16 hours ago16 hr Bas zraci istinski setisfekšn, u Kataru je delovao blago urnisan, sad je sav lagan i hepi
16 hours ago16 hr Nisu ove msjstorije bile protiv nekih levata. Solidno izgleda Alžir, zaslužili su barem jean gol.
16 hours ago16 hr odbrani zidan neštoJust now, bios said:Nisu ove msjstorije bile protiv nekih levata. Solidno izgleda Alžir, zaslužili su barem jean gol.+1, treba najbolje afričko desno krilo svih vremena da se upiše
14 hours ago14 hr Čist crveni karton oprošten Fifinom čedu20 godina ga mrzim i neverovatno da se to i dalje pojačava Edited 14 hours ago14 hr by napadaj
13 hours ago13 hr Jbg, toliko je klinaca počelo trenirati zbog njega, ima valjda pravo da ponekad nekažnjeno zabode krampone u nekoga
12 hours ago12 hr Znaci danas Ronaldo od pocetka i ima da sutira na gol kao sumanut. Edited 12 hours ago12 hr by Moća
11 hours ago11 hr Jedina utakmica koju sam propustila od početka prvenstva da bude baš Argentina i GOAT kako kida Popodne vraćam da gledam, ne može to tako.Kakav je bio Zidan Jr?
11 hours ago11 hr 20 minutes ago, Valk said:Jedina utakmica koju sam propustila od početka prvenstva da bude baš Argentina i GOAT kako kida Popodne vraćam da gledam, ne može to tako.Kakav je bio Zidan Jr?Isto, jbg
10 hours ago10 hr Ovaj Alvarez kao neki eksperiment. Skoro svi Argentinci (skoro svi iz Južne Amerike) se trude da izgledaju kao mnogo zajebani Street Thugs. Onda ubace njega, izgleda medju njima kao neki junior accounting assistant iz provincije koga su poslali u centralu na nekoliko nedelja (čak nema ni tetovažu).Imam neki osećaj da on samo sedi u uglu, odvojen od svih, i ćuti tokom celog prvenstva.
10 hours ago10 hr Aj sto je penaldo izgubio (odavno) i to malo sto ga je nekad izdvajalo, ali jedva cekam da ispratim njegov effort nakon ovoga sto je messi uradio… to ce biti stogod
10 hours ago10 hr 4 hours ago, napadaj said:Čist crveni karton oprošten Fifinom čedu20 godina ga mrzim i neverovatno da se to i dalje pojačava Ja ga ne mrzim, ali te priče o Goat-u i isforsirano rivalstvo sa Ronaldom C. su mi onako, marketinški trikovi. Kad gledam Mesija, nemam isti osećaj kao kada sam gledao Ronalda da Zubu i Ronaldinja, to je bila čista magija...my 2c, naravno.
10 hours ago10 hr Kristina je broj 2 odavno. NikadGoatMesi pokusava da skine Kilijana sa vrha. Ovome je tek treci WC i ima vec trofej i dao je 4 gola u finalima od toga jedan hettrik. Mesinjo moze da sanja o tome...