nemoj sad da prekidaš kad nas krenulo.
17 minutes ago17 min 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Gde će nas odvesti ovaj topik, sam bog zna Bio bi fazon da ovo bude i finale