1 hour ago1 hr 15 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Iskreno ne, ali nemoj mene da uzimaš za neki reper, nisam fudbalski fanatik...meni je najbolji gol ikada ovaj:Tih nekih par momenata sam zapamtio, to mi je najbolje i niko ne može da me ubedi u suprotno .To ćeš ti da pardoniraš ovo je najbolji gol:https://www.youtube.com/watch?v=g515yEVE7lU
1 hour ago1 hr 3 minutes ago, Moća said:To ćeš ti da pardoniraš ovo je najbolji gol:https://www.youtube.com/watch?v=g515yEVE7lULep gol, nije najbolji . Edited 1 hour ago1 hr by Rudolf Pingvinoglu
1 hour ago1 hr 4 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:mesi ne bi preziveo dve sezone u onom kalcu, nemojmo da se zajebavamosmesno ili ne, lik je u prvoj sezoni u psgu dao 6 golova, dok je r7 sipao gde god je igrao.pele ima tri boginje, i valjda je davao golove u dva finala.
59 minutes ago59 min Kums je u pravu, bukvalno je neukusno porediti ova dva igrača... Bez ikakvog preterivanja...Jedan dao 500 golova više i tipa 200 asistencija više...Osvojio dve kopa Amerike više...12 titula naspram 3 ovog drugog...4 lige šampiona naspram nula ovog drugog...Jedan 8 zlatnih lopti, drugi nijednu...Kupove, super kupove, svetska klupska da ne navodimo... Dvocifrena razlika.Čovek u pravu milion posto - neumesno, a pomalo i smešno Uz svo razumevanje da je Maradona imao nešto manje utakmica i da je bilo teže osvojiti titulu njemu u Napoliju nego Mesiju u barsi mada daleko da Barsa nije imala konkurenciju, prsto mnogo su bili jaki.
55 minutes ago55 min 55 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said: Što se mene tiče, ne pamtim ni jedan Mesijev potez (iako je vrh vrhova igrač) - ali pamtim kako je Zuba polomio Bratislava Živkovića pored aut linije 95e, driblingom do tada i od tada neviđenim....barem ja nisam video ništa slično. Joško Gvardiol se nikako ne bi složio sa ovom konstatacijom
47 minutes ago47 min 6 minutes ago, ubibobi said:Joško Gvardiol se nikako ne bi složio sa ovom konstatacijom Ne slažem se ni ja, utakmica je bila u sezoni 96-97 i nije bio Živković nego neko drugi iz Zvezde...krečana.
41 minutes ago41 min Najbolji ikad su Anri i Adriano, pa posle njih Tomas Miler i Berbatov. Edited 40 minutes ago40 min by Milošica
39 minutes ago39 min kad smo već kod hipsterskih pikova, šokiran sam da se niko nije pravio da je gledao bobija čarltona Edited 39 minutes ago39 min by Pokojni Ruxin
38 minutes ago38 min 3 hours ago, James Marshall said:Pravi Ronaldo: "Mesi je najbolji"PPP: " Nije bolan, ti si, šta ti znaš"Ronaldo je pederNije...JESAM
35 minutes ago35 min 3 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:nemam pojma, meni su likovi poput r9 i ronia imali neku auru dok ih gledas. kod ove dvojice to ne vidim.To je zato sto su Maradona i ova dvojica cerali koks i kurve posle tekmi, a CR7 i Mesi odu zeni i deci i jedu granolu i bobice neke i lezu u pola 10Popularniji su i harizmaticniji™ jer su relatable average joe-u. Koji radi/bi radio sve to isto, ali nume lopteDisciplina je najteza stvar na svetu u bilo cemu, ovo drugo moze bas svakoMesi i Penaldo vise volu fudbal od ove trojice, ovima je posle izvesnog vremena kad su se najeli bela leba i zadovoljili sebe - fuca postala afterthought Edited 25 minutes ago25 min by Ratamahatta
34 minutes ago34 min pošteno je mesiju zamerati što ne upražnjava kurve i koks, ali ne može to da nam bude presudan faktor
24 minutes ago24 min Pajsad plot twist Mesi sjebe prednji ukrsteni iduce kolo i krenu da nas karaju ovi sto misle da je kesa, obidju ga po golovima na ovom SP i Mbape i Haland
22 minutes ago22 min Idi bre… pa djuzepe meaca mrtav pijan i mamuran igrao tekme, kidao… u svoje vreme. Goat.
18 minutes ago18 min Dario Hubner sa 35 bio najbolji strelac one Serie A, pio i pusio.... Iz jebene Picence...