4 hours ago4 hr 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ubedili ljude da je goatBukvalno je teže ubediti bilo koga da nije, nego da jeste...
4 hours ago4 hr kakav topik.Cuj Messi nije GOAT i onda se smejemo tamo nekim ostrascenim likovima, koji stavljaju estetske i ne znam kakve ljudske kvalitete Federera ili Nadala kao presudne u zvanju najboljeg. Edited 4 hours ago4 hr by Lancia
4 hours ago4 hr pa bas sve to treba da se skupi da bi neko bio goat. ne mos biti ppl goat ako si govno od coveka, sve da imas i 50 gs-ova i 10 wc-ova.mali je odlican fudbaler, ne previse atraktivan po meni, tu su mi brazilci neprikosnoveni, ali na drugoj strani je prilicno slab. djokovic ima sve sto treba da bude goat.
4 hours ago4 hr Just now, Mr.Mxyzptlk said:pa bas sve to treba da se skupi da bi neko bio goat. ne mos biti ppl goat ako si govno od coveka, sve da imas i 50 gs-ova i 10 wc-ova.mali je odlican fudbaler, ne previse atraktivan po meni, tu su mi brazilci neprikosnoveni, ali na drugoj strani je prilicno slab.djokovic ima sve sto treba da bude goat.Messi nije atraktivan fudbaler? da nije i govno od coveka?
3 hours ago3 hr 1 minute ago, Lancia said:Messi nije atraktivan fudbaler? da nije i govno od coveka?Nemoj više molim te, ne ohrabruj ga!
3 hours ago3 hr 6 minutes ago, Lancia said:Messi nije atraktivan fudbaler? da nije i govno od coveka?not my type
3 hours ago3 hr Author 23 minutes ago, Mil@n said:Bukvalno je teže ubediti bilo koga da nije, nego da jeste...pored pela i maradone goat može da bude, paaaanikadpri tom ja mesiju ne sporim da je bolji igrač od cr7, samo više uživam kad gledam cr-a(i kad sam gledao ronalda pravog i ronaldinja i zizua)a porediti ga sa peleom i maradonom je u najmanju ruku neukusno
3 hours ago3 hr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:pored pela i maradone goat može da bude, paaaanikadpri tom ja mesiju ne sporim da je bolji igrač od cr7, samo više uživam kad gledam cr-a(i kad sam gledao ronalda pravog i ronaldinja i zizua)a porediti ga sa peleom i maradonom je u najmanju ruku neukusnoSto je neukusno? Prvo Pelea nisi ni gledao, drugo onaj fudbal je bio amaterski u odnosu na danasnji uz svo postovanje prema Peleu. Maradona je prekratko trajao da bi se poredio sa Mesijevom karijerom, koja traje vec 20 i kusur godina na najvisem nivou.
3 hours ago3 hr Super ideja..taman da potprcavam sve Argentince i Portugalce na koje naletim "Znas..taj vas je super..ma sjajan iz svakog ugla..ali mu fali to nesto..zato je ovaj drugi bolji"
2 hours ago2 hr 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:nemam pojma, meni su likovi poput r9 i ronia imali neku auru dok ih gledas. kod ove dvojice to ne vidim.Slažem se, ali to je subjektivna stvar, neko jednostavno više voli Mesijev stil igre i to je to. Mislim da je jako teško u kolektivnom sportu odabrati Goat-a (za razliku od tenisa koji se ovde potrže kao argument, mada je i to malo nategnuto). Što se mene tiče, ne pamtim ni jedan Mesijev potez (iako je vrh vrhova igrač) - ali pamtim kako je Zuba polomio Bratislava Živkovića pored aut linije 95e, driblingom do tada i od tada neviđenim....barem ja nisam video ništa slično. IMO, sve je to stvar ukusa...ako se baš insistira mogu da proglase Mesija za Goata, ionako će se za 10 godina pričati o nekom drugom, tako to ide.P.S. mislim da je celo to insistiranje na Goatstvu jedna veštački nametnuta priča, kao da mora da se odabere jedan... Edited 2 hours ago2 hr by Rudolf Pingvinoglu
2 hours ago2 hr 2 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Slažem se, ali to je subjektivna stvar, neko jednostavno više voli Mesijev stil igre i to je to. Mislim da je jako teško u kolektivnom sportu odabrati Goat-a (za razliku od tenisa koji se ovde potrže kao argument, mada je i to malo nategnuto). Što se mene tiče, ne pamtim ni jedan Mesijev potez (iako je vrh vrhova igrač) - ali pamtim kako je Zuba polomio Bratislava Živkovića pored aut linije 95e, driblingom do tada i od tada neviđenim....barem ja nisam video ništa slično. IMO, sve je to stvar ukusa...ako se baš insistira mogu da proglase Mesija za Goata, ionako će se za 10 godina pričati o nekom drugom, tako to ide.Ni ono padanje na dupe igraca Bajerna u Kupu Sampiona? Edited 2 hours ago2 hr by Lancia
2 hours ago2 hr 1 minute ago, Lancia said:Ni ono padanje na dupe igraca Bajerna u Kupu Sampiona? Iskreno ne, ali nemoj mene da uzimaš za neki reper, nisam fudbalski fanatik...meni je najbolji gol ikada ovaj:Tih nekih par momenata sam zapamtio, to mi je najbolje i niko ne može da me ubedi u suprotno . Edited 2 hours ago2 hr by Rudolf Pingvinoglu