9 hours ago9 hr 4 hours ago, napadaj said:20 godina ga mrzim i neverovatno da se to i dalje pojačava Sad još samo reci da ti je car CR7.Ne ulazeći u to, kako čovek zamrzi Messija, šta je to što te trigeruje, stvarno me zanima?
9 hours ago9 hr Just now, Mr.Mxyzptlk said:nema covek harizmu, nekako je kao ai.Kapiram, ali fudbal se gleda valjda zbog skila i veštine a ne harizme, a tu je Messi ćaća bez konkurencije.I nisam siguran da se neko mrzi jer "nema harizme", može da se ne voli, al to je već sasvim ok.
9 hours ago9 hr 22 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Ja ga ne mrzim, ali te priče o Goat-u i isforsirano rivalstvo sa Ronaldom C. su mi onako, marketinški trikovi. Kad gledam Mesija, nemam isti osećaj kao kada sam gledao Ronalda da Zubu i Ronaldinja, to je bila čista magija...my 2c, naravno.brazilci najlepse driblajuza mene je R9 goat zanavek.
9 hours ago9 hr 2 minutes ago, Mil@n said:Kapiram, ali fudbal se gleda valjda zbog skila i veštine a ne harizme, a tu je Messi ćaća bez konkurencije.I nisam siguran da se neko mrzi jer "nema harizme", može da se ne voli, al to je već sasvim oke jbg, pola mrznje ka vrhovnom ide zbog toga sto nema ni trunku harizme :)). niko ne kaze da mali nije jedan od bogova fudbala, samo nekom moze i da se ne svidja taj stil. meni je barsa njegove ere bila odvratna za gledanje npr.
8 hours ago8 hr drugo vreme, navike, trista cuda. iskreno smara sto je prezasticen. ona ruka protiv holandije, sad ovaj start. izgoeda da nije dzaba ljubio zid
8 hours ago8 hr Nisam to vido, jbgTrebo je biti kartonOstatak tima Argentine nije jaci od Urugvaja, to je neko jedva kvalifikovanje na SP i 1/4 kopa amerike kad on batali
8 hours ago8 hr 1 hour ago, Mil@n said:Sad još samo reci da ti je car CR7.Ne ulazeći u to, kako čovek zamrzi Messija, šta je to što te trigeruje, stvarno me zanima?Barselona i njene godine šurovanja sa sudijama, njegovo grozno ponašanje prema više saigrača, guranje Argentine itd itd.Tim Kristijano, naravno, kako ne voleti legendu Mančestera. Edited 8 hours ago8 hr by napadaj
8 hours ago8 hr Author 29 minutes ago, Ratamahatta said:S 39 godina je cacaMaradona je u tim godinama vec bio na onom rehabu kod Kastranije ni čudo kad je prošao ovako neštoda je dijego imao protekciju poput današnjih zvezdi(ili da je obrnuto), njega bukvalno ne bi imao ko da dostigneili pele protiv mislim portugala ‘66zato je zinedin 🐐kako kaže žiga, moraš da daš i da primišili ideš da igraš tenis ili odbojkupsdaleko bilo da pravdam nasilje na sportskim manifestacijama
8 hours ago8 hr 1 minute ago, napadaj said:Tim Kristijano, naravno, kako ne voleti legendu Mančestera.Biraš sve prave likove, Lebrona, CR7, kako uspevaš U stvari logično je, CR7 je u fudbalu sve što je Lebron u basketu, lik opsednut sobom preopterećen svojom zaostavštinom i statistikama...Ne znam da li sam ikada video ili čuo da se grozno odnosi prema saigračima Mesi, bukvalno ne znam za jedan primer.Sve što se tiče CR7 staje u ovaj klip, čovek koji je ovoliko srećan zbog saigrača je prosto za poželeti za svaki tim... Ovo je taj odnos prema saigračima koji fali Mesiju :D Edited 8 hours ago8 hr by Mil@n
8 hours ago8 hr Penalda je bilo lepo gledati samo u Mancesteru dok je bioU Realu se zdrvenio nekako, ko metlu udupe da mu je neko stavioMesi vodi ljubav s loptom dan danasDoduse aj rano je, videcemo kako ce se odmotati turnir, ali deluje Lionel mnogo bolje nego sto sam mislio da ceIgrace taj i s 43
8 hours ago8 hr Author fabrikovane zvezde, i leo i kristijanododuše kod kristijana su radili prekovremeno jer je imao nesreću da se rodi na madeiri i igra za portugal, da je kojim slučajem rođen u nekoj faveli sao paola bio bi lagano ispred leaobojica su ispod r9, zz-a i krojfaa ova dvojica ispod pelea i dijega