June 17Jun 17 Neko je Marijana Čolić Kostić Mateus, neko je Zorannah, obje su završile sa učesnikom SP samo jedna je GOAT
June 17Jun 17 4 hours ago, Lancia said: kakav topik.Cuj Messi nije GOAT i onda se smejemo tamo nekim ostrascenim likovima, koji stavljaju estetske i ne znam kakve ljudske kvalitete Federera ili Nadala kao presudne u zvanju najboljeg.I ovaj hidration break je zavera FUFE mafiose da bi dotični mogao da dominira u 40 godini i nastavi da nervira Mr.Mxyzptika i ekipu
June 17Jun 17 1 hour ago, radisa said:Ja se secam tad specijalnih emisija gde su znalci™ objasnjavali da su Nemci samo trkaci bez tehnike...Tad sam vec shvatio da nasa struka o fudbalu zna, tačno, nista... Reci za Lothara, Bremea i Litbarskog da nemaju tehniku je bas ono tezak neki problem u razumevanju igre... Jebeni Breme je sa obe noge igrao podjednako, i to beka... U nasoj tehnickokoj reprezentaciji na toj poziciji je je igrao Spasic/Vulic, dva vrsna tehnicara... Breme dao penal u finalu tudjom nogom, a Brnovic tudjom nogom jedva dobacio do gola. Da je Gojkocea promasio stranu opet ne bi dao gol, stala bi pred liniju
June 18Jun 18 Čovek sa 39 godina da 3 gola na prvoj utakmici i mi ne možemo da uživamo nego moramo da slušamo na 10 od 11 strana teme o tome da su ljudi iz vremena forumaša, dok im se još kita dizala, daleko bolji od ovih fabrikovanih današnjih picana.Dajte ovde da uživamo u ovakvim partijama čoveka, bio on GOAT ili top 10, svakako čovek koga je zadovoljstvo gledati, a dodatno kako meće 3 komada sa 39 godina.Ovima ostalima otvorite neku temu ,,Old Man Yells at Cloud" pa nek diskutuju kako bi Bili Meredit igrajući sa ovim današnjim mekušcima davao 140 golova po sezoni.
June 18Jun 18 Sigurno nam nećeš ti određivati o čemu ćemo pisati.I lagano odjebi sa tim ejdžizmom. Edited June 18Jun 18 by Filozof manijak
June 18Jun 18 14 hours ago, radisa said:Ja se secam tad specijalnih emisija gde su znalci™ objasnjavali da su Nemci samo trkaci bez tehnike...Tad sam vec shvatio da nasa struka o fudbalu zna, tačno, nista... Reci za Lothara, Bremea i Litbarskog da nemaju tehniku je bas ono tezak neki problem u razumevanju igre... Jebeni Breme je sa obe noge igrao podjednako, i to beka... U nasoj tehnickokoj reprezentaciji na toj poziciji je je igrao Spasic/Vulic, dva vrsna tehnicara... pa nisu videli tehniku od tolike trke. to je verovatno bilo razmišljanje tipa da moraju da trče oni koji fudbala baš i ne znaju puno. a oni koji znaju, e pa nećeš valjda još i da ti trčim
June 18Jun 18 Mrzi me da trazim bolji snimak al' nema nista dok zuti ne krenu da sabijaju... cca 1974
June 18Jun 18 Ono - istina - pre '74te nismo imali nista a onda su dosli Nemci i uzeli nam sve... Pa se jos vratili 2014te po duplu porciju.