1 hour ago1 hr Neko je Marijana Čolić Kostić Mateus, neko je Zorannah, obje su završile sa učesnikom SP samo jedna je GOAT
50 minutes ago50 min 4 hours ago, Lancia said: kakav topik.Cuj Messi nije GOAT i onda se smejemo tamo nekim ostrascenim likovima, koji stavljaju estetske i ne znam kakve ljudske kvalitete Federera ili Nadala kao presudne u zvanju najboljeg.I ovaj hidration break je zavera FUFE mafiose da bi dotični mogao da dominira u 40 godini i nastavi da nervira Mr.Mxyzptika i ekipu
41 minutes ago41 min 1 hour ago, radisa said:Ja se secam tad specijalnih emisija gde su znalci™ objasnjavali da su Nemci samo trkaci bez tehnike...Tad sam vec shvatio da nasa struka o fudbalu zna, tačno, nista... Reci za Lothara, Bremea i Litbarskog da nemaju tehniku je bas ono tezak neki problem u razumevanju igre... Jebeni Breme je sa obe noge igrao podjednako, i to beka... U nasoj tehnickokoj reprezentaciji na toj poziciji je je igrao Spasic/Vulic, dva vrsna tehnicara... Breme dao penal u finalu tudjom nogom, a Brnovic tudjom nogom jedva dobacio do gola. Da je Gojkocea promasio stranu opet ne bi dao gol, stala bi pred liniju