5 hours ago5 hr Evo po "voljenosti":1.Zuba2.Zidan3.Pele4.Krojf5.Maradona6.CR/MesiKakav sam Džon Kjuzak od čoveka... Edited 5 hours ago5 hr by Milošica
5 hours ago5 hr 50 minutes ago, 189- said:99% bivsih i sadasnjih igraca svi govore da je goat ali cekaj ppp strucnjake da kazu well achually....kakav crni ronaldinho sa pet godina peaka btw prebacujete messiju kako ga stite sudije a maradona dao najpoznatiji citerski gol u istoriji sporta Pa pričamo o sopstvenim subjektivnim preferencijama, i svako je u pravu. Ne vidim problem
5 hours ago5 hr Just now, Filozof manijak said:Pa pričamo o sopstvenim subjektivnim preferencijama, i svako je u pravu. Ne vidim problemali nije tema omiljeni igrač nego goat, pa bi se mogli malo uozbiljiti
4 hours ago4 hr 1) Ronaldo2) Zizu3) MaradonaOstali debelo iza (Kristina, Mesi, Pele, Dinjo, Piksi, Krojf, Kilijan)
4 hours ago4 hr 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:daj jednu mesijevu fintu koju kopiraju danasnji klinci? nema. lik nema nikakav tm. izgleda kao overmars na steroidima. prodire, kontrolise loptu, daje 500 golova po sezoni sve to ok, ali nekako nista to ne izgleda nista spec. kao da igras pes.Ali koja glupost. Ajde dodaj jos kako se nije dokazao igrom glavom, ne zna makazice i slicno.Kao i uvek, jedino bitno je kakav impakt na skor ima, a kako do istog dolazi, manje je bitno. Nekom se svidja kako Cronaldo rola/dribla, nekom Piksi, nekome Djalminja, meni se uzasno dopada kako se Olise krece napred...Ali Mesi sa loptom u nogama je neprevazidjen pobednik u duelima. I sto je bitno, dokazao je to hiljade puta. Konzistentnost je jako bitna kategorija. Niko nije kriv Ronaldinju sto se zajebavao i pustio stomak vec sa 27 godina.Mesi i Pele su verovatno sad kategorija za sebe.Ispod njih stoji Maradona kao treci.Oko cetvrtog se vec moze diskutovati. Edited 4 hours ago4 hr by dillinger
4 hours ago4 hr Zar nema nijednog odbrambenog igrača ili golmana da se uključi u priču oko koze? Nije fer.Ali sam koncept goat-a u kolektivnom sportu je oksimoron (i to u kolektivnom sportu gde 11 igrača sačinjava tim ). Možda goat tim ili reperrzentacija... Edited 4 hours ago4 hr by Filozof manijak
4 hours ago4 hr Staviti Pelea iza bilo koga je tragikomeNdično.Pele goat, Dijego deputy goat (zamalo da napišem ppv goat pa se sjetih čije je to originalno )ostali neka se poređaju kako hoćemesi je korporativni proizvod zapakovan u tijelo antipatičnog pacovadobar je fudbaler, dodušedoduše 2: ima okruglo 0 LŠ osvojenih sa onom barselonom bez Injeste, isto koliko i WC-a i CA-a bez Di Marije
4 hours ago4 hr 1 minute ago, Filozof manijak said:Zar nema nijednog odbrambenog igrača ili golmana da se uključi u priču oko koze? Nije fer.Ali sam koncept goat-a u kolektivnom sportu je oksimoron. Možda goat tim ili reperrzentacija...Franc dabome
4 hours ago4 hr 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:šta znači korporativni proizvod, slagali nas mediji da valja?ima i ona reklama za čipsi, ako ne pikaš igrice Edited 4 hours ago4 hr by Filozof manijak
4 hours ago4 hr 10 minutes ago, Filozof manijak said:Zar nema nijednog odbrambenog igrača ili golmana da se uključi u priču oko koze? Nije fer.Ali sam koncept goat-a u kolektivnom sportu je oksimoron (i to u kolektivnom sportu gde 11 igrača sačinjava tim ). Možda goat tim ili reperrzentacija...maldini