June 27Jun 27 1 hour ago, Ratamahatta said:Je l' to onaj Vrele Gume sto je jebo Cecu?TopSpeed :) Sad je instruktor za Porše GT3. Tako se sprijateljio sa Nikolom P koji započinje svoju trkačku karijeru. Ima ekipu buržuja koje loži i uči da voze. Pa se popale kao idu na Grobnik da postavljaju rekord staze, neko im skinuo aktuelni i tako. Živi se :)
June 27Jun 27 8 hours ago, kurjak said:Naši su mu ponudili produžetak ugovora sa istim uslovima, njegov menadžer je tražio baš mnogo više, što nije prihvaćeno ... i to je to.Bilo je već priče na tu temu.Ma salim se na konto novinskog naslova. Nema sta da nam neko krade Bolomboya ako je on jos neki dan pa slobodan igrac i ne zeli da ostane. Hvala svakako.
June 27Jun 27 Znaci magovi Drcela, Teo i Tomic misle da ce naci dva bolja centra od Bolomboja za manje pare
June 27Jun 27 4 hours ago, smooth.Op said:TopSpeed :)Sad je instruktor za Porše GT3. Tako se sprijateljio sa Nikolom P koji započinje svoju trkačku karijeru. Ima ekipu buržuja koje loži i uči da voze. Pa se popale kao idu na Grobnik da postavljaju rekord staze, neko im skinuo aktuelni i tako. Živi se :)Ostoja bi ih sve prešišao s Violom.
June 27Jun 27 ali svidja mi se kako spinujete konverzaciju daleko od cinjenice da su bolomboj, zeljko i jani* sada tri kompanjerosa, drogosha, idu na buzuki rejv i sve.
June 27Jun 27 7 minutes ago, uini said:viola mu je neki ortak koji igra u napadu fiorentine, jeldahttps://www.ozonpress.net/hronika/prislonica-odahnula-pronadjena-viola/
June 27Jun 27 Just now, uini said:cekaj, zasto jokara i ostoja ne maze zajedno konje??jesi ti dežuran na topiku? dočekuješ, ispraćaš ljude, popričaš sa svakim
June 27Jun 27 14 minutes ago, levi said:jesi ti dežuran na topiku? dočekuješ, ispraćaš ljude, popričaš sa svakimjel to problem na diskusionom forumu?5 minutes ago, Nikodije said:Ne treba njemu bilo ko da bi on popričaoto nije lepo od tebe, zamisli da ja kazem kako ti ne treba haski tribunal da bi bio heroj. ruzne scene.
June 27Jun 27 Ne znam koliko je tacno za Tamira Blata ali ako jeste ja mislim da je on odlicna opcija za bekap pleja.Izuzetno kosarkaski pismen igrac u najboljim godinama sa ogromnim iskustvom.